2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Pcosum aslında ama 2 senedir doğum kontrol hapı kullandığım için düzenliydi reglim. Hala da düzeni bozulmadı şükür ama öncesinde hep gecikirdi tabi. Aslında en iyisi ovulasyon testi kullanmak galiba
Ben ovulasyon testini savunmuyorum uzun vadede sadece geçen ay evimde misafir vardı uzun süreli kayınvalidemler geldi diye aldım eczaneden 5'li 3 günde yumurtlamayı gördüm pik öncesini ertesi gün de pik ertesi gün çatlama bu ayda 2 tane kaldı diye yaptım çöpe gitmesin diye. Tam da tahmin ettiğim gibi 6 yıldır bacak ağrım uyusukluk Batmam akıntı başlayınca pik oluyor meme ucu hassasiyeti olduğu gibi de yumurtam çatlıyor testle onayladım eğer düzenliysen yumurt lama testine hiç gerek yok bence. Yani bence o eve misafir geldiğinde ya da ne bileyim tatil planlamalarında önemli tabii ki düzensizler her zaman kullansın

Aynen cnm az cok anlarım inşallah cnm bencede herseye batırıp beklemek en iyisi bende sorcam doktora artık ne diycek planı ney bilmiyorum

Yarın sabah bat a 5 gün kalmış olacak sizce test yapsam çıkar mı? Prodoctor var elimde. Bekleyemiyorum daha fazla :)))

İnşallah cnm femera ne işe yarıyor ki cnm

Hanımlar bu ay gebelik planlıyoruz ama dişim çürümüş şuan antibiyotik ve bi profenid ağrı kesici kullnıyorum agrı mesicide gebeliği engeller diyo aranızda kullananınız var mı

Ayy sorma iki gundr leyla gibiyim sevincten kusura bkma bidaha sorarsam bozuntuya vermebana persembe gel dedigne gore vajinal utrasndan bakck demkki Su cok ic idrara sıkısık gel dedi niye iptal oldu hastanemi iptal etti
İdrara sıkışık gel dediyse alttan muayne etmez ultrasonla bakar sadece canım

Allah umutlarımızın karşılığını versin inşallah hayallerimize kavusalim..
Hadi bakalim canim benim de asagi yukari senle yakin tarihler. Bakalim insallah saglikla gelir bebislerimiz
Zaten kafamiz icimiz ne kadar rahat olursa o kadar ihtimal artar

Yumurtlama bitti benimde kuruluk başladı ya akıntı bayağı azaldı, bu normal değil mi?

Canim farkli bir agri kesici kullansan ? Riske atma.
Gerci gebelik planlarken de paril dışında ilac onermiyorlar. Olmadi 1 ay ertele bebis meselesini

Benim de kasık ve bel ağrısı var kuzum sadece bakalım inşallah

Kızlar konu açmıştım aslında sizede sormak istedim bu ay testlerim hep koyu henüz yumurtalara görmedim bence gördüysemde bu testler yüzünden anlamıyorum bilen birileri yorumlar mı pik olmuş mu çatlamış mı yapmaya devam edeyim mi sizce ?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-02-01 at 16.01.03.jpeg
    181,1 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…