Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dr a diyorum ki 3 hafta önce kız diye anlaşmıştık hocam %99 erkek dediBen de Ocak koğuşuna bir asker daha mı gelecek diyordum amaa
Bugün randevumuz vardı şimdi çıktık, ben pembe bir kalp rica edeceğim cinnabon Kız geliyormuş
Valla ikisine de hazırdım ben sağlıkla gelsin de. İlk gebeliğim bir de o yüzden hiç hiç fark etmez :)Bende dr a diyorum ki 3 hafta önce kız diye anlaşmıştık hocam %99 erkek dedi
Aynen öyle hiç farketmez cidden sağlıklı olsun da , sadece ben kız hissediyordum ona bozuldumValla ikisine de hazırdım ben sağlıkla gelsin de. İlk gebeliğim bir de o yüzden hiç hiç fark etmez :)
Çok sagol canimHayırlı olsun canııım tebrik ederiiiimm sağlıkla al kucağına
16. Haftada gidicem bende bugun gittim 4lü tarama yapcaz dediKızlar beni 16.haftada çağırdı doktor sonra detaylıya mı çağıracak detaylı için randevu alan var mı ne çabuk geldi
Askeri kampına bir üye daha ekleniyor , bizimde 2.oğlumuz geliyor cinnabon
Yaaa benim de erkekmis az once ogrendim cinnabon
Ben de Ocak koğuşuna bir asker daha mı gelecek diyordum amaa
Bugün randevumuz vardı şimdi çıktık, ben pembe bir kalp rica edeceğim cinnabon Kız geliyormuş
Amin canım çok teşekkür ederim bizim iki gebeliğimde de bebeklerimiz kızdı ama kaybettik, o yüzden eşimin içinde uktedir kızımızın olması, bugünkü kız haberi bizi de ayrı etkiledi duygulandırdıAmin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
İnşallah ay bende konuşayım oğlumla bari
Yaaa ne güzel bir haber sağlıkla gelsin prenses
sağlıkla gelsin prenses kız çocuk haberi almak çok duygulandırıyır beni
Hayırlı olsun canım , sağlıkla gelsin oğluşun
Ben hiçbir şey hissetmiyorum ama başı solda ayakları sağdaydı, sağ tarafa baktı daha çok ama bi ara kendini solda toplamıştı bariz beliiydi dokununcaKızlar biz cinsiyeti bilmiyoruz, geçen hafta gittiğimizde göstermedi. 5 ağustosta gidecektim tekrar o zamana da şehir dışı planımız çıktı bir hafta daha gecikecek cinsiyet öğrenmemiz.
Cinsiyeti öğrenen arkadaşlara bir soru soracağım. Bebeğiniz ne tarafta? Ne tarafta hissediyorsunuz ya da doktor ne tarafta buluyor ultrasonda bakarken.
Ultrason boyunca 50 takla attı sürekli yer değiştirdi hiç bilmiyorum valla hissedemiyorum zaten pek daha. Doktor da erken dedi hissetmek içinKızlar biz cinsiyeti bilmiyoruz, geçen hafta gittiğimizde göstermedi. 5 ağustosta gidecektim tekrar o zamana da şehir dışı planımız çıktı bir hafta daha gecikecek cinsiyet öğrenmemiz.
Cinsiyeti öğrenen arkadaşlara bir soru soracağım. Bebeğiniz ne tarafta? Ne tarafta hissediyorsunuz ya da doktor ne tarafta buluyor ultrasonda bakarken.
Benim de solda hep fetal dopplerle de sol da buluyorum. Sizin cinsiyetini belli değil hanüz değil mi?Ben hiçbir şey hissetmiyorum ama başı solda ayakları sağdaydı, sağ tarafa baktı daha çok ama bi ara kendini solda toplamıştı bariz beliiydi dokununca
Canım o kadar hareketli ki ters döndü bi ara mesela.. doktorda açıya göre sağ sol değiştiriyor ultrasonun yerini..Kızlar biz cinsiyeti bilmiyoruz, geçen hafta gittiğimizde göstermedi. 5 ağustosta gidecektim tekrar o zamana da şehir dışı planımız çıktı bir hafta daha gecikecek cinsiyet öğrenmemiz.
Belli oldu bugün, erkekBenim de solda hep fetal dopplerle de sol da buluyorum. Sizin cinsiyetini belli değil hanüz değil mi?