- 3 Haziran 2024
- 129
- 21
- 28
Gittim dün kalp atışını duyduk çok şükürMerhaba
Yaş 30
3.gebelik sürpriz bebek
7+2 den selamlar herkese benimde ekler misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gittim dün kalp atışını duyduk çok şükürMerhaba
Yaş 30
3.gebelik sürpriz bebek
7+2 den selamlar herkese benimde ekler misiniz
Yaaa sizde mi öyle ne güzel sağlıkla gelsin kuzularBenim gibi sürpriz 3.bebişi olacak olanları görünce mutlu oluyorum nedense
Canım birinci resimde 0.79 cm yaziyor ama diğer resimde gs yazan yeri göremedim oraya bak anlarsınKızlar birinci kese 4 gün önce 2.kese bugünün sizce kese buyumemiş mı ölçüler den anlayan yorum yapabilir mi lütfen Eki Görüntüle 3437133 Eki Görüntüle 3437134
Canım ikincisinde GS yazmıyor 8.3 mm yazıyorCanım birinci resimde 0.79 cm yaziyor ama diğer resimde gs yazan yeri göremedim oraya bak anlarsın
Ben epiduralle normal dogum yaptim ilk dogumda cok korkuyordum ama suan normal dogum istiyorum sezaryen korkutuyor benideBen de arkadaşlarımdan dinlediğim kadarıyla asla güvenemiyorum komple bayıltsınlar beni
Ben de ilkinde normal doğum yaptım memnundum, kolay toparlandım. Ne göstereceği bilinmez şimdiden ama ben de sezaryen istemiyorumBen epiduralle normal dogum yaptim ilk dogumda cok korkuyordum ama suan normal dogum istiyorum sezaryen korkutuyor benide
O zaman kese boyutun 0.83 cm olmuş canım yani büyümüş oluyorCanım ikincisinde GS yazmıyor 8.3 mm yazıyor
Günde 1.1 ml büyümesi gerekiyor Muş canım internette öyle yazıyor benimki çok az büyümüşO zaman kese boyutun 0.83 cm olmuş canım yani büyümüş oluyor
Benim de tsh yuksek cikti 4 civari. Endokrine gittim ilac basladik 2 civarina cekelim dedi.Merhaba kızlar
Bugün kontrole gittim ilk defa tsh değerim 3,25 çıkmış referans dışı görünmüyordu ama 2 civarı olması gerekiyor dedi ilaç yazdı tsh değeri benim gibi olan var mı
Bide keseyi gördük yolk sac varmış kanama alanı yok ama rahmimin bişeyleri kalınmış kanaman olabilir korkma dedi 6+2 olduğu için embriyo görünür sanmıştım görünmemesi moralimi bozdu biraz
Geç döllenme olmustur canım merak etme doktorun sorun gormediyse içini ferah tutMerhaba kızlar
Bugün kontrole gittim ilk defa tsh değerim 3,25 çıkmış referans dışı görünmüyordu ama 2 civarı olması gerekiyor dedi ilaç yazdı tsh değeri benim gibi olan var mı
Bide keseyi gördük yolk sac varmış kanama alanı yok ama rahmimin bişeyleri kalınmış kanaman olabilir korkma dedi 6+2 olduğu için embriyo görünür sanmıştım görünmemesi moralimi bozdu biraz
Konuya tam hakim değilim ama doktor bir sorun görse bahsederdi benceGünde 1.1 ml büyümesi gerekiyor Muş canım internette öyle yazıyor benimki çok az büyümüş
Farklı hastaneler de baktırdım o yüzden doktor bir önceki keseyi görmedi canımKonuya tam hakim değilim ama doktor bir sorun görse bahsederdi bence
bana dikkat etmem gereken bişe var mı söylemedi sadece ilaç verdi canım sana bilgi verdiler mi yiyecek vsBenim de tsh yuksek cikti 4 civari. Endokrine gittim ilac basladik 2 civarina cekelim dedi.
Haftaya tekrar kontrole git bakalim embriyoyu gorur kalp atisi alirsiniz o zaman bence.
Kaç haftaliksiniz suandaFarklı hastaneler de baktırdım o yüzden doktor bir önceki keseyi görmedi canım
Vajinal baksak belli olur ama şuan bu durum normal gerekli görmüyorum dediGeç döllenme olmustur canım merak etme doktorun sorun gormediyse içini ferah tut
Karalahana yasak, brokoli karnabahar zaten mevsimi degil, soyali urunler yok. İlac sabah ac karna icilecek.bana dikkat etmem gereken bişe var mı söylemedi sadece ilaç verdi canım sana bilgi verdiler mi yiyecek vs
Ne güzel canım sen içini ferah tut haftaya her sey çok güzel olacak ❣Vajinal baksak belli olur ama şuan bu durum normal gerekli görmüyorum dedi
Burada insanlar kalp atışı bile duymuş 6.haftada o yüzden sanırım biraz etkilendim her gebelik kendine özel sanırım haftaya tekrar gidecem umarım sorun çıkmaz