Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    106
İdrarda yanma kasıklarımda belimde ağrı hissediyorum. Gebelik şekerim var bilmiyorum dut kurusu yebilir miyim?
Ben hiç hastaneye gitmedimde ara ara yaparken yanma istemsiz idrar çıkışı vs oluyor yada geliyor ama hiçbişey çıkmıyor ayağa kalkınca tekrar geliyor vs bunlar da belirtileri sanırım tahmin ediyorum ama gitmiyorum idare ediliyor diye

Enfeksiyon tehlikeli deyip duruyor doktorum. Erken doğumu tetikler kana karışabilir falan. O yüzden canım çok sıkılıyor

Benimde 1 buçuk 2 arası birsey dedi sizide yatirdilar mi agriniz falan oldu mu kontrolden sonra
Önce yatiricam dedi sonra ciger geliştirici igne ve serum yaptirip tekrar nst cekicez dedi, kasilma azalmisti evde surekli yat deyip gönderdi. Yarin tekrar igne yapilacak ve duruma bakacak.
Yani vajinaya dogru baski hissim devam ediyor ama ekstra bi agrim yok

Siz hastanede misiniz hala?

Evet hala hastanedeyim. Ciğer geliştirici 2 doz yapıldı. Sanırım pazartesiye kadar burdayım. Sizi iyikide eve yollamış. Keşke bende eve gitseydim de böyle habire muayene etmeseydiniz. Benim ikiz ve daha önce de erken doğum hikayem var tam da bu hafta da. Elle müdahale etmese alttan sıkıntı yok aslında ağrım yok şuan benimde nidilat dün bıraktık.beklemedwyim acilmam çoğalırsa sezeryana alırlar heralde. En azından 2 hafta daha dayansalar iyi olurdu. Evde yemeğinizi dahi yatarak yiyin. Önceki gebeligimde 1 cm açıklıkla 1 aya yakın dayanmistim. Rahim uzunlugu da 11 mm olcmustu o zaman. Şimdi rahim boyu iyi ama açılma olmuş. Bende elle müdahale istemiyorum belki ilerlemez diye açılma

Evet cok kurcalamasalar sanki daha iyi olurdu. Benim ikiz kardeslerim var bu aradada 34. Haftada dogmuslar az bisey kuvezde kalip gelmislerdi diye hatirliyorum umarim en az 2 hafta hatta daha fazla dururlar

1 cm le 1 ay bana da moral oldu insallah durur benimki de

Kızlar peki açılmayı nasıl farketti dr? Beni nst çekip ultrason ile bakıyor başka bi şey yapmadı hiç yarın tekrar gideceğim ona göre bi sorayım doktora

İnşallah hakkımızda hayırlısı sağlıklı olsunlarda ne zmn gelirselerde de yapacak birseyde yok

Kaç çıktı canım

Kızlar peki açılmayı nasıl farketti dr? Beni nst çekip ultrason ile bakıyor başka bi şey yapmadı hiç yarın tekrar gideceğim ona göre bi sorayım doktora
Nst de sanci ciktigi icin bakti benimkine bi de gece pembe lekelenmem olmustu belli belirsiz ama nstyi gorunce direkt alttan muayene dedi diger seyleri soyleyemeden (asagiya baski ve karnimda tepecik olup inmeden farkli bi sertlesme vardi vs)

Bende yarın gireceğim nst ye bakalım neler diyecek Dr. Enfeksiyon çıktı bir de antibiyotik kullanıyorum mecbur iyice kafam karman çorman oldu ya. Enfeksiyon da erken doğuma sebep oluyormuş

Hanımlar regl ağrısı gibi bir ağrı hissedeniniz var mı ? (34.hafta)

Ne dedi canım peki Dr sonuca? Benim de lökosit 40 üzeri çıktı
Geçen hafta bol miktarda lökosit yazıyordu yani çok daha fazlaydı. Önce damardan antibiyotik verildi sonra ilaçla devam ettim. Şimdi yine böyle çıkınca tekrar antibiyotik yazdı. Pazartesi yeniden tahlil istedi. Canım çok sıkkın. Ne yapacağımı şaşırdım bitmiyor geçmiyor

Senin ağrın oluyor mu? Benim oluyor ya karnım da sert
Benim de karnım sert ama onunla ilgisi yoktur diye düşünüyorum ya. Bende akıntı vardı beyaz kokusuz ama çok oluyordu su gibi süt gibi beyaz. Bir de idrar renginden anlıyorum ben o kadar su içiyorum hala koyu sarı ya da sadı. Onun dışında hiç belirtim yok.

Yarın gideceğim bakalım ne diyecek. bebeğe bir zararı olur mu acaba bende sef 1000 kullanıyorum antibiyotik daha bugün başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…