Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Redoxon C vitamini ağırlıklı böyle grip tarzı şeylerde iyi oluyorTamam canım bir bakim ona da doktorun verdiği decovit var 10 gün sonra kullan folik bitince demişti. Multivitamin o olur mu
Merhaba, beni de listeye ekler misinizRedoxon C vitamini ağırlıklı böyle grip tarzı şeylerde iyi oluyor
Sağlıkla gelsin inşallah arkadaşım. Bende iki oğlan annesiyim heyecanla bekliyorum bana da herkes kız diyor ama öyle olmasını istediklerinden benceİyi akşamlar kızlar ,herkes ne güzel öğrenmiş neredeyse cinsiyeti ben geçen hafta gittim 11+3 te söylemedi haftaya söyleyelim dedi, benim de 2 oğlum var bakalım bu ne olacak herkes kız diyor ama genelde süpriz yapıp aksi cıkıyor bunlar bekliyorum bir mavilikler
Evet ücretler yüksek gerçekten. Ben mesafeden dolayı bu taraflara baktın mı demiştim aslında doktorundan memnunsan devam et bence. Ama değiştirmek istersen rimah Kostak ve hayri Aksüt e de fiyat sor derim , ikisi de çok iyi doktorlar r
rimah kostak duymadım canım d hayri beye ikizlerimde gitmiştimEvet ücretler yüksek gerçekten. Ben mesafeden dolayı bu taraflara baktın mı demiştim aslında doktorundan memnunsan devam et bence. Ama değiştirmek istersen rimah Kostak ve hayri Aksüt e de fiyat sor derim , ikisi de çok iyi doktorlar
Eder canım ben gece unutuyorum bazen gündüz içiyorum fayda editörKızlar sabah çok kötü bir mide bulantısıyla uyandım, prilamı şimdi içsem etki eder mi sizce ?
Ben hamileligin başında çok hasta olmuştum 6 saatte bir parol aldım iki gün boyuncaKızlar bana acil bir bakın lütfen çok ağır grip oldum kemiklerim sızlıyor ne içebilirim magnezyum efervesan var evde ondan içebilir miyim kemik ağrılarıma iyi gelir mi kafama göre içmek istemiyorum basit birşey sonuçta dimi birde parol kesin içebiliyor muyuz
Tamam canım sağolRedoxon C vitamini ağırlıklı böyle grip tarzı şeylerde iyi oluyor
Hamile bir akrabam da iç dedi ama en son çare ilaç içmek istiyorum ateşim yükselirse ilaç konusunda pimpirikliyim birazBen hamileligin başında çok hasta olmuştum 6 saatte bir parol aldım iki gün boyunca
Ben de yaptım benimki de görünmüyorHamilelik günlüğünü bende yaptım kızlar ama bende hala çıkmıyor mesajlarımızın altında kaç
Haftalık falan olduğumuz çıkıyordu eskiden dediğiniz gibi bebeğimin doğum tarihini girdim ama halen görünmüyor
Canım buradaki gibi yaştın değil mi ?Hamilelik günlüğünü bende yaptım kızlar ama bende hala çıkmıyor mesajlarımızın altında kaç
Haftalık falan olduğumuz çıkıyordu eskiden dediğiniz gibi bebeğimin doğum tarihini girdim ama halen görünmüyor
Ay hiç bir tahmin yapamadım ama ilk foto ne tatlı maşallah minişeTahmin edebilir misiniz lütfen 16 haftalık olduk doktor bi tahminde bulundu
İshal çok mu şiddetli .Kızlar bugün güne regli sancısıyla başladım. Her an sökülecekmişim gibi bi ağro girdi. Sonra o geçti ishal başladı çok afedersiniz. Öneriniz var mı ne yapayım kızlar
Erkek bence pipiş gördüm ilk fotodaTahmin edebilir misiniz lütfen 16 haftalık olduk doktor bi tahminde bulundu
Aynen görünmüyor artık sanırım.eskiden çok iyiydi ocinnabon tablo demiyorum. Her mesaj yazanin altinda bir de tahmini dogum tarihi yaziyordu. Biz girince mi yazacak anlamadim. Oyleyse hepimiz girelim?
Aynen eskiden kendimiz dahil herkes görüyordu.simdi görünmüyor.en azından ben kendim de dahil kimsenin kaç haftalık olduğunu gormuom.Hamilelik günlüğünü bende yaptım kızlar ama bende hala çıkmıyor mesajlarımızın altında kaç
Bende de regl ağrısı vardi sabah.hatta vajina kısmı da iğne batar gibi oluyordu.simdi de sol ayağında atar damar kısmı aciyor bacağım bildiğin tutulmuş gibi.ayagimdaki atar damar kısmı regl zamanı agrirdi.allah korusun her akıntı da WC koşup bakiom.allah yardımcımız olsun.Kızlar bugün güne regli sancısıyla başladım. Her an sökülecekmişim gibi bi ağro girdi. Sonra o geçti ishal başladı çok afedersiniz. Öneriniz var mı ne yapayım kızlar
Kızlar bugün güne regli sancısıyla başladım. Her an sökülecekmişim gibi bi ağro girdi. Sonra o geçti ishal başladı çok afedersiniz. Öneriniz var mı ne yapayım kızlar
Kuzum çok özür dileyerek söylüyorum su gibi derler ya öyle 12+3 üm bugün muz yedim şimdi umarım fayda eder.İshal çok mu şiddetli .
Kaçıncı haftadasın ?