Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    106
Çok g
Çok geçmiş olsun sancı kaç çıktı nstd
Açılmaya da baktılarmı

Ohoooo geceleri ikiye ayrılacağım diye korkuyorum bacağımı kaldırınca da coşuyor.
Ay sorma aynen ya. İlk gebeliğimde hiç yaşamamıştım bunda yaşayınca anlam veremