3 yıldan sonra kesin rahatlar muyızAmiiiin inşallahdogmadan onceki ilk üç ay ve dogduktan sonraki 3 yil en zorlu kismi zaten
Anesteziyle görüşülüyor sanırım büyük çoğunlukta belden spinal anestezi yapılıyor ekstra durumlarda tam uyutma diye biliyorumKızlar sezaryende tam uyuma yarım uyuma durumu var ya onu doktor mu belirliyor bize mi soruyor
Bende korku heyecan karışık her an suyumun gelmesini bekliyorum artık her gece doğuruyorum rüyamda çıksada kurtulsam diyorumDoğuma kalan gün sayını gördükçe ben heyecanlaniyorum
Hah bende hep bunu düşünüyordum bedenen bağumlılığı kalmayacak en azından diye ama kimse kolaylaşıyor demiyordu herkes her geçen gün daha zor diyor halbuki yürümesi bile rahatlatıyor insanuAma sonrasi cennet gibi biseydüşün yurumeyi ogrenmis azda olsa soz dinliyo tuvalet isi tamam yemegi kendi yiyo az cok uyku duzeni oturmus bide 4 yaşta krese baslarsa öf
Sizin plasentada bir değişiklik oldu muSelam kızlar
26+2 de doktor kontrolüne gittik.
Bebis 964 gr, 35 cm olmuş. Hersey yolunda dediplasenta önde, bir de bebis elleriyle yüzünü kapayınca foto alamadık
Plasenta rahim agzina cok yakin, 28. Haftada tekrar bi bakalım dedi. Plasenta bu haftalardan sonra yukarı çıkar mı?
Yaa bana da son günler hiç geçmiyor gibi geliyorrrNasılsınız hanimlar ?
Şaka maka yok midemiz bulaniyodu yok keseyi gördük göremedik derken son zamanlara geldik artiknasil geçti hic anlamadim
Benimde o şekildeydi rahim ağzına çok yakındı şuan yukarı çıktı normal doğuma engel durum yok çok şükür.Sizin plasentada bir değişiklik oldu mu
Xiaomi kullandım ondan çok memnun değildim şimdi Philips aldım düşün gibi ledli falan ondan memnunum zaten normal süpürge robot süpürge buhar makinesi buharlı paspas Allah ne verdiyse var evde ama dik süpürge çok önemli şarjlı olması özellikle Philips’ten ben razıyımSlm kizlar ben ocak annesiyim. Size birazcik alakasiz bir sey soracagim. Benim dik suourgem var ama hic memnun degilim o yuzden yenisini almak istiyorum. Bunda da ayni sorunu yaşamamak icin sizlere sorayim dedim var mi tavsiye edeceginiz marka. Malum evde bebisim var artik temizlik daha zor ve iki bucuk yasinda da büyüğüm var. Tavsiyesinolan varsa paylasirsa cok sevinirim. Hepinize kolay dogumlar diliyorum
Ben onda da hem alından hem kulaktan ölçen var çift kullanımlı trendyoldan aldım bebekten önce oğlum için önceki bozuldu diye aldım memnunum ama marka hatırlamıyorum ama kolay bulursunuz alından ve kulaktan ölçen dersenizGunaydiiiinnnn
5 de 2. Defa uyandım ve geri uyuyamadımAteş ölçer hala almadım. Ne alsam? Ya da bekleyip çocuk doktorunun alin dediğini mi almak mantıklı ne dersiniz?
Bebek emdikten sonra yine dolu ve sert ise sağıp boşaltmak gerekiyor mesela solu emdi sağ çok sert boşaltmak gerekiyor buzdolabına buzluğa atabiliyorsunuz ben 5,5 ay sütten sonra işe başlayınca sağamadım kesildi öyle bir ortam yoktu 2 aya yakın da stokladıklarımdan verdim baya stoklamıştım çünkü sütüm varken ben biberonla verdim ama meme reddi yapmıyordu hangisini versen alıyordu çocuğa göre değişiyor yoğurt mamalayan var ileriki aylarda ek gıdaya katan var başkasına bağışlayan var benim gibi sonrasında kullanan vsr boşa gitmiyor yaniKızlar bahsettiğiniz sorunlar olmasın diye ne yapmak gerekıyor tecrübeli anneler biraz bilgi verebilir mi ilk kez anne olacak olan bizlere
Bende bebebao tekli aldım şarjlı olanlardan .
Onu nasıl ne zaman kullanmak gerekıyor bide sağdığımuz sütleri çocuğa verıyoruz değil mi kaşıkla felan
Aslında iki çocukla o daha zor çünkü oyuncakları toplamak herseyi kaldırmak gerekiyor bizim evde sürekli küçük legolar kâğıtlar koltuk altlarına gittiği için takılıp hata veriyor falan onlar biraz daha büyük çocuklu aileler için gibi geliyor benim oğlan gibi her yere oyuncak dağıtan çocuklu evde beni zorluyor sehpaları kaldır silme modu olacaksa halıyı kaldır oyuncakları topla zaten ondan sonrasını ben de hallederimMerhaba benim de dikey süpürgem yetersiz geliyor. İlk oğlum doğduğunda rahatlık olsun diye almıştım bel ağrılarım vardı çünkü büyük ağır olanlar kullanılmıyor. Şimdi hem küçük çocuk hem yenidoğan bebekle ev temizliği daha da zor olacağı için robot süpürge almayı düşünüyorum. Bence robot süpürge daha rahat olur tabii ben de henüz karar veremedim hangisi olur ama.
