Ben ovulasyon testini savunmuyorum uzun vadede sadece geçen ay evimde misafir vardı uzun süreli kayınvalidemler geldi diye aldım eczaneden 5'li 3 günde yumurtlamayı gördüm pik öncesini ertesi gün de pik ertesi gün çatlama bu ayda 2 tane kaldı diye yaptım çöpe gitmesin diye. Tam da tahmin ettiğim gibi 6 yıldır bacak ağrım uyusukluk Batmam akıntı başlayınca pik oluyor meme ucu hassasiyeti olduğu gibi de yumurtam çatlıyor testle onayladım eğer düzenliysen yumurt lama testine hiç gerek yok bence.Pcosum aslında ama 2 senedir doğum kontrol hapı kullandığım için düzenliydi reglim. Hala da düzeni bozulmadı şükür ama öncesinde hep gecikirdi tabi. Aslında en iyisi ovulasyon testi kullanmak galiba
Aynen cnm az cok anlarım inşallah cnm bencede herseye batırıp beklemek en iyisi bende sorcam doktora artık ne diycek planı ney bilmiyorumİnşallah gerek kalmaz kuzum. En güzeli 2 gunde 1 ılskı zten bide yumurtlama bitince kuruluk başlıyor ya hafif oradan bile anlarsın.Ben de boşa zaman geçiriyoruz gibi hissediyorum eşim daha önce hıc test vermedi. Yarın dönüyoruz nasipse. Ona da dyecegm al randevu ürolojiden
İnşallah cnm femera ne işe yarıyor ki cnmAmin canim aminn inşallah bu ay güzel haberi vermeyi bende çok istiyorum Allahım nasip etsin hemen gelip hamileyim diye haber vermeyi. Insallah canim sende rahat ol hersey akıp yolunu bulavak stres yapma. Kontrole gitmen de iyi olur hem daha temiz bir baslangic olur. Belki femara fln kullandirir sana da
İdrara sıkışık gel dediyse alttan muayne etmez ultrasonla bakar sadece canımAyy sorma iki gundr leyla gibiyim sevincten kusura bkmabidaha sorarsam bozuntuya verme bana persembe gel dedigne gore vajinal utrasndan bakck demkki Su cok ic idrara sıkısık gel dedi niye iptal oldu hastanemi iptal etti
Valla testlere güven olmuyor pek iki farklı marka yapmak daha iyi bide 5 günde çıkmayadabilirYarın sabah bat a 5 gün kalmış olacak sizce test yapsam çıkar mı? Prodoctor var elimde. Bekleyemiyorum daha fazla :)))
Aslında şöyle geçen ay 1 ocakta regl olmuştum ama reglim pek düzenli değil o yüzden bat 7 Şubat gösteriyor uygulamaValla testlere güven olmuyor pek iki farklı marka yapmak daha iyi bide 5 günde çıkmayadabilir
Ay öyle canim aynen valla olsun da saglikla bebislerimizTek olsunlar razıyım
Canim olabiliyor bazen. Bide yumurta fazla olunca da olabilir. Birsey olmaz yarina gecer muhtemelenAy bilmiyorum ki yerimden kalkamadım iğne olduktan sonra
Allah umutlarımızın karşılığını versin inşallahEvet silindiği gün de değerlendirdik. 30 ve 31 Ocak. Bugün yine ovu test yaptım çok silik çıktı. Artık bundan sonra yumurtlama olmaz sanırım. Olduysa 30 ocak olmuştur. Çünkü adetim çok düzenlidir. Ya da yumurtlamadımmı acaba? Ama ben bu aya çok ümitliyim nedenseKalbimi ferah tutacağım, ne olacaksa hayırlısı olsun nasip kısmet. Yavrum sağlıkı gelsin yeter ki, ben onu beklerim. 13 şubat test günüm
Yumurta gelistirme ilaci kuzum. Büyütüyor sonra catlatma ignesi veriyor genelde sonra da iliski oneriyor ve bebis icin bekleme basliyor. Bence baslayalim derse bir dene.İnşallah cnm femera ne işe yarıyor ki cnm
Yumurtlama bitti benimde kuruluk başladı ya akıntı bayağı azaldı, bu normal değil mi?İnşallah gerek kalmaz kuzum. En güzeli 2 gunde 1 ılskı zten bide yumurtlama bitince kuruluk başlıyor ya hafif oradan bile anlarsın.Ben de boşa zaman geçiriyoruz gibi hissediyorum eşim daha önce hıc test vermedi. Yarın dönüyoruz nasipse. Ona da dyecegm al randevu ürolojiden
Canim farkli bir agri kesici kullansan ? Riske atma.Hanımlar bu ay gebelik planlıyoruz ama dişim çürümüş şuan antibiyotik ve bi profenid ağrı kesici kullnıyorum agrı mesicide gebeliği engeller diyo aranızda kullananınız var mı Eki Görüntüle 3537779
Karindanmi bakar kuzumİdrara sıkışık gel dediyse alttan muayne etmez ultrasonla bakar sadece canım
Bu kadar olmazdı benim tüm adet öncesi belirtiler max 1 gün sürerdi bazen yarım gün. Dolgunluk hissi de var göğüslerimde, ama diğer ağrılar hafifledi, son 2 günAdet belirtilerinde varmiydi onceden kuzum
Benim de kasık ve bel ağrısı var kuzum sadece bakalım inşallahAy sorma merak zaten zirvede oluyor o degerlenedirmelerden sonra
Canım benim belirti olarak pek saymiyorum ama kasık ağrım var iki üç gündür hafif hafif. Belirti aramak icin erken ama. Sirt agrim falan da var. Ay insallah bebistendir hepsi de bir an önce pozitif haber alirimm. Sende var mi belirti
Bekliyorum olacak gibi değilimGöbek deliğinin bir parmak altına parmagınla 3 dkka bastır ovala oda adetini söker belki
Benim doktorum ultrasonla bakıcağı zaman sıkışık gel diyo alttan muayne için hiç sıkışık gel diye belirtmedi canımKarindanmi bakar kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?