Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    106
Ama sonrasi cennet gibi bisey düşün yurumeyi ogrenmis azda olsa soz dinliyo tuvalet isi tamam yemegi kendi yiyo az cok uyku duzeni oturmus bide 4 yaşta krese baslarsa öf
Hah bende hep bunu düşünüyordum bedenen bağumlılığı kalmayacak en azından diye ama kimse kolaylaşıyor demiyordu herkes her geçen gün daha zor diyor halbuki yürümesi bile rahatlatıyor insanu

Sizin plasentada bir değişiklik oldu mu

Xiaomi kullandım ondan çok memnun değildim şimdi Philips aldım düşün gibi ledli falan ondan memnunum zaten normal süpürge robot süpürge buhar makinesi buharlı paspas Allah ne verdiyse var evde ama dik süpürge çok önemli şarjlı olması özellikle Philips’ten ben razıyım

Gunaydiiiinnnn
5 de 2. Defa uyandım ve geri uyuyamadım Ateş ölçer hala almadım. Ne alsam? Ya da bekleyip çocuk doktorunun alin dediğini mi almak mantıklı ne dersiniz?
Ben onda da hem alından hem kulaktan ölçen var çift kullanımlı trendyoldan aldım bebekten önce oğlum için önceki bozuldu diye aldım memnunum ama marka hatırlamıyorum ama kolay bulursunuz alından ve kulaktan ölçen derseniz

Bebek emdikten sonra yine dolu ve sert ise sağıp boşaltmak gerekiyor mesela solu emdi sağ çok sert boşaltmak gerekiyor buzdolabına buzluğa atabiliyorsunuz ben 5,5 ay sütten sonra işe başlayınca sağamadım kesildi öyle bir ortam yoktu 2 aya yakın da stokladıklarımdan verdim baya stoklamıştım çünkü sütüm varken ben biberonla verdim ama meme reddi yapmıyordu hangisini versen alıyordu çocuğa göre değişiyor yoğurt mamalayan var ileriki aylarda ek gıdaya katan var başkasına bağışlayan var benim gibi sonrasında kullanan vsr boşa gitmiyor yani
Mastittw de lahana kullanıyorduk ve sıcak havlu ile sütüm inmesi ya da sıcak duş ile sağlıyorduk ya da lahana sarıyorduk öyle hatırlıyorum ama Acelya A daha tecrübeli sanırım

Aslında iki çocukla o daha zor çünkü oyuncakları toplamak herseyi kaldırmak gerekiyor bizim evde sürekli küçük legolar kâğıtlar koltuk altlarına gittiği için takılıp hata veriyor falan onlar biraz daha büyük çocuklu aileler için gibi geliyor benim oğlan gibi her yere oyuncak dağıtan çocuklu evde beni zorluyor sehpaları kaldır silme modu olacaksa halıyı kaldır oyuncakları topla zaten ondan sonrasını ben de hallederim

Ben tam uyutma kendim istedim nolur bıkmaz hiç hissetmeyeyim sondayı da uyutunca takın dedim. İkinci de belden deneyelim dediler onda da ben kiloluydum uyutamadılar normale geçtiler. Ben de onu istiyordum bunda ikisine de okeyim yani doktorlar söylüyor ikincide de okeydim ama uyutamadılar kemiğe falan geldi iğne sonra vazgeçtiler

Selam kızlar. Benim enfeksiyon geçmemiş maalesef. Üniversite hastanesine sevk etti beni doktorum idrar kültürü yapılacak. Ne yapılacağına öyle karar verilecek. Rahim ağzı ve serklajda sorun yok çok şükür kendimi şu an böyle teselli ediyorum

Süper haber benim de kontrolüm vardı bugün. beni de 15 güne bir çağırıyor. 2 hafta sonra yine gideceğim ve onda nst’ye bahlayacak imiş. 34 ya da 36 sonrası haftada bir dedi. Hangi haftaya dedi hatırlayamadım
Sizin plasentada bir değişiklik oldu mu
Yukarı çıktı, tehlikeli bölgeden uzaklaştı çok şükür çok saol sorduğun için
Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz Philips’i? Bende Dyson gen5 vardı, minik bir sorun çıktı garantisi devam ediyordu, tamire yolladik. 40 gün oldu daha gelmedi. Tüketici haklarına başvurduk. Gen5 çok ağır gelmişti bana, daha hafif bisiler bakınıyorum.
Çok geçmiş olsun Rahim agzi ve Serkajda sorun olmaması çok çok güzel haberler. Ins Üni hastanesi daha odaklı ilaçlarla bertaraf eder enfeksiyonu

İnşallah canım sağ ol

Geçmiş olsun korkmayın o kültür sonucuna göre hangi bakteri üremesi olduysa o bakteriyi yok etmeye yönelik antibiyotik başlayacaklar. Bende böyle olmuştu yani. Tabii eğer gecirmezse o antibiyotik damar yoluyla verilebilir o da hastane yatışına karar verirler belki. Bende şebeke sularında, toprakta bulunan bir bakteri çoğalmıştı ama antibiyotik geçirmişti.

Teşekkür ederim İnşallah çabuk geçer kaç zamandır böyle bir türlü geçmiyor enfeksiyon.

Valla bende onun süpürdüğünğ beğenmem tekrar süpürürüm diye almıyorumbenim yaptığım gibi yapacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…