Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Kızlar bu ilacı ağızdan mı alıyorsunuz yoksa fitil olarak mı kullanıyorsunuz doktorum hiçbir şey demedi bana ben ağızdan alıyorum sizce fitil olarak daha mı etkilidir
Screenshot_20240604_143257.jpg

Kizlar cumadan sonra pazar akşam yine kanamam oldu uykumdan uyandım.wc gittim top gibi bsy bı düştü .bağırmaya başladım eşime acile gittik serum vuruldu kanama durdu gönderdiler.dun Dr a gittim kontrole .yolculuk ilişki yasak .rapor aldım okula gitmiyorum haftaya da gitmem heralde.progestani akşam sabah devam dedi.kesenin etrafında kanama alanı varmis.fitille inşaallah gecer.kanama alanı olan arkadaşlar nasıl yaptınız sizler.cuma bnm kanamamdan sonra oğlum da evde kaza geçirdi.mutfak kapisinin cami boydan boya.sen oynarken git cama çarp.tabi tuzla buz cam oğlum kapının öbür tarafına geçmis camlarla kolu kesildi ilçede dikilmedi il de üniversite hastanesine sevk yaptılar o kanamalı halimle ambulansla gittik.ahh herşey üst üste geldi.sukur oğlumda bende iyim ama o korku cok kötü.
Çok geçmiş olsun canım benim 🥺

Kızlar bu ilacı ağızdan mı alıyorsunuz yoksa fitil olarak mı kullanıyorsunuz doktorum hiçbir şey demedi bana ben ağızdan alıyorum sizce fitil olarak daha mı etkilidir
Eki Görüntüle 3436929
Vajinal fitil olarak alıyorum ben. Doktorum böyle daha etkili olduğunu söyledi, çok zorlanırsan anca o zaman ağızdan al ama ağızdan aldığında yan etkilerini daha net görebilirsin demişti.

Merhaba canım , aşağıdaki bilgileri verirsen eklerim seni de 🌸
Tahmini doğum tarihi :
Kese görünümü (hafta olarak) :
Kalp atışı (hafta olarak) :
Varsa Cinsiyet tahmini:
2. Çocuk
İstanbul
Mayıs 2
Tahmini doğum tarihi sezeryan olduğu için Ocak
Kese görmedik 4+5
Kalp atişi 06/14 randevu
Erkek

Arkadaşlar benim de kanamam oldu doktora gittim ultrasonla baktı. bebeklerden biri geriden geliyor düşebilir hazırlıklı ol dedi. Daha sonra birkaç gün kahverengi pihtili akıntı oldu sonra az biraz kırmızı kanama olunca doktora tekrar gittim biri düşmüş. Düşenin kesesinin bir kısmı hala duruyor doktor yavaş yavaş atılır o dedi kendi kendine. Diğeri iyi durumda çok şükür. Kalp atışıni duyduk. Aslında önceki kontrolde kalbinin hareket ettiğini gördüm ama kanama olunca o panikle dinlemek aklıma gelmedi.
cinnabon cinnabon 8+6 kalp atışı listeye ekleme yapabilirsin.

Arkadaşlar benim de kanamam oldu doktora gittim ultrasonla baktı. bebeklerden biri geriden geliyor düşebilir hazırlıklı ol dedi. Daha sonra birkaç gün kahverengi pihtili akıntı oldu sonra az biraz kırmızı kanama olunca doktora tekrar gittim biri düşmüş. Düşenin kesesinin bir kısmı hala duruyor doktor yavaş yavaş atılır o dedi kendi kendine. Diğeri iyi durumda çok şükür. Kalp atışıni duyduk. Aslında önceki kontrolde kalbinin hareket ettiğini gördüm ama kanama olunca o panikle dinlemek aklıma gelmedi.
cinnabon cinnabon 8+6 kalp atışı listeye ekleme yapabilirsin.
Kayıbın için üzgünüm arkadaşım 😞 ama geride kalan miniğin için sağlıkla alırsın inşallah kucağına 🥰

X