Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebegı hissettınız mı . Cinsıyetü belli oldumu14 haftalık oldu
Evet cinsiyeti 13+3 de öğrenmiştik kız olduğunu söyledi doktorumuz ben henüz bir şey hissetmedim başından beri zaten belirtim de hiç olmadı , bir an önce hissettirir kendini miniğim inşallahBebegı hissettınız mı . Cinsıyetü belli oldumu
Kordonlarım bağlı diye rahat davranmasam belki bnmde yöne düşükle sonuçlanırdı çünkü bana o kadar baskı yaptılar ki. Senın hamileliklerin bu sağlıklı bi sağlıksız olacak .. herhalde erkek olunca düşüyor kızlar tutunuyor gıbısınden.belkıde doğrudur yıne bilemem ama. Bekleyıp göreceğiz Çok denıldı ıster ıstemsz İnsan kuruyor kendını …Ben bu transfer gebeliğimdede hiç stres yapmamıştım tuttu ama bu şekilde kaybetmek üzdü sadece ama gerçekten herşeyin başı stres
Aa baya net çıkmış hayırlı olsun12+0 da %99 erkek dedi doktorum
Anladım teşekkür ederimOglumda 11.haftada erkege benziyor 13de kesin erkek demisti sanki erkekte yanılma olmuyor pek
Anladım canım teşekkür ederim bizde de tam net görünmedi ama Dr pipiye benziyor dedi on gün sonra tekrar gideceğim o zaman belki netleşirBen oğlumda 13 haftalıkken öğrenmiştim.her gittiğimde de soruyordum kesin mi diye.dr da kesin kesin dedii.bidaha da sormadım zaten.erkeklerde net belli oluyor.ama eltime 18haftaya kadar kız dediler .18den sonra erkeğe döndü ve erkek oldu.
Benim de yarın randevum, tok gelin denildiKızlar yarın ikili test için devlet Hastanesi'ne randevu aldım aç tok farkediyormu acaba bilgisi olan varmı
Aynı durum bende var bakalım yarın 1 ayın ğstüne kontrol var hep bir endişeBir sıkıntı yoktur inşallah aslında genel olan bu dönemde çoğu annede oluyorsa belki de gerçekten sadece gazdan kaynaklıdır iyi düşünelim iyi olsun
Yok canım maalesefKızlar bu sitenin uygulaması yok mu telefona indireceğimiz sürekli tarayıcıdan çok zor oluyor uygulama var da ben mi bilmiyorum acaba
Farketmiyor sanırım.ama ben ac gitmistim.hatta baya baya da su içmiştim.bebek iyi görünsün dieKızlar yarın ikili test için devlet Hastanesi'ne randevu aldım aç tok farkediyormu acaba bilgisi olan varmı
Farketmiyor sanırım ben tok gitmiştim bende Salı günü yaptırdım çam Sakura da devlette yani ne zaman çıkar acaba sonucuKızlar yarın ikili test için devlet Hastanesi'ne randevu aldım aç tok farkediyormu acaba bilgisi olan varmı
Euro finse yaptırdım 400 Euro ya bir hafta içinde çıktı sonucuKızlar fetal DNA testi yaptırmak istiyorum nerden yaptırıyorsunuz sonuç ne zaman çıkıyor
doktorumuzun önerisiyle genstar markası ile anlaştık eve gelip bir tüp kan aldılar en geç 10iş gününde dönüş sağlanacak dendi bekliyoruzKızlar fetal DNA testi yaptırmak istiyorum nerden yaptırıyorsunuz sonuç ne zaman çıkıyor
Ben doktorumun önerisiyle panorama test yaptırdım. Amerika’ya gitti kan. 1 haftada geldi sonuç. Başlangıç paketi 425 dolara yaptırdıkKızlar fetal DNA testi yaptırmak istiyorum nerden yaptırıyorsunuz sonuç ne zaman çıkıyor
Umarım geçer :/Bende de oluyordu, rahim büyüdüğü için sanıyordum, doktora ağrıyan yeri ultrason bakarken gösterdim baktı kanama alanı var orda ondan dolayı ağrıyor dedi. Umarım zamanla geçer
Sen günün fazla gecmeden baska dontora git canim kafani karistirmiş doktor da madem o kadar yaşlandin git emekli ol genclerin önü acilsin bi tuhaflar yaYa benim doktor yaşlıydı nt 8 cm dedi sadece sonra asistanı hocam 8 cm olamaz 0.8 mm mi diyorsunuz dedi aynen yaptı sadece eve geldim kağıtta 8 yazıyor nt yazan yerin karşısında yarın özele gidecem kafaya takacam yoksa ultrason kağıdı bile simsiyah nasıl ölçtü doğrusu ne bilmiyorum şuan