2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Yumurtlamanın 7. Günü vallahi gidip test yapmamak için kendimi zor tutuyorum koca kadın

eva0108 balım sen ne durumdasın bakamadim buralara yine hastanelerdeydim..
Kac gün var bat.a
Oy cnm gecçmiş olsun sana bende dün gece geldim sehir dışındaydım bugünle 5 günüm var canım ama beklemiyorum artık dün baya sancım oldu heralde regl gelecek bu ayda tutmadı test yapacaktım vazgectim duphaston bugun bitiyor 4 güne kadar olmazsam ozman yaparım test hayırlsı bakalım

Hayırlı olsun pozitif yarın sabah tekrarlayın yada direk kan verin bence bebiş var

Ay var gibii Lioo cum tebrikleerr kan testi yaptırdınmı? İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Hayır kan yaptirmicam. Yurt dışindayim. Sistem farklı. 6. Haftadan sonra ultrasona giricem. İnşallah canım. Senden naber.

Hayır kan yaptirmicam. Yurt dışindayim. Sistem farklı. 6. Haftadan sonra ultrasona giricem. İnşallah canım. Senden naber.
Bende bu ay yeniden denemeye başladım, yumurtlamama var daha, 13 şubat bat tarihim. Bakalım hayırlısı hepimiz için

Teşekkür ederim çok saolun Allah razı olsun bu gün randevum var bakalım hayırlısı inşallah

Benimde bi uygulama 6 diğer uygulama 7. Günü diyor var mı belirtin canım
Yok bebeğim ya her ay olanla aynı.. bu ay yumurtlama günlerini üstüste değerlendirmiştim eşimde keçiboynuzu filan yapmıştı acaba olur mu diye umut işte .. sende var mı

Kızlar durup durup test yapıyorum. Dünden beri 5. Testim

Eklentiler

• 20250122_141859.jpg
    118,2 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…