Banada beklenen tarih 16 ocak dedi doğum tercihim var mı diye sordu bebek dönmüş çatı muayenesi yspıldıktıntan sonra istersen normalde olabilir dedi, sezeryan okursa ocak 7 gibi alırz dediBana onuda demedi canım hiç birşey demedi doğumla alakali
Senin tercihin ne peki canımBanada beklenen tarih 16 ocak dedi doğum tercihim var mı diye sordu bebek dönmüş çatı muayenesi yspıldıktıntan sonra istersen normalde olabilir dedi, sezeryan okursa ocak 7 gibi alırz dedi
Yok canım zorunlu bir sebep olmazsa sezaryen olmayacağım, en son hala makat gelişti, döner inşaAllahCanım sen sezaryan olmayacak mısın ? Serklaj dikişşni önden mi alacaklar ?
Canım şu bölgeye vurmaya çalışıyorum genelde, ama neresi şiş değilse orayı seçiyorumAy canim kolunun neresine vuruyorsun fiti atabilirmisin acaba benim cok aciyor
Canım yorulmuşsundur hareket etti mi sonradan.Yemek yiyip sola yatın diyorlar hareketlenirmiş o zaman.Ama muhtemelen sen yoruldun bebiş de yoruldu.Günaydın kızlar
Benim dün dersim full dü çok yorulmuştum . Akşam 12 de bir yattım sabah 7 de kalktım . Normalde gece en az 4 kere uyanırdım ya WC ya da bebiş tekmelerdi . Bu gece hiç uyanmamışım ben . Bebiş de haşa hareket etmiyor
bir şey olmamıştır değil mi kızlar ?
Yorgunluktan mı oldu acaba .
Benim de kafasına 1 hafta önde demişlerdi son kontrolde haftasıyla uyumlu çıktı.Babasının da kafası büyük genetik derdim benimkine.Yarın kontrolümüz var. Bakalım belki çıkmıştır. Ama ben kordonu pek dert etmiyorum şu an. Kafa çevresi büyük dediler. 2 hafta önde. O daha çok kaygılandırıyor
Tarihi net konuşmadık 38 de çatı muaynesi yaparız durumuna göre sen de istersen normal doğum yaparız dedi doktorum.İlk defa doğum yapacak arkadaşlar doğum tarihi belli oldu mu bebeğinizin benim daha net değil konuşmak için erken ocak ortası gibi hazırlıklı ol dedi sadece doktor
Aslında normal istiyorum ama onda da etrafımda çok dikişi olanlar falan var sezeryanla doğuranlardan daha geç ayağa kalktılar, normal olup kesi dikiş olması korkutuyor beni öyle olcaksam direk sezeryan olayım kafasına giriyorım bazen ama karar vermedim belki çatı muayenesinde belli olur artıkSenin tercihin ne peki canım
Evet canım tam 32 hafta olması gerekiyor bende öyle biliyorum bebisler bazn bişi teleaslandiriyor bende şuan bebo beni gece tekmeyle neden uyandirmiyor diye dertlendimKızlar sabah yazmıştım şükür az önce bebiş hareket ettidemekki dediğiniz gibi o da yorulmuş
Bu arada sanırım rapor için tam 32 hafta olması gerekiyor . Benim sat 9 Nisan doktor hesapladı 19 kasımda o gün gel al gün geçerse raporda sıkıntı çıkabilir hafta kaybın olur demişti ben dün aldım tam 32 de
Ya bu UGG model ayakkabı varya onun onu kapalı terlik modeli mi ne var birinde gördüm çok hoşuma gittiBen birazdan ayakkabı almaya gidicem parmaklarım acımış önceki ayakkabılarla .
Sizler ne giyiyorsunuz kızlar var mı tavsiyeniz ?
Terlik giyesim var valla utanmasam
Ben artık herşeyin altına ugg giyiyorum bi numara büyük almıştım ona alıştım rahat oluyorBen birazdan ayakkabı almaya gidicem parmaklarım acımış önceki ayakkabılarla .
