- 27 Kasım 2018
- 3.313
- 3.471
Amin inşallah canım sağolya çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah bundan sonrası kolaylıkla geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım sağolya çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah bundan sonrası kolaylıkla geçer
Aynı benimde 7 gibi bende haftaya bugün gideceğim kalp atışı içinBenimde yok bir geğirme var arada o kadar kaç haftalık siniz ben yarın 7 haftaya girecem daha kalp atışı dinlemedim umarum sorun yoktur
Çok geçmiş olsun canım benimKizlar cumadan sonra pazar akşam yine kanamam oldu uykumdan uyandım.wc gittim top gibi bsy bı düştü .bağırmaya başladım eşime acile gittik serum vuruldu kanama durdu gönderdiler.dun Dr a gittim kontrole .yolculuk ilişki yasak .rapor aldım okula gitmiyorum haftaya da gitmem heralde.progestani akşam sabah devam dedi.kesenin etrafında kanama alanı varmis.fitille inşaallah gecer.kanama alanı olan arkadaşlar nasıl yaptınız sizler.cuma bnm kanamamdan sonra oğlum da evde kaza geçirdi.mutfak kapisinin cami boydan boya.sen oynarken git cama çarp.tabi tuzla buz cam oğlum kapının öbür tarafına geçmis camlarla kolu kesildi ilçede dikilmedi il de üniversite hastanesine sevk yaptılar o kanamalı halimle ambulansla gittik.ahh herşey üst üste geldi.sukur oğlumda bende iyim ama o korku cok kötü.
Ben pazartesi gidecem isallah bir sorun yoktur herkez midem bulanıyor deyince supheye dustumAynı benimde 7 gibi bende haftaya bugün gideceğim kalp atışı için
Bende de yok mide bulantısı sat a göre 5+6 yım ultrasona göre 5+3.Ben pazartesi gidecem isallah bir sorun yoktur herkez midem bulanıyor deyince supheye dustum
Vajinal fitil olarak alıyorum ben. Doktorum böyle daha etkili olduğunu söyledi, çok zorlanırsan anca o zaman ağızdan al ama ağızdan aldığında yan etkilerini daha net görebilirsin demişti.Kızlar bu ilacı ağızdan mı alıyorsunuz yoksa fitil olarak mı kullanıyorsunuz doktorum hiçbir şey demedi bana ben ağızdan alıyorum sizce fitil olarak daha mı etkilidir
Eki Görüntüle 3436929
Yaş:24Merhaba canım , aşağıdaki bilgileri verirsen eklerim seni de
Tahmini doğum tarihi :
Kese görünümü (hafta olarak) :
Kalp atışı (hafta olarak) :
Varsa Cinsiyet tahmini:
MerhabaHoş geldin canım aramıza , ekledim seni de sağlıkla gelsin bebişin
Kese görmeye gitmedin galiba daha değil mi ?
Fitil olarak alıyorum .öyle daha etkiliymis.agizdan alınca baş dönmesi aşırı şekilde oluyor.Kızlar bu ilacı ağızdan mı alıyorsunuz yoksa fitil olarak mı kullanıyorsunuz doktorum hiçbir şey demedi bana ben ağızdan alıyorum sizce fitil olarak daha mı etkilidir
Eki Görüntüle 3436929
Saol canımÇok geçmiş olsun canım benim
Selam ben ağızdan aldığımda baş dönmesi olmuştu fitil olarak kullanıyorum baş dönmesi yapmıyor.Kızlar bu ilacı ağızdan mı alıyorsunuz yoksa fitil olarak mı kullanıyorsunuz doktorum hiçbir şey demedi bana ben ağızdan alıyorum sizce fitil olarak daha mı etkilidir
Eki Görüntüle 3436929
Kayıbın için üzgünüm arkadaşım ama geride kalan miniğin için sağlıkla alırsın inşallah kucağınaArkadaşlar benim de kanamam oldu doktora gittim ultrasonla baktı. bebeklerden biri geriden geliyor düşebilir hazırlıklı ol dedi. Daha sonra birkaç gün kahverengi pihtili akıntı oldu sonra az biraz kırmızı kanama olunca doktora tekrar gittim biri düşmüş. Düşenin kesesinin bir kısmı hala duruyor doktor yavaş yavaş atılır o dedi kendi kendine. Diğeri iyi durumda çok şükür. Kalp atışıni duyduk. Aslında önceki kontrolde kalbinin hareket ettiğini gördüm ama kanama olunca o panikle dinlemek aklıma gelmedi.
cinnabon 8+6 kalp atışı listeye ekleme yapabilirsin.
Teşekkür ederim. İnşallah amin.Kayıbın için üzgünüm arkadaşım ama geride kalan miniğin için sağlıkla alırsın inşallah kucağına
En ön sırada yerimi alayım şöyleAranızda şimdiden sezaryen düşünen var mı? Benim gibi
Ben varim planli sezeryanciAranızda şimdiden sezaryen düşünen var mı? Benim gibi
Normal doğumu kafamda oturttum. İlk gebelik ama yaparım diye kafamda kodladım hadi hayırlısıAranızda şimdiden sezaryen düşünen var mı? Benim gibi