Süper haberÇıktım hastaneden çok şükür hersey yolundaymış. 1 hafta önden gidiyoruz yine.
Rahım uzunluğu 29 doktor çok iyi dedi.
Kan ve idrar tahlılı verdim çıktım öğleden sonra çıkacak.
Diğer Perinatolojıye de görünemedim. Dikkatsız sekreter bana 3 Mart pazartesiye randevu vermiş ama bana bugün dedi ve bugün de doktorun sezeryan günüymüş, diğer haftaya aldım tekrar randevu. 10 gün sonra gel dedi yine doktorum o zamana aldım ona da randevuyu. İnşallah bebişin yüzünü o zaman görürüm.
10 günde bir çağırmaya başladı doktorum. Sizi de böyle sık çağırıyor mu
Yukarı çıktı, tehlikeli bölgeden uzaklaştı çok şükürSizin plasentada bir değişiklik oldu mu
Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz Philips’i? Bende Dyson gen5 vardı, minik bir sorun çıktı garantisi devam ediyordu, tamire yolladik. 40 gün oldu daha gelmedi. Tüketici haklarına başvurduk. Gen5 çok ağır gelmişti bana, daha hafif bisiler bakınıyorum.Xiaomi kullandım ondan çok memnun değildim şimdi Philips aldım düşün gibi ledli falan ondan memnunum zaten normal süpürge robot süpürge buhar makinesi buharlı paspas Allah ne verdiyse var evde ama dik süpürge çok önemli şarjlı olması özellikle Philips’ten ben razıyım
Çok geçmiş olsunSelam kızlar. Benim enfeksiyon geçmemiş maalesef. Üniversite hastanesine sevk etti beni doktorumidrar kültürü yapılacak. Ne yapılacağına öyle karar verilecek. Rahim ağzı ve serklajda sorun yok çok şükür kendimi şu an böyle teselli ediyorum
İnşallah canım sağ olSüper haberbenim de kontrolüm vardı bugün. beni de 15 güne bir çağırıyor. 2 hafta sonra yine gideceğim ve onda nst’ye bahlayacak imiş. 34 ya da 36 sonrası haftada bir dedi. Hangi haftaya dedi hatırlayamadım
Yukarı çıktı, tehlikeli bölgeden uzaklaştı çok şükürçok saol sorduğun için
Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz Philips’i? Bende Dyson gen5 vardı, minik bir sorun çıktı garantisi devam ediyordu, tamire yolladik. 40 gün oldu daha gelmedi. Tüketici haklarına başvurduk. Gen5 çok ağır gelmişti bana, daha hafif bisiler bakınıyorum.
Çok geçmiş olsunRahim agzi ve Serkajda sorun olmaması çok çok güzel haberler. Ins Üni hastanesi daha odaklı ilaçlarla bertaraf eder enfeksiyonu
Geçmiş olsun korkmayın o kültür sonucuna göre hangi bakteri üremesi olduysa o bakteriyi yok etmeye yönelik antibiyotik başlayacaklar. Bende böyle olmuştu yani. Tabii eğer gecirmezse o antibiyotik damar yoluyla verilebilir o da hastane yatışına karar verirler belki. Bende şebeke sularında, toprakta bulunan bir bakteri çoğalmıştı ama antibiyotik geçirmişti.Selam kızlar. Benim enfeksiyon geçmemiş maalesef. Üniversite hastanesine sevk etti beni doktorumidrar kültürü yapılacak. Ne yapılacağına öyle karar verilecek. Rahim ağzı ve serklajda sorun yok çok şükür kendimi şu an böyle teselli ediyorum
Teşekkür ederimGeçmiş olsun korkmayın o kültür sonucuna göre hangi bakteri üremesi olduysa o bakteriyi yok etmeye yönelik antibiyotik başlayacaklar. Bende böyle olmuştu yani. Tabii eğer gecirmezse o antibiyotik damar yoluyla verilebilir o da hastane yatışına karar verirler belki. Bende şebeke sularında, toprakta bulunan bir bakteri çoğalmıştı ama antibiyotik geçirmişti.
Valla bende onun süpürdüğünğ beğenmem tekrar süpürürüm diye almıyorumAslında iki çocukla o daha zor çünkü oyuncakları toplamak herseyi kaldırmak gerekiyor bizim evde sürekli küçük legolar kâğıtlar koltuk altlarına gittiği için takılıp hata veriyor falan onlar biraz daha büyük çocuklu aileler için gibi geliyor benim oğlan gibi her yere oyuncak dağıtan çocuklu evde beni zorluyor sehpaları kaldır silme modu olacaksa halıyı kaldır oyuncakları topla zaten ondan sonrasını ben de hallederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?