Benim etrafımda da hiç normal doğum yok hep sezeryan onlarda ondan şikayetçi acısı hep oluyomus kışın sızlıyormuş falanAslında normal istiyorum ama onda da etrafımda çok dikişi olanlar falan var sezeryanla doğuranlardan daha geç ayağa kalktılar, normal olup kesi dikiş olması korkutuyor beni öyle olcaksam direk sezeryan olayım kafasına giriyorım bazen ama karar vermedim belki çatı muayenesinde belli olur artık
öyle hayırlısı neyse öyle olsun tabi de ben etraftaki doğum hikayelerini çok dinlememeye çalışıyorum kuruluyorum sonraBenim etrafımda da hiç normal doğum yok hep sezeryan onlarda ondan şikayetçi acısı hep oluyomus kışın sızlıyormuş falaneşimde normal doğum istiyor kendisi yapcakmis gibi doktorda bizim normal doğumu destekleyinxe iyice bana yuklendiler en sağlıklısı bizim için nasıl olacaksa öyle olsun
Bende en başından beri sezeryan istiyorum ya nedense bilmiyorumöyle hayırlısı neyse öyle olsun tabi de ben etraftaki doğum hikayelerini çok dinlememeye çalışıyorum kuruluyorum sonraBenim komşum ağustosta sezeryanla doğum yaptı ikinci gün ayaktaydı kadın şimdi kilosuda gitti eski haline hemen döndü öyle görüncede sezaryene kayıyorum bazen
Aynıyım ben de canım , o kadar sıkıldım kiBende hantallaştım bence ya yorgun hissediyorum ve canım hiç bir şey yapmak istemiyoryani zaten bir şey yapmıyorum sürekli yatıyorum da dün mesela elime telefon bile almak istemedim böyle bi bezmişlik var nedense
Evet doktor da dedi %90 size benziyor ama %10 bir sorun olabilirBenim de kafasına 1 hafta önde demişlerdi son kontrolde haftasıyla uyumlu çıktı.Babasının da kafası büyük genetik derdim benimkine.
Yani 31+ lı günlerde mi almam lazımBencede daha erken ya , bize doktor hedefimiz Ocak başı dedi sadece. Tam tarih konuşulmadı hiç
Günaydın canım , maşallah oğluşuna
Yanlış bilmiyorsam tam 32 de alınması gerekiyor ama çokta emin değilmin
Ayy çok kalabalık iyi olmaz ya lohusa halimizle çekemeyiz gibi geliyorBende en başından beri sezeryan istiyorum ya nedense bilmiyorumbide ailelerden uzaktayiz annem vefat etti.babam çalışıyor gelemez herhalde.kv ve kayinperder gorumceler hepsi gelecekler okadar rahatsızım ki nasıl rahat edicem o halde bide onu düşünüyorum sizin ailelerden kimler gelecek
2 saat önce hareket etti şükür canımCanım yorulmuşsundur hareket etti mi sonradan.Yemek yiyip sola yatın diyorlar hareketlenirmiş o zaman.Ama muhtemelen sen yoruldun bebiş de yoruldu.
Benim de kafasına 1 hafta önde demişlerdi son kontrolde haftasıyla uyumlu çıktı.Babasının da kafası büyük genetik derdim benimkine.
Tarihi net konuşmadık 38 de çatı muaynesi yaparız durumuna göre sen de istersen normal doğum yaparız dedi doktorum.
Ben oldum olası kaba bulurum onları .Ya bu UGG model ayakkabı varya onun onu kapalı terlik modeli mi ne var birinde gördüm çok hoşuma gitti
Skechers ayakkabılarımdan başka bişey giyemiyorum yapıştılar resmen ayağımaBen birazdan ayakkabı almaya gidicem parmaklarım acımış önceki ayakkabılarla .