Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    110
Manuel hafif sallanandanda ben aldım ikisini bir taşıyamam evde yemek yaparken vs iyi olur dşye düşündüm oğlum kucağımdan inmezdi yapışık gezerdik ki halada öyle hiçbişeyde almamıştım beşik dışında ama bunda mecburen aldım

Sanırım tecrübesizler değil tecrübeli anneler bordo bereli gibi herseye saldırmışız gibi. Şu an arkadaşlarımdan aldığım bir de önceden kullandığım ile aynı marka ikinci el alıp dezenfekte ettiğim üç tane sağma makinem var en çok ona ihtiyacım olmuştu bir de emzik ve biberon. Oğlanda damak yapışık doğup ameliyat olmuştu genetik olabilir demişti doktor o durum ayrıntılı da belli olmuyor tavşan dudak falan oluyormuş ama bu olmuyor o yüzden hazırlıklıyım

Of asıl sıkıntılar doğunca başlayacak değilmi ilk zamanlar zor geçiyor valla
Sağmakda bana işkence gibi geliyor elin kolun bağlı oturmak gibi dışarı çıkamamk vs inşallah böyle sıkıntılar olmaz tekrar kimse sapım yapmaz kimse mastitle uğraşmaz hemencik emer bebeklerimiz

Halledeceğiz ya biz anneyiz

Yok yok öyle deme bayram öncesi bizim için erken sonrasında gelecekler inşallah sağlıklaaaaa
İnşallah artk doktora gitmeye bile useniyorum bugün gitmem lazimdi evden cikamadim yarina erteledim yarin oglumu okula birakip gidicem kontrole yurumek zor geliyo
Yaa o süreç de çok zor ama bakacağız çaresine inşallah bol bol sağarız artık
Ay evet gerekli herseyi aldim bende bi krem kaldi onu da aldim mi kendimi garantiye almis olcm sonrasi artik Rabbim hic birimize cektirmesin ne diyeyim

Evet ya benimde o zamanlar herkes gördü mememi care aramak icin doktor doktor gezdim akrabalar zaten duymayan gormeyen kalmamisti bunda sakince cekerim acımı çaresini de biliyoruz nasilsa bi sekilde halledicez

Evet cogunluk yaralar ilkte herkeste oluyo ama herkesin ki ilerlemiyo bnm göğüs uclari biraz sert o yuzden sanirim oglum emmek istiyodu ama tutturunca cok aciyodu inşallah bu sefer en az hasarla atlatiriz bende tek göğüsle 2 bucuk yasina kadar emzirdm erkek bebekler düşkün oluyo galibs

Ben süt sağmak için hiçbir şey almadım burda yazılanlardan sonra alsam mı diye düşünmeye başladım hep ihtiyacım olursa ya da işe başlarken alırım diyordum

Ben süt sağmak için hiçbir şey almadım burda yazılanlardan sonra alsam mı diye düşünmeye başladım hep ihtiyacım olursa ya da işe başlarken alırım diyordum
Simdi alsan iyi olur sanki. ilk doğduklarında süt olcaksa eger fazla oluyo sagip buzluga atarsin stok yapmis olursun ise baslayinca da kolaylk olur anne sütünden mahrum kalmaz ama belki bebegine kadar sütun olcak fazlasi olmicak bilemiyoruz iste bnm cok fazlaydi yaslilar der ya bi sikiyodum karsi duvara ahahah

Arkadaşlarında falan vardır bir sor bence en kötü manuel bir tane olsun çünkü ememez ve çok sertleşirse mastit ile uğraşmak hele ki antibiyotik kullanma seviyesine gelirse emzirememek çok stresli boşaltmak için manuel de olsa hazırda olsun bence

Bize gebelik eğitiminde süt sağmaya ihtiyaç olmadığını söylediler. O yüzden ben ertelemiştim almayı. Mastit vs hiç bahsetmediler, o kadar kolay anlatıyorlar ki süreci. Anne tecrübeleri de buradaki gibi.

Bu arada piyanolu oyun halısı alan var mı anneler? Orijinal ürünü almaya gerek var mı, muadilleri de aynı mı? Çok kararsız kaldım. İndirime girince kaçırmak istemiyorum..

Bir de dönence arıyorum ama gereksiz pahalılar.

Ay evet benim de 1 lt bile sağdığım günler oldu aksine ben işe başlayınca sağamadım çünkü ders araları on dk sınıfta sınıfa giderken bitiyor zaten 15-20 dk sağmak lazım o da olmadı öyle öyle azaltı depoladıklarım bile 2 ay kadar yetti sütüm bittikten sonra Allah herkese nasip etsin sağmak da zor sürekli ama anne sütü olsun da nasıl alırsa alsın olmazsa da mamalar falan artık baya iyi her türlü büyüyecekler ilk kızımda da çok az emzirdim sonra hep mama o zaman sağma olayını bilmiyordun kimse de bana söylemedi mastit olup emzirmeye aralar da verince 2 ay gibi bir süre sonra baya azaldı sonra bitti

Muadilini aldım oğlum çok sevmişti. Ama dönenceyi yeni doktorlar tavsiye etmiyor dikkat ve odaklanma sorunu yaşıyor diyorlar hareketli cisimler uykuya dalmayı da zorlaştırıyor

Tabi 1 litre sağdığım hiç emzirmeden damak operasyonu sürecinde

Umulan ve istenen o ama beklenmeyen şeyler oluyor çocuklar sarılık oluyor sağman gerekiyor aşırı süt oluyor göğüs emme ile bosalmayıp taş gibi oluyor ateş çıkıyor hazırlıklı olmak lazım elle olanı bile ilk etapta iş görür çok gerekirse elektrikliye geçilir

Ben silikon meme ucu da ekledim tutamazsa ya da yara olursa vs diye onu da tavsiye ederim onlar pahalı değil şükür

Çevremde kimsede yok ama gidip manuel bir tane alayım baktım sütüm çok çok var elektrikli olanlardan alırım

Ben gümüş kapak kullanmıştım hiç yara problemi yaşamadım. İşe başlayacağım için de devamlı sağım yapıyordum o yüzden mastit de olmadım. 2 sene gece gündüz emzirdim. Benim emzirme sürecim güzel geçmişti. Hep olumsuz düşünmeyin inşallah şimdi de sütüm iyi olur, yara bere olmaz

Yok çok olumluyum ben zaten sadece tüm önlemleri alıyorum bir şekilde süt vercez tüm çabamıza rağmen olmazsa da bizim kusurumux yok deyip gönül rahatlığı ile mamaya geçeriz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…