Ben de 29 Ağustos için deli gibi heyecanlıyım. İnşallah her şey yolunda gider bir de bebek yüzünü gösterirse tadından yenmez.Kızlar bende detayliya randevu aldım 4 eylule çok heyecanlıyım 21.hafta olsun dedi perinatalog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 29 Ağustos için deli gibi heyecanlıyım. İnşallah her şey yolunda gider bir de bebek yüzünü gösterirse tadından yenmez.Kızlar bende detayliya randevu aldım 4 eylule çok heyecanlıyım 21.hafta olsun dedi perinatalog
İnşallah kuzummm sağlıklı olsunlar inşallah hiç bişey çıkmasın herşey çok güzel gecsinnn bütün anneler için tek dileğim bu bizde çok heyecanlıyım hep devlete gidiyoruz orda ultrason çok kötü ilk defa net gorucez ve inşallah cinsiyet ogrenicez ama en önemlisi Rabbimden tek istediğim sağlık sağlık sağlıkBen de 29 Ağustos için deli gibi heyecanlıyım. İnşallah her şey yolunda gider bir de bebek yüzünü gösterirse tadından yenmez.
Senin de eline sağlık canım sen hangi yünle yaptın bunuAyy çok güzel olmuşşş ellerine sağlık ben de bunu örmüştüm böyle de yapabilirsin bak çift taraflı oluyo
Biz de 4 eylüle aldık randevu 20. Hafta oluyor sanırımKızlar bende detayliya randevu aldım 4 eylule çok heyecanlıyım 21.hafta olsun dedi perinatalog
Alize puffy more ile yaptım iki renkli oluyor canım hem de çok kalın oluyoSenin de eline sağlık canım sen hangi yünle yaptın bunu
Bu da çok farklı ve güzel olmuş Senin kadar yetenekli değilim ama bu kadarını yapamam sanırımAlize puffy more ile yaptım iki renkli oluyor canım hem de çok kalın oluyo
Canısı asla yetenek işi değil alizenin sayfasına gir orda desenler var zaten kanaviçe gibi kareleri sayarak ilerliyosun aşırı basitBu da çok farklı ve güzel olmuş Senin kadar yetenekli değilim ama bu kadarını yapamam sanırım
Teşekkür ederim bir bakayım bakınca zor gibi duruyor denemek lazımCanısı asla yetenek işi değil alizenin sayfasına gir orda desenler var zaten kanaviçe gibi kareleri sayarak ilerliyosun aşırı basit
Canım yaptığının video linki varmıAlize puffy more ile yaptım iki renkli oluyor canım hem de çok kalın oluyo
Var tabi ki dur hemen atayımCanım yaptığının video linki varmı
Basbaya erkek gibi bu bence olur neden olmasın kiBuna kız kıyafeti yazmışlar. Bu erkeğe de olur ama bence. Renk renk olmasını beğendim. Ne diyorsunuz?
Ayy tobb mükemmelEvet bende ankaradayım Medicana da yapacağım ilk doğumumda ordaydı ama dogum güzel geçsede sonrasında pek yardımları olmadı
Kendisi yapiyor benim doktorumAnkarada yaşayan anneler ayrıntılı usg yi nerede yaptıracaksanız ve fiyatları ne ortalama
Ahirda dogurmayacaksan gerek yok diyor yurt disinda hic hamilelere aşi vs yapılmıyormuş tr de bir prosedürmüşDoktorun ne diyor açıklama olarak merak ediyorum.
Benim arkadaşim medikalparkta dogum yapti hiç memnun kalmadi canim benim doktorum prof. Dr ümit korucuoğlu yda centerda kliniği ayni zamanda hastane ortami olsun istiyor isen illa ki tobbda da yarim gün calisiyor ben klinik tercih ediyorum daha rahatDoktorunuz kim memnunmusunuz ben medicalparka gidiyorum ama değiştireceğim doktorumu
Bende yaptırmak istemiyorum bu seferAhirda dogurmayacaksan gerek yok diyor yurt disinda hic hamilelere aşi vs yapılmıyormuş tr de bir prosedürmüş
Var tabi ki dur hemen atayım
Buradan da istediğiniz desene ulaşabilir hatta siyah beyaz hayvan figürünü istediğiniz modele uyarlayabiliyorsunuz
Prof dr nuri danışman hocaya gidicem. Çok övüyorlar ve doktorumda önerdi. 1 saate yakın inceleme yapıyormuş. 3.5 4.5 arası fiyatı var yönlendirme ile gidersen indirim yapıyormuşAnkarada yaşayan anneler ayrıntılı usg yi nerede yaptıracaksanız ve fiyatları ne ortalama
Keçiören sevgi yıldırım ama ben memnun kalmadımHatice Köşgere gidiyorum memnunum, görümcemde medicalparkta dogum yaptı memnundu aslında hangi doktordu bide batıkent mi kecioren mi