2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Merhaba ben bir konu hakkında fikir danışmak istiyorum öncelikle Allah çoçuk isteyen herkese nasip etsin inşallah benim adetim 12 gün geçti 1 yıllık evliyim ilk defa böyle oldu 6 gün önce hafif kasık ağrısı mide bulantısı karın ağrısı oldu evde test yaptık 3 defa negatif çıktı kan testimi yaptırmam gerekiyor akşamları baş ağrım oluyor dün akşam hafif kan geldi bu gün de aynı şekilde oldu ama adet olmadım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim geç döllenme mi acaba Allah razı olsun şimdiden

Yaa evet havuç incir avokado yumurta, bunlar yumurtlamaya cok faydali seyler. Birde omega 3. Eksik edilmemesi gereken takviyelerden ve yiyeceklerden. Evde varya 2 kg havuc var ama bi alip da yemedim elime. Benimde bu huyum... ister istemez moddan düştüm canim istemiyor keyif aldigim seyleri tüketmeyi ne gıcık oluyorum bu huylarima.. bende yiyeyim cok haklisin canim.. hastanelerden firsat bulamiyorum bu ara. Annem rahatsizlandi sabah 8den gece 2 ye kadar acildeydik dün, en son yatış verdiler o zaman birakip eve gecebildim guya idrar yolu enfeksiyonu var diye baska wc fln kullanmam diyordum dün mecbur kullandım hemde hastanede... birde kötü oldum hastanede bana da serum taktilar yeniden. Ya gerçekten herseyden önemlisi sağlık. Bunu hic unutmamak lazim...

Ayrica senin mesajlarin böyle cok kalpten samimi bir dosta tavsiye verir gibisin. Allah razı olsun güzel kalpli kardeşim rahatlatıcı bir auran var

Canım Doktor sadece gebelik testi negatif çıktı diye Ona yorum yapmış regl olunca konuşalım diye tekrardan mesaj attım Hani bu 3 hormon testim neden böyle yazarsa haber vereyim
Kuzuuu bakamadim buralara hastanelerdeydim yine, negatif mi oldu yaaa çok üzüldüm yaa canın sagolsun güzelim yaa bu ay degilse gelecek ay.. illa olacak illa olacak bekleyen hepimize nasip olacak inşallah Allahın izniyle

Benim arkadasim bu ay tüp bebek denedi onunda o tutmadi. Birlikte transfer yaptirdigi 3 kişinin de negatif olmus sonuç. Demek ki vakti zamanı var Allahım isteyen herkese nasip etsin insallah inşallahhhh

Merhaba hakkınızda hayırlısı olsun. 12 günlük gecikmede testte cikmiyorsa kan verip kadin doguma gorunmenizi tavsiye ederim. Kan en net sonuc. Adet gecikmeleriniz oluyorsa bazen uzuyorsa günleri normal olabilir ama gebelik planiniz oldugu icin test vermeniz en dogru olan. Gec döllenme olma ihtimali de olabilir. En garantisi kan testi belki 15.güne bekleyip yapabilirsiniz kan dediginiz artacak mi belli olur o zmn regle de dönebilir dönmeyip tutunma da olabilir.

Gününüz gectimi belirtileriniz nelerdir
Günüm bu gün. Bir belirti yok aslında. Sadece beyaz akıntı oldu yumurtlamadan beri. Gebelik belirtisimi bilmem ama

Bende bugün kan verdim artış varmı yokmu ona bakmak için. Canım mavi de net gördüm yesilde kameradan dolayı mı bilmiyorum net göremedim
Hamilemisin aaaa ben bilmiyordum. Eylül annelerine girdim de 16 Aralık mis son adet benimkide 26 Aralık . 10 gun var aramızda. Belkide aynı günler dogururuz. Canim çok tebrik ederim. Saglikla alalım insallah. yeşilde negatif zaten. 3 test pozitif 1 negatif.

İnşallah canım sabah ilk idrarla tekrarla testi canım inşallah gene pozitif görürsün

Kızlar aşırı canım sıkkın hcg sonuçlarıma bakar mısınız bi 18 ocak: 34
20 ocak :118
22 ocak : 242
Artışım düşüyor mu

Kızlar dün yazmıştım ya pazar günü adet olmam lazımdı halen olmadım. Ama 20 lik dişim çıkıyor diye antibiyotik içmiştim ondan mı gecikti acaba demiştim. Sabah test yaptım ilk 1 dk yoktu sonra 2-3 dk sonra sanki hayalet çizgi gibi çıktı. Yaklaşık 5 dk sonra da çıkmış olabilir tam bilmiyorum. Kuruma çizgisi olabilir mi? Boş yere umutlanmak istemiyorum

5 dakika içinde çıktıysa kuruma çizgisi değildir canım istersen cuma günü testi tekrarla en azından koyulaşma varmı yokmu görür emin olursun inşallah gebesindir canım

Bu testin markası ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…