- 12 Temmuz 2024
- 176
- 154
- 18
Bence yok ben zaten tutmuyorum dediğim gibi. Sizin naptığınızı merak ettimBöyle bir risk almaya gerek var mı?
sonucta senin ona güvenin sarsılmamalı. Cehalet mutluluktur benimsedim ben bu vakte kadar ve doğum konusunda ve tüm riskleri hocaya devrettim. Ona güvenim gitmesin istiyorum. Belki 37 de bakıp bana da sezeryan diyecek bilmiyorum. Köprüden önceki son cikistayiz, son dk doktor değiştirmek mi yoksa doktora güvenmek mi bu karar kişisel verilmeli ve saga sola kulak kapatılmalı diye düşünüyorum. 37 de sorduğunda normal öncelikli tercihim diye ileteceğim bakalım ne olacak.Benimde tüp bebek doktorum ısrarla sezaryen diyor bebek baş aşağı olmasına rağmen
Çok üzgünüm.. allah dayanma gücü versin sizlerePsikolog ile görüşmeye başladım ama Allah düşmanıma vermesin en çok ihtiyacım olduğu dönemde annem yok artık
Ben de aynı durumdayım. Monitörlü almak istiyorum ama hangisi iyidir bilemedimHayirli ramazanlarrrbende oruc turmuyorum bu sene zaten sabah deli gibi ac uyaniyorum sürekli su icme istegi var tutamam niyetlensem de hemde bütün gün bebegi susuz birakmak bencillik gibi geliyo
Xiaomi c400 aldık. Gece görüşü çok iyi, hareket algılaması var. Odada yürüdüğünde vs takip ediyor. Ben de monitörlü alacaktım ama tablet olunca tablete bağlarız dedik kamera hoşumuza gidince.Ben de aynı durumdayım. Monitörlü almak istiyorum ama hangisi iyidir bilemedim
Benimde tüp bebek doktorum ısrarla sezaryen diyor bebek baş aşağı olmasına rağmen
Evet tablet varsa iyi olur haklısınız. Teşekkür ederimXiaomi c400 aldık. Gece görüşü çok iyi, hareket algılaması var. Odada yürüdüğünde vs takip ediyor. Ben de monitörlü alacaktım ama tablet olunca tablete bağlarız dedik kamera hoşumuza gidince.
Biz wifisiz çalışan basit donanımı olan bi kamera istiyorduk. Bebevo markasınınkini aldık letg. Dan. Çevremde de onu kullananlar var, çocuk 4 yaşını geçti hala kullanıyorlarKızlar bebek odasına kamera aldınız mı? Önceden alıp memnun kalan varsa marka model yazabilir misiniz?
Ben de iki üç gündür adet ağrısı tarzı ağrı yaşıyorum kasıklarımda değil ama bildiğimiz karnımın tamamında ve ara ara da belimde. Yarın kontrolüm var soracağım doktora. İnşallah bunlar doğumla yakından ilgili ağrılar değildirKızlar ben dünden beri kasıklarımda bir ağrı hissediyorum. Gazım var gibi belime de geliyor biraz. Dün biraz üşüttüm gerçekten bu durum sonrasında gazım oluyor da. Yine de acaba sancı mı diyorum ama karnımda bir kasılma hissetmiyorum. Siz böyle bir durum yaşıyor musunuz?
Doktorumun odasında buna dair bir yazı var, bebeklerde yaşıtlarına göre bilişsel geriliğe yol açıyor diye. Ama tabi ki herkesin kendi bileceği iştir, değerlendirmek gerekir.Merhaba kızlar hayırlı Ramazanlar :) hepimiz son haftalarımızdayız. Ben normalde oruç tutan bir insanım bu sene son haftalarım olduğu için tutmama kararı vermiştim özellikle su içememe açısından. Tutan bazı insanlar ve tutabilirsiniz diyen birkaç doktor gördüm kafam çok karıştı. Siz ne düşünüyorsunuz sormak istedim
Teşekkür ederimBiz wifisiz çalışan basit donanımı olan bi kamera istiyorduk. Bebevo markasınınkini aldık letg. Dan. Çevremde de onu kullananlar var, çocuk 4 yaşını geçti hala kullanıyorlar
İnşallah değildir benim için çok erken daha. Sizin kaçıncı haftamız?Ben de iki üç gündür adet ağrısı tarzı ağrı yaşıyorum kasıklarımda değil ama bildiğimiz karnımın tamamında ve ara ara da belimde. Yarın kontrolüm var soracağım doktora. İnşallah bunlar doğumla yakından ilgili ağrılar değildir
Selamlar bebekli arkadaşlarım önerdiği için asagidaki ürünü aldım.Kızlar bebek odasına kamera aldınız mı? Önceden alıp memnun kalan varsa marka model yazabilir misiniz?
Teşekkür ederimSelamlar bebekli arkadaşlarım önerdiği için asagidaki ürünü aldım.
Xiaomi Smart Camera C500 ProFiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Smart Camera C500 Pro yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
36. Haftamı bitirmek üzereyim, 32. Haftadan beri bahsettiğiniz durumu ara ara yaşıyorum hatta iki günde bir diyebilirim. Nst’ye girdim 2 kere ikisinde de sancı çıkmadı. Bildiğiniz adet sancısı birebir aynısı. Kan ve idrat tahlillerimde de bir şey çıkmadı. Doktorum normal olduğunu söylüyor. Bu tarz ağrılar hep olacak sanırım doğuma kadar. Periyodik ve gittikçe artan bi ağrın sancın olmadığı sürece hiçbirini dikkate alma dediBen de iki üç gündür adet ağrısı tarzı ağrı yaşıyorum kasıklarımda değil ama bildiğimiz karnımın tamamında ve ara ara da belimde. Yarın kontrolüm var soracağım doktora. İnşallah bunlar doğumla yakından ilgili ağrılar değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?