Çok teşekkür ederim. İnşallah sağ salim kavuşuruz hepimizHadi hayırlı olsunn ilk sizin prenses gelicek belki de grupta
Tabi fikren hazırım. Başka hazırlıklar yok hâlâ. Çocuk dolabına ek yaptırıyorum o gelsin her şeyi yıkayıp yerleştirecek dedim de inşallah onu da hallederiz artıkArtık yemek yapmak bile zor geliyor ya. Ayakta duramıyorum uzanınca çatı ağrısı oluyoroğlum okuldan gelince onunla pek ilgilenemez oldum. Serklajlı olduğum için tüm gebelik boyunca her şeye dikkat etmek yordu valla. Allah'ım şu süreç sağlıkla tamamlansa. Valla ben hazırım ilkinde sezaryen ağrısından ölecem sandım ama buna rağmen hazırım
Ay nnoooo meme sancısına hiç hazır değilim.Günaydın güzel annelerAcelya A başta olmak üzere 15 inden sonra bizde de yaprak dökümleri olacak yani şurada kaldı 10 gün benim doktorum bayram sonrası 2-4 nişanı düşünüyor sezaryen için 38+5 ya da 39 u yani ama ben üçüncü gebelik diye o kadar kalmaz diye düşünüyorum 38 i doldurduğu 28 martı istiyorum gidişata göre pazarlığımızı yapacağız yani ben bayramda doktor olur mu olmaz mı stresi olmasın istiyorum ama bakıcaz artık
Hazırmışız yara memelere, gaz sancılarına
Bizim de eksiğimiz çok merak etmeyin yalnız değilsinizbende hiç hazır değilim. 40+ gün görünce stres sarıyor ama daha çok ya diyerek kendimi kandırmam bir tarafa, hala pek çok eksiğim de var :S
Ben gogus yaralarindan sezeryan agrisini hic dert edememistmArtık yemek yapmak bile zor geliyor ya. Ayakta duramıyorum uzanınca çatı ağrısı oluyoroğlum okuldan gelince onunla pek ilgilenemez oldum. Serklajlı olduğum için tüm gebelik boyunca her şeye dikkat etmek yordu valla. Allah'ım şu süreç sağlıkla tamamlansa. Valla ben hazırım ilkinde sezaryen ağrısından ölecem sandım ama buna rağmen hazırım
Yok yok öyle deme bayram öncesi bizim için erkenBen gogus yaralarindan sezeryan agrisini hic dert edememistmaz kaldi sabir biticek hayirlisiyla bende bayramdn once dogsa keske diyorm hem bayramda toparlanirim hem stres olmam bayramda geldi mi gelcek mi diye ama malesef cok erken oluyo bayram sonuna kalir
Yaa o süreç de çok zor ama bakacağız çaresine inşallahDogumdan sonra eminim kimsenin bu sozleri duymaya tahammülü olmicak ama tecrubelerime dayanarak lütfen acidan aglasanizda bagirsanizda emzirmeye devam edin +kalan sutleri de sagimla boşaltın sonrasinda ugrasmak cok daha zor oluyo emin olabilirsiniz
Ben ilk bebegimde çok çektim abartisiz 3 ay mastit ve göğüs yaralariyla ugrastim az daha emeliyat oluyodum taş gibi oldu bi göğsüm sagmadigim icin tikandi şişti korkutmak icin anlatmiyorum eger korkup vazgecerseniz sut birikirse olcak olani soyluyorum
Kişi yapısıyla da alakalı bşraz bu durum maalesef bende doğumu unuttum bu ağrılar yüzünden hayatım zehir oldu misafirlikte bile göğüsümü açıp masaj yapmak zorunda kaldım dört ay kadar sürdü benim de mastit belası göğüs yarası tıkanıklıkları bu sefer bordo bereki gibi göğüs ısıtıcısına kadar aldım valla her türlü kırem kap kapak nevarsa en üst çekmecede şuanDogumdan sonra eminim kimsenin bu sozleri duymaya tahammülü olmicak ama tecrubelerime dayanarak lütfen acidan aglasanizda bagirsanizda emzirmeye devam edin +kalan sutleri de sagimla boşaltın sonrasinda ugrasmak cok daha zor oluyo emin olabilirsiniz
Ben ilk bebegimde çok çektim abartisiz 3 ay mastit ve göğüs yaralariyla ugrastim az daha emeliyat oluyodum taş gibi oldu bi göğsüm sagmadigim icin tikandi şişti korkutmak icin anlatmiyorum eger korkup vazgecerseniz sut birikirse olcak olani soyluyorum
Ben gümüş kapak kullanmıştım çok iyi oldu mastit olmadım şükürKişi yapısıyla da alakalı bşraz bu durum maalesef bende doğumu unuttum bu ağrılar yüzünden hayatım zehir oldu misafirlikte bile göğüsümü açıp masaj yapmak zorunda kaldım dört ay kadar sürdü benim de mastit belası göğüs yarası tıkanıklıkları bu sefer bordo bereki gibi göğüs ısıtıcısına kadar aldım valla her türlü kırem kap kapak nevarsa en üst çekmecede şuan
Gümüş kapak ben de aldım. Doğum öncesi kullanabilirsiniz deniyor siz kullandınız mı gerek var mı?Ben gümüş kapak kullanmıştım çok iyi oldu mastit olmadım şükür
Doğuma yakın kullan demişti önceki doktorum. Bunda da öyle yapacağım. Bence doğum yaklaşınca kullanmaya başlayabilirisin.Gümüş kapak ben de aldım. Doğum öncesi kullanabilirsiniz deniyor siz kullandınız mı gerek var mı?
Ay ben de diyordum çok eksiğimiz var hala 1 ay kaldı hala dolap yok bizim de. Yalnız olmadığıma sevindimBizim de eksiğimiz çok merak etmeyin yalnız değilsiniz
Park yatak, dolap/şifonyer, anakucağı puset, banyo zımbırtıları, şampuanı kremi vs hala yok
Dahası doğum şekliyle ilgili bir kararım da yok
Ben o mastit belasını belki 10 kere yaşamışımdır. Üstelik oğlum meme ve süt bağımlısı olmasına rağmen. Üstelik emme refleksi çok iyiydiDogumdan sonra eminim kimsenin bu sozleri duymaya tahammülü olmicak ama tecrubelerime dayanarak lütfen acidan aglasanizda bagirsanizda emzirmeye devam edin +kalan sutleri de sagimla boşaltın sonrasinda ugrasmak cok daha zor oluyo emin olabilirsiniz
Olabilir koç burcu bebeler gelsinBana da 28 mart ya da 2 nisandan birini seçelim dedi doktor. E bari bayramra bizimle olsun, 28 mart olsun dedimbelki aynı gün doğururuz. Meme yaraları yaşamamak için galiba bi çözüm yok ya her yere bakıyom herkes yaşamış sanki
Artık yavaştan hazır olmak lazımbende hiç hazır değilim. 40+ gün görünce stres sarıyor ama daha çok ya diyerek kendimi kandırmam bir tarafa, hala pek çok eksiğim de var :S
Bebiş en yakın sensin ama tecrübelisin halledersinBiran önce gelsede kurtulsam diyorum artık korkuda oluyor ama yapacak bişey yok
Mastit olmaması için bebe emse de ardından sağıp boşaltmak gerekiyor sanırımAy ben de diyordum çok eksiğimiz var hala 1 ay kaldı hala dolap yok bizim de. Yalnız olmadığıma sevindim
Ben o mastit belasını belki 10 kere yaşamışımdır. Üstelik oğlum meme ve süt bağımlısı olmasına rağmen. Üstelik emme refleksi çok iyiydisırf mastit korkusundan memeden kesemedim 26 ay emzirdim istemeye istemeye en son hamile kalıp zorla bıraktırdım. Ben de o meme yarasını yaşadım ilk 1 hafta sürdü sadece ki doğum öncesinde mustelanın göğüs ucu kremini kullanmama rağmen. Bir de şu var ki tamamen şans işi doğan bebeğimizin emme refleksi ne kadar gelişmişse o kadar az sorun yaşanıyor meme ucu yaralarıyla ilgili.
Aslında evet. Memede doluluk emse de kalıyorsa sağmak gerekiyor ama mastit olunca oluyor ya ben engel olamıyordum çoğu zaman.Mastit olmaması için bebe emse de ardından sağıp boşaltmak gerekiyor sanırım
Ahahah ben de üç çocuk olduğu için yemek yapabilmek için ve çocuğu taşımak için ana kucağı sallanan elektrikli beşik normal ufak beşik ve karyola beşik her yerde yanımda olmalı hazırlığını yaptım puset de var ilk zaman koyup taşımak için yoksa aç kalır ahaliKişi yapısıyla da alakalı bşraz bu durum maalesef bende doğumu unuttum bu ağrılar yüzünden hayatım zehir oldu misafirlikte bile göğüsümü açıp masaj yapmak zorunda kaldım dört ay kadar sürdü benim de mastit belası göğüs yarası tıkanıklıkları bu sefer bordo bereki gibi göğüs ısıtıcısına kadar aldım valla her türlü kırem kap kapak nevarsa en üst çekmecede şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?