2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Evet doğma büyüme Hataylıyım ben Antakya da doğdum İskenderun'a gelin geldim annem İskenderun dan Antakya'ya gelin gelmiş tesadüfün böylesi yakın sayılırız aslında Muradiye de oturuyoruz. Gerçekten cehennem gibiydi ama gündüzde hava garipti böyle kasvetli durgun bir hava vardı ve ilk defa bulutlar bize bu kadar yakındı sanki. Çok şükür geçti o günler bu günümüze çok şükür

Ne güzel kararlar almışsınız. Tebrik ederim inşallah en yakın zamanda gerçek olur bu dünya boş gerçekten boşa yaşıyoruz. Ben de kapalıyım ama namazlarımı maalesef düzenli kılamıyorum. Çok istiyorum ama şeytan dürtüyor. Siz de bana motivasyon verdiniz

Ahh cnm benim evet bu en kötüsü ama eşinle lütfen hep yakın ve muhabbetli ol braz cocuk düşünme fikrinden uzaklaş eşini istedigin için birlikte ol ve akışına bırsk rahatla hiç eşine cocuk konusu ile ilgili konuşma hep baska seyler konusun gezin dışarı cıkın hiç birsey yapmasanda sadece sarıl ona sımsıkı yanında uzan tenlerinşz temas etsin gerekirse konuşmayın ama o sıcsklıgınızı hissedin birbirinizde hermzan gel ve yaz buraya cok ta girme ama inan bak cok iyi gelecek lütfen dualrını dilinden eksik etme evindede hep aç dinle bak gör nasıl huzur buşacaksın

Ayy suan bunlsrı duymak bile oldsr iyi geldiki ve mutlu oldum inşallah bende yapabilirim birgün kapanmayı yarın sabah ilk namazıma başlayacagım ne olursa olsun namazını ihmal etme ilk işin o olsun inan gercekten ş.ytn dürtüyor bende cok yenildim ama artık asla izin vermeyeceğim rabbim bu cabamızı gördükçe daha iyi olacağız secdedeki huzur hiçbir seyde yokkk

Çokk haklısın ben de başlayacağım yarın inşallah

Ay gercekten ayarlasan olmaz evet cok yakınmışısız bende doğma büyüme İskenderunluyum kardeşimde Antakya'da evli oraya gelin gitti amin cok şükür cnm cok şükür

Evet Kuran'ın verdiği huzur bambaşka zaten. Her sıkıntıya düştüğümde açarım hem evim huzur bulsun hem ben ferahlayayım diye. İyi gelmediği zaman yoktur. Eşimle çocuk konusunu hiç konuşmuyoruz canım. Ama samimiyetimiz, yakınlığımız iyi çok şükür. İlişkiyi de hiç günlere dikkat ederek yaşamadık. Birliktelikler isteğimize göre oldu. Regl yaklaşınca ister istemez bu konulara takıntılı olmaya başlıyoruz ben de bu ay abarttım biraz maalesef. Pco da olduğu için belirsizlik yoruyor ayrıca. Şimdi regl bekliyorum bakalım. Eğer gelmezse hafta içi sağlık ocağına gider kan veririm hem değerlerime de bakarlar uzun süredir kontrol ettirmedim

Bizimde akrabalar İskenderun'da oturuyordu depremde eşimin kuzeninin 3 çocuğu vefat etti çok kötüydü rabbim bidaha yasatmasin

Benimde aynı valla her ay hep belirti sonra adet oluyorum hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim
Gelişmeleri haber ver mutlaka inşallahbu ay pozitif görürüz

Ohh ne güzel cnm evet bende bu hatayı yaptım buay ve artık asla yapmayacagım düzenli ilişki ve adet gününe kdar aklıma getirmeyecegim aynen düzenli kontrollerini ihmal etme inşallah cok gecikmeden reglde gelir hemen inşallah bu pco danda kurtulursun inşallah

Iyi olmus canim kanlarina baktirdigin hadi bakalim saglikli sonuclar gelir umarim.
Kesinlikle katılıyorum infertilite dr.lari daha ciddiye aliyor konuyu. Diger dr.lar biraz daha üstün körü ilerliyor. Genel muayene seklinde inceleyip geciyor.
Drlar ve prosedürler o kadar acimasiz ki.. ben bebegimi kaybettim gittim genetik test yaptırmaya bana 2.yada 3.dusukten sonra yapiyoruz fln dediler yaa.. ne kolay cikiyor agizlarindan bu sözler insanlar kac kere yasasin istiyorlarsa bu acıları.. halbuki bebek düşünen tüm ciftlere yapilmali bana göre

Oyle canim epey vakit aliyor burasi. Kafa dagitmak icin cok iyi o ayri. Ama bizim gündem bebek olunca evde düşün burda düşün... yoruyor.
Bakalim gelecek günler ne gösterirse... gelismeleri yazariz buralara haberdar oluruz birbirimizden

Ilk bebisim beni 5 6 ay kadr bekletmisti insallah ikinci gebeligim bekletmez. Ilk bebegimi kucagima almak nasip olmadi Allahım saglikla ikinci hamileligimi kolaylikla nasip etsin de kucagimiza alalim inşallah
Ona duydugum özlem ve istek her gecen gün artıyor inşallah Allahım kalbime ferahlik versin en kisa zamanda evlat nasip etsin bana da isteyen tüm herkese de...
bebegimi kaybetmeseydim simdi dogmasina 3bucuk ay kalmisti... Aklima geldikce kalbim sızlıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…