Hayır vermedim. Bazen yumurtlamanın olduğu tarafta sanırım yerleşme gibi bir şey de oluyor. Yarın sabah beta vereyim. Kaç gündür hiç olmamıştı ki normalde her adet öncesi 3-4 gün olurTekrar beta verdiniz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır vermedim. Bazen yumurtlamanın olduğu tarafta sanırım yerleşme gibi bir şey de oluyor. Yarın sabah beta vereyim. Kaç gündür hiç olmamıştı ki normalde her adet öncesi 3-4 gün olurTekrar beta verdiniz mi?
İnşallah canım haber et bizi deSagolun arkadaşlar. Hastaneye geldim şimdi bakalım ne diyecekler. İnşallah güzel haberler alirim.
Kaç haftalık, karından usg miBana da tahminde bulunabilirmisiniz
Yaaa canıııımmm çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun yine de bir umut cuma günü için içini ferah tut Allah büyükBen çıktım muayeneden. İyi değil malesef. Kese ve yolk sac var ama sönmüş saglikli gibi görünmüyor dedi. Düşük olmazsa cuma günü doktoruna git ilaç verebilir başlatmak için dedi. Cok uzgunum ama hayırlısı böyleymiş diyorum.
Hepiniz saglikli, sorunsuz hamilelikler geçirin insallah. Bebeklerinizi de sağlıkla kucağınıza alın. Bana nasip değilmiş.
Çok geçmiş olsun canımBen çıktım muayeneden. İyi değil malesef. Kese ve yolk sac var ama sönmüş saglikli gibi görünmüyor dedi. Düşük olmazsa cuma günü doktoruna git ilaç verebilir başlatmak için dedi. Cok uzgunum ama hayırlısı böyleymiş diyorum.
Hepiniz saglikli, sorunsuz hamilelikler geçirin insallah. Bebeklerinizi de sağlıkla kucağınıza alın. Bana nasip değilmiş.
Çok üzüldüm canım benim. Ne diyeceğimi bilemiyorum dilerim sağlıcakla kucağına alacağın günler gelir. Çok geçmiş olsunBen çıktım muayeneden. İyi değil malesef. Kese ve yolk sac var ama sönmüş saglikli gibi görünmüyor dedi. Düşük olmazsa cuma günü doktoruna git ilaç verebilir başlatmak için dedi. Cok uzgunum ama hayırlısı böyleymiş diyorum.
Ya inan çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah bi mucize olur bizi haberdar et durumdanBen çıktım muayeneden. İyi değil malesef. Kese ve yolk sac var ama sönmüş saglikli gibi görünmüyor dedi. Düşük olmazsa cuma günü doktoruna git ilaç verebilir başlatmak için dedi. Cok uzgunum ama hayırlısı böyleymiş diyorum.
Merhaba hayırlı olsun yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorumKızlar selam benim 31 mayısta beta hcg 148 çıkmıştı. Kasılmalar ara ara az az oluyor. Çok uzun yürüme veya temizlik falan yapmıyorum.
Bugğn yani 3 haziranda iç çamaşırımda koyu az bi leke gördüm korktum. İlk hamilelik yaş 37
İlk gebelik kontrolüm cuma veya cumartesi demişti doktor. Onu bekliyorum ama sizin deneyimlerinizi merak ediyorum kızlar
7+5 karın usgKaç haftalık, karından usg mi
Çok çok üzgünüm canım.. inna ne yazacağımı bilemedim umarım cuma günü mucizeler seni bulur..Ben çıktım muayeneden. İyi değil malesef. Kese ve yolk sac var ama sönmüş saglikli gibi görünmüyor dedi. Düşük olmazsa cuma günü doktoruna git ilaç verebilir başlatmak için dedi. Cok uzgunum ama hayırlısı böyleymiş diyorum.
bi sonraki seferi en kısa en kolay yoldan nasip etsin allah. yüreğini ferah tut inşallahBen çıktım muayeneden. İyi değil malesef. Kese ve yolk sac var ama sönmüş saglikli gibi görünmüyor dedi. Düşük olmazsa cuma günü doktoruna git ilaç verebilir başlatmak için dedi. Cok uzgunum ama hayırlısı böyleymiş diyorum.
bu zoferi isviçre’de kesinlikle yasak, orda izin veriyorlar yani. askim bi de senin göğüs ağrın olmuyordu di miKızlaaar selam
Aşırı bulantıdan dayanamayıp acile gittik. Bebekimi gördüm kalp atışıda görünüyor ama küçük olduğu için net duyamadık salı günü gel net duyarız dedi doktorum prilam ve zofer yazdı umarım rahatlarım. son regl e göre 6+1 usg de 6+3 çıktı bebiş ekliyorum görüntüyü
Yok canım göğüs ağrım yok. Zoferi kızımda da kullanmıştım bir sorun yaşamadım kuzumbu zoferi isviçre’de kesinlikle yasak, orda izin veriyorlar yani. askim bi de senin göğüs ağrın olmuyordu di mi
Bende geçen kanamam olduğunda gittim devlete acil vermedilerVeriyorlar canım
ha iyi bari kuzum o zaman bildiğin ilaçsaYok canım göğüs ağrım yok. Zoferi kızımda da kullanmıştım bir sorun yaşamadım kuzum
Canım ben hep açım köpek gibi doyduğumuda anlamıyorum geçen dişarda yemek yedi 2 saate yine canım başka bişey istedi hep istiyor şuanda bile acım elma yedim kesmiyor camış gibi olcam diye korkuyorum yaGünaydın grubumuzun güzel hamişleri
Kızlar ya ben sabahları çok aç uyanıyorum sizde de varmı bu durum yoksa benim oburluğumdan mı
Bende öyleyim eve bakınca. Sinirlerim bozukuyo eşim yapıyor ama erkek ne kadar yapabilir bide riskli iyice kötğSabahtan beri kendime gelemedim. 1 haftadır da evi falan süpüremiyorum, hamileliğin böyle olduğunu unutmuşum
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda gene güzel haberler alırsın durumdan gene haberdar et biziBen çıktım muayeneden. İyi değil malesef. Kese ve yolk sac var ama sönmüş saglikli gibi görünmüyor dedi. Düşük olmazsa cuma günü doktoruna git ilaç verebilir başlatmak için dedi. Cok uzgunum ama hayırlısı böyleymiş diyorum.