- 27 Aralık 2019
- 9.041
- 10.572
Bende kendimi uzun süre aç bırakmamaya calsııyorım sonra aşırı halsizliyorumYa bende bugün eşime aynısını söylüyordum dikkat edeyim az yiyeyim dedikçe daha çok acıkıyorum sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kendimi uzun süre aç bırakmamaya calsııyorım sonra aşırı halsizliyorumYa bende bugün eşime aynısını söylüyordum dikkat edeyim az yiyeyim dedikçe daha çok acıkıyorum sanki
Ya ne güzelKızlar ben kalp atışı dinlemek için dopler almıştım. Bugün denedim ve kalp atışını duyabildik bebişin
Evet bende öyle oluyorum , yemek yemezsem çok halsizleşiyorum ve midem bulanıyorBende kendimi uzun süre aç bırakmamaya calsııyorım sonra aşırı halsizliyorum
Kızlar nasılsınız , umarım her şey yolundadır Kese ve kalp atışı görenleriniz kaçıncı haftada gördüklerini yazabilir mi , tabloyu güncelleyelim
@orchagoci canım senin bir de kürtaj olacaktı galiba ne durumdasınız ?
@Kaya burcu
@nnurrcann
@Denizzz000
@Ayyayya
@adaa00
@Tugcelif4264
@whiteswan98
@pankekkk
@fehva1
Pkolu_anneadayi
@suheddaaaa
@dikloron
@kub111
@aysoo1831
@goldenswan
@Hatun AYYILDIZ TEK
@flamenko
M Minikkedi00
@Lady Luck
@mervesusam
@Papatya445834
@sansyanimda
@Dodine
@partalina_
@mellness87
@zey62
@fnd05
@Zuzushh the YARGI Machine
ya inanmak istemiyorum böyle olduğuna çok mu kanaman varcinnabon KANAMAM BAŞLADI KIZLAR CANIM TABLODAN SILEBILIRSIN
Yok peçeteye geldi kırmızı kahve karısık avuç ıcı kadar ama kasık ve bel agrısı benı yıkıyor bende inanmak istemiyorum ağlamaktan ıcım çıktı ama galiba bıraktı gıdıyor bugünde öyle dua etmıstım Allah'ım kürtaja gerek kalmasın düşecekse kendiliginden düşsün doye dua kapın acıkmıs demekkıya inanmak istemiyorum böyle olduğuna çok mu kanaman var
Hemen kötü düşünmesek , belki bir umut vardır hala. Bu kanamayı bir çoğumuz yaşadık ve şu an bir problem yok. Belki seninki de öyle bir şeydir. Pazartesi mi gidecektin farklı doktoraYok peçeteye geldi kırmızı kahve karısık avuç ıcı kadar ama kasık ve bel agrısı benı yıkıyor bende inanmak istemiyorum ağlamaktan ıcım çıktı ama galiba bıraktı gıdıyor
Çarşamba ya kanama dan degılde bu adet agrılarım basladı bel ve kasık ondan anladım ilk düşugumde de böyle olmuştuHemen kötü düşünmesek , belki bir umut vardır hala. Bu kanamayı bir çoğumuz yaşadık ve şu an bir problem yok. Belki seninki de öyle bir şeydir. Pazartesi mi gidecektin farklı doktora
Çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum ama bence doktor randevunu pazartesine çekmelisinÇarşamba ya kanama dan degılde bu adet agrılarım basladı bel ve kasık ondan anladım ilk düşugumde de böyle olmuştu
Doktorumu aradm da progestanı bırak sökülmen kolay olsun dedı zaten kalp atısı kan akımı yoktu soylemıstım üzülme bır adet sonra yeniden baslarız dedıÇok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum ama bence doktor randevunu pazartesine çekmelisin
İnşallah bir dahaki sefere sağlıklı bir gebeliğin olur canım tez zamanda , kendini hazır hissettiğinde sana gelsin bebeğin inşallahDoktorumu aradm da progestanı bırak sökülmen kolay olsun dedı zaten kalp atısı kan akımı yoktu soylemıstım üzülme bır adet sonra yeniden baslarız dedı
Mart nisan annesı olurum velkı ben de çok zormuş gerçekten ıkıncı dusugum ama ılkınde sadece kese vardı sımdı bebek de var aklıma hep dıyorum acaba ben mı bı hata yaptım acaba ben mı agır kaldırdım ben mı yanlıs bır hareket yaptım hep kendimi yıyıp duracağımİnşallah bir dahaki sefere sağlıklı bir gebeliğin olur canım tez zamanda , kendini hazır hissettiğinde sana gelsin bebeğin inşallah
Canım hiç öyle şeyler düşünme , bebeğin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa sen damdan atlasan bile hiç bir şey olmaz. Burada bi arkadaşımızın doktoru demişti bebekler ahtapot gibidir eğer isterlerse sıkıca tutunur diye bence doğru bir söylem. Güzel haberlerini bekliyoruzMart nisan annesı olurum velkı ben de çok zormuş gerçekten ıkıncı dusugum ama ılkınde sadece kese vardı sımdı bebek de var aklıma hep dıyorum acaba ben mı bı hata yaptım acaba ben mı agır kaldırdım ben mı yanlıs bır hareket yaptım hep kendimi yıyıp duracağım
Canım ben de de var demiştim de senin kaç haftalıktı bebiş ben de deneyeyim ona göre ve cok ugrastırdı mı kolay mı buldunKızlar ben kalp atışı dinlemek için dopler almıştım. Bugün denedim ve kalp atışını duyabildik bebişin
Bugün 8+2 canım. Bebe yağı sürdüm karnıma önce , doktorun ultrasonu koyduğu yerlere koydum 1-2 dk falan uğraştım. Biraz derinden geliyor ses ama geliyor çok uzun süre tutmamaya çalıştım zararlı olabilir diye düşündüğüm içinCanım ben de de var demiştim de senin kaç haftalıktı bebiş ben de deneyeyim ona göre ve cok ugrastırdı mı kolay mı buldun
Yaaa çok güzelll ultrasonda da duymuş muydunuz kalp atışını kaçıncı haftadasınKızlar ben kalp atışı dinlemek için dopler almıştım. Bugün denedim ve kalp atışını duyabildik bebişin
Yaaa gerçekten çok iyiYaaa çok güzelll ultrasonda da duymuş muydunuz kalp atışını kaçıncı haftadasın
Evde olunca insan sürekli dinlemek ister ultrasonun bi zararı yok dıye okudum hep ama bunu dr.una sor yıne de ıstersenYaaa gerçekten çok iyi
Evet canım 5+6 da duymuştuk ultrasonda. 8+2 yiz bugün