Merhaba canım , umarım her şey çok güzel olur senin için. Hiç korkma , çok kanama ağrı falan olmuyor. hemen sorularını cevaplayayım
1) evet genel anestezi ile yapıldı , düşük doz verildiğini söyledi anestezi uzmanı ve kadın doğum doktorum bebeğe hiç bir zararı yok dendi.
2) ben ameliyatı olup odaya geldiğimde sabah saat 8 di öğlen 1 de hastanenden çıktık.
3) serklaj sonrası doktor ertesi gün yavaş yavaş hareket edip evin içinde dolaşabilirsin dedi ama eşim ve annem çok korktuğu için beni 10 gün tuvalet ve yemek harici yataktan kaldırmadılar
4) bu sorunun cevabını bilmiyorum ama doktorun idrar yolu enfeksiyonu için fitil vermedi mi ? Özellikle serklaj varken enfeksiyona daha çok dikkat etmen gerekiyor. Ben bu gibi durumlarda ilaç kullanmak istemediğim için doktor bana gynobiotic kullanmamı söylüyor ve iyi geliyor bana. Bir de bol su tabi ki.
5) dediğim gibi serklajdan sonra 10 gün hep yattım. Şuan da her bulduğum fırsatta yatıyorum , doktor sabah akşam 20 dk yürüyüş yapmamı söyledi onu yapıyorum evin içinde dolanıyorum , kahvaltı hazırlanmasına yardım ediyorum. Ama makineye bulaşık koyup çıkarma dahil eğilip doğrularak hiç bir şey yapmayacaksın dedi doktor. Ona çok dikkat ediyorum.