2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ever cnm ovulasyon başlamış takip et degerlendir ona göre

Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifa versin aynı yollardan geçmişiz ben toparlamak için ne yaptıysam onları yazdım sana. Her zaman buralardayım

Reglime üç gün var umutluydum bu ay ama olmadı anamın ak sütü gibi bembeyaz

Eklentiler

• image.jpg
    277,3 KB · Görüntüleme: 47
Al benden de aynısı. Gaz var arada birde ufak kaşık batmaları benim de bu ay yaş günüm olur mu acaba bana bir hediye diye Allah’a dua ediyorum ….
Ya ne güzel doğum günün kutlu olsun şimdiden canım inşallah olur neden olmasın o ay bu aydır belki

Çok teşekkür ederim ilk siz kutladınız beraber güzel haber alalım inşallah bu ay
İnşallah canım birde çok afedersin iç çamaşırım siyah sürekli beyaz beyaz akıntı gelmiş dün. Pek böyle olmazdı bu zamanlarda ama herşeyi belirtiye yoruyor insan ister istemez

Kızlar merhaba ben bugün çatlatma iğnesinin 5.günündeyim az önce afedersiniz ama tuvalete girdim bugün çok idrarım geliyor ama bu sefer bembeyaz akıntı geldi ve sanki regli gibi ağrı oldu akıntı gelince aniden oldu belimde karnımda refli olunca o hissi bilirsiniz mide bulantısı bel karın ağrısı tam öyle oldu beyaz akıntı ne oluyor regl mi olacam iğneyi 18 ocak sabah 11 de vurdum

Slm kızlar benim sat 31 aralik 4 Ocak bitti sadece 9 ve 11 değerlendirdik bugün evde kaset test aldım cikmadı 25 yada 26 bat erken gebelik testi almadım yanliş mi yaptım

İnşallah canım birde çok afedersin iç çamaşırım siyah sürekli beyaz beyaz akıntı gelmiş dün. Pek böyle olmazdı bu zamanlarda ama herşeyi belirtiye yoruyor insan ister istemez
Akıntı bende de var ama bende hep olur yumurtlamadan sonra normal.. Böyle bekleyince insan her şeyi yoruyor zamanda geçmiyor , bakalım …:)

Tabi ki dayanamayıp test yaptım, bat bugün gelen giden yok. Sabah ilk idrarla yapamadım şimdi alıp yaptım. Fotodaki gibi silik çıktı. Ama bu sefer biraz pembelik var gibi bilemedim. Ama kasık ağrılarım devam ediyor, adet mi oldum diye tuvalete gittim kaç defa.

Eklentiler

• IMG_2819.jpeg
    131,2 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_2818.jpeg
    131 KB · Görüntüleme: 38
çok net görünüyor bence inşallah hamilesinizdir

İlk gebeligimde iki gün kala böyle çizgi görmüştüm kan testi ile netlestirin hayırlı olsun sağlıkla gelsin insAllah kuzucuk

Ayy hadi inşallah ne güzel söylediniz ama 1 hafta gecikmeden kan vermem. Geçen ay 4 gün geciktim hayatımda ilk defa. Çok umutluydum ama kan negatif geldi. Ne kadar zormuş bu süreç. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın cidden

Senin 15 Ocak mı yumurtlama canım
Aynen kuşum 15 ocakta piki gördüm ertesi gün silikleşti. 14/15/16 yı değerlendirdim ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum önceki aylar genelde bir gün aralı olurdu , bu da böyle olsun dedim. 2 Şubat gibi de bat günü bakalım yoksa aşılama ……

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…