- 19 Mayıs 2015
- 1.110
- 2.015
- 38
Nisan ortasına kalmaz herhaldeMerhaba! Kızlar, sat 18 Temmuz, benim hangi ay olur muhtemelen
Daha doktora gitmedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nisan ortasına kalmaz herhaldeMerhaba! Kızlar, sat 18 Temmuz, benim hangi ay olur muhtemelen
Daha doktora gitmedik
çok teşekkür ederim.Hoş geldiniz Güzel maşallah
Valla ben korkuyorum ama bi yandan da aşırı bilgi kirliliği var gibi geliyor bilmiyorum inşallah ciddi vakalar değildir çocuklar da zaten kışın sürekli hasta olup birbirlerine ve bize bulaştırıyorlar sırayla hasta olup duruyoruzHer Allahın günü hastanedeyiz kızlar şu maymun çiçeği sizi de korkutuyor mu bir de biz okul gibi hijyenik olmayan yerlerde çalışıyoruz. Geçende de pandemi çıkmıştı hamileliğimde pandemi başında doktorla görüşüp çok yayılmadan apar topar sezaryen olmuştum bir hafta daha bekleyebileceğim halde
Ben de femometer ve pepapp kullanıyordum yine onlardan devam ettim yeni bi uygulama bakmadım happy moms ve hamilelik+ güzel miKizlarrr gebelik takibi icin hangi uygulamayi kullaniyorsunuz?
Ben Hamilelik+, Happy Mom kullaniyorum. Bir de Flo, Femometer ve Premom`i regl takibi icin kullanirdim simdi onlari da hamilelik donemine gore aktive ettim, belirtilerimi birine girsem mi diyorum takip icin ama emin olamadim.
Guzeller ikisini de seviyorum, Happy Mom hafta hafta ne oluyor diye gosteriyor bir de. Onu sevdimBen de femometer ve pepapp kullanıyordum yine onlardan devam ettim yeni bi uygulama bakmadım happy moms ve hamilelik+ güzel mi
Ben su an icin sadece happy mom kullaniyorum. Dedigin gibi her gün bilgilendirmesini cok seviyorum bir de arada cok tatli bildirimler geliyor, bebegimizden geliyormus gibiGuzeller ikisini de seviyorum, Happy Mom hafta hafta ne oluyor diye gosteriyor bir de. Onu sevdim
Ayy evet onu ben de cok seviyoruum, cok tatliiiiBen su an icin sadece happy mom kullaniyorum. Dedigin gibi her gün bilgilendirmesini cok seviyorum bir de arada cok tatli bildirimler geliyor, bebegimizden geliyormus gibi
bende indiriyorum şimdi merak ettimBen su an icin sadece happy mom kullaniyorum. Dedigin gibi her gün bilgilendirmesini cok seviyorum bir de arada cok tatli bildirimler geliyor, bebegimizden geliyormus gibi
Bende hassasiyet ya da dolgunluk herhangi bi şey yok. Hiç hissetmiyorum ağrı sızı şimdilikKızlar bişi sormak istiyorum; göğüs acınız ağrınız nasıl? Böyle çok şiddetli bir şekilde mi yoksa normal dokununca hassasiyet mi hissediyorsunuz?
Öncelikle çok geçmiş olsun. Daha önce kese göründü demiştiniz o sebeple yazmamıştım ama belirtileriniz birebir dış gebeliğe uyuyor. Betanın yavaş yavaş artması, kahverengi akıntının daha sonra kızıla dönmesi, sırt ağrısı vs. Kanama olmasına rağmen betanın düşmeyip daha da artması.Kızlar özele gittim, ilaç yasakmış , kürtaj dedi. Ama kanamam şiddetli ve ağrılı zaten bence düşer kanamayla . Kürtaj olmak istemiyorum kanamayla düşüren oldumu daha önce?
Benim de dokununca hassasiyet var. Bazen artıyor bazen azalıyor. Yüz üstü uyuduğum zaman daha çok ağrı oluyorKızlar bişi sormak istiyorum; göğüs acınız ağrınız nasıl? Böyle çok şiddetli bir şekilde mi yoksa normal dokununca hassasiyet mi hissediyorsunuz?
İnşallah bu süreci en kolay şekilde atlatırsın . Doktorun ne önerirse uy bence. Kürtaj ben de et beni varken yapılmıştı. Uyuşturulmadığı halde dayanabilmiştim.Kızlar özele gittim, ilaç yasakmış , kürtaj dedi. Ama kanamam şiddetli ve ağrılı zaten bence düşer kanamayla . Kürtaj olmak istemiyorum kanamayla düşüren oldumu daha önce?
Bir daha gelmedi bakalım, gelmez inşallahKahverengi pek sorun değil diye okumuştum Allah korusun kanama veya pıhtılı olduğunda doktora başvurun diyorlar
Gozunuz aydin masallah ben 5+2 de 5mm gormustum keseyiKızlar bugün çok şükür keseyi gördük. 9 mm gözüktü sanırım hafta olarak beklediğimden gerideyim 5+5teyim sata göre. Sağlıklı olsun da önemli değil
Cok sevindim caniim, evet saglikli olsun da onemli degil zaten bir bakarsin haftasina ulasmis onde bile gidiyor Bir sonraki randevun ne zaman?Kızlar bugün çok şükür keseyi gördük. 9 mm gözüktü sanırım hafta olarak beklediğimden gerideyim 5+5teyim sata göre. Sağlıklı olsun da önemli değil
Yaa kuzum gercekten mi, nasil hissediyosun boyle bulanti mi yoksa miden mi almiyor gibi genelde anneye cekiliyor deniyor ama farkli da olabilir tabi ki kendini zorlama bisey yicem diye uzan uzanabildigin kadar, depodan beslenir bebisKizlar benim bugun midem daha kotu, annemle konustum maalesef annem de hamileliklerini hep bulantili gecirmis, dogru duzgun bir sey yiyemezdim dedi herkes annesine mi cekiyor ya