Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    110
Artık yemek yapmak bile zor geliyor ya. Ayakta duramıyorum uzanınca çatı ağrısı oluyor oğlum okuldan gelince onunla pek ilgilenemez oldum. Serklajlı olduğum için tüm gebelik boyunca her şeye dikkat etmek yordu valla. Allah'ım şu süreç sağlıkla tamamlansa. Valla ben hazırım ilkinde sezaryen ağrısından ölecem sandım ama buna rağmen hazırım

Tabi fikren hazırım. Başka hazırlıklar yok hâlâ. Çocuk dolabına ek yaptırıyorum o gelsin her şeyi yıkayıp yerleştirecek dedim de inşallah onu da hallederiz artık oğlum çok sabırsız gözleri ışık saçıyor neredeyse saat hesabı yapacak doğumu hesaplarken matematik geliştirdi çocuk her gün hadi kardeşimin eşyalarını hazırlayalım diyor ama benim halim yooook

Ay nnoooo meme sancısına hiç hazır değilim.

Daha önce batın ameliyatı geçirdim, gaz sancısı da çok yaşadım.
Ama mememi düşünemiyorum.

İlk gebelik alışverişim lansinoh olabilir. 20 haftalık olmadan kullanmaya başladım

Hepimize sağlıkla yavrularımıza kavuştuğumuz kolaycacık bir doğum süreci olsun inşallah

Siz de inşallah bayram şekerinize kavuşursunuz 28inde

bende hiç hazır değilim. 40+ gün görünce stres sarıyor ama daha çok ya diyerek kendimi kandırmam bir tarafa, hala pek çok eksiğim de var :S
Bizim de eksiğimiz çok merak etmeyin yalnız değilsiniz

Park yatak, dolap/şifonyer, anakucağı puset, banyo zımbırtıları, şampuanı kremi vs hala yok

Dahası doğum şekliyle ilgili bir kararım da yok

Ben gogus yaralarindan sezeryan agrisini hic dert edememistm az kaldi sabir biticek hayirlisiyla bende bayramdn once dogsa keske diyorm hem bayramda toparlanirim hem stres olmam bayramda geldi mi gelcek mi diye ama malesef cok erken oluyo bayram sonuna kalir

Dogumdan sonra eminim kimsenin bu sozleri duymaya tahammülü olmicak ama tecrubelerime dayanarak lütfen acidan aglasanizda bagirsanizda emzirmeye devam edin +kalan sutleri de sagimla boşaltın sonrasinda ugrasmak cok daha zor oluyo emin olabilirsiniz
Ben ilk bebegimde çok çektim abartisiz 3 ay mastit ve göğüs yaralariyla ugrastim az daha emeliyat oluyodum taş gibi oldu bi göğsüm sagmadigim icin tikandi şişti korkutmak icin anlatmiyorum eger korkup vazgecerseniz sut birikirse olcak olani soyluyorum

Yok yok öyle deme bayram öncesi bizim için erken sonrasında gelecekler inşallah sağlıklaaaaa

Yaa o süreç de çok zor ama bakacağız çaresine inşallah bol bol sağarız artık

Kişi yapısıyla da alakalı bşraz bu durum maalesef bende doğumu unuttum bu ağrılar yüzünden hayatım zehir oldu misafirlikte bile göğüsümü açıp masaj yapmak zorunda kaldım dört ay kadar sürdü benim de mastit belası göğüs yarası tıkanıklıkları bu sefer bordo bereki gibi göğüs ısıtıcısına kadar aldım valla her türlü kırem kap kapak nevarsa en üst çekmecede şuan

Ben gümüş kapak kullanmıştım çok iyi oldu mastit olmadım şükür

Bizim de eksiğimiz çok merak etmeyin yalnız değilsiniz

Park yatak, dolap/şifonyer, anakucağı puset, banyo zımbırtıları, şampuanı kremi vs hala yok

Dahası doğum şekliyle ilgili bir kararım da yok
Ay ben de diyordum çok eksiğimiz var hala 1 ay kaldı hala dolap yok bizim de. Yalnız olmadığıma sevindim
Ben o mastit belasını belki 10 kere yaşamışımdır. Üstelik oğlum meme ve süt bağımlısı olmasına rağmen. Üstelik emme refleksi çok iyiydi sırf mastit korkusundan memeden kesemedim 26 ay emzirdim istemeye istemeye en son hamile kalıp zorla bıraktırdım. Ben de o meme yarasını yaşadım ilk 1 hafta sürdü sadece ki doğum öncesinde mustelanın göğüs ucu kremini kullanmama rağmen. Bir de şu var ki tamamen şans işi doğan bebeğimizin emme refleksi ne kadar gelişmişse o kadar az sorun yaşanıyor meme ucu yaralarıyla ilgili.

Mastit olmaması için bebe emse de ardından sağıp boşaltmak gerekiyor sanırım

Ahahah ben de üç çocuk olduğu için yemek yapabilmek için ve çocuğu taşımak için ana kucağı sallanan elektrikli beşik normal ufak beşik ve karyola beşik her yerde yanımda olmalı hazırlığını yaptım puset de var ilk zaman koyup taşımak için yoksa aç kalır ahali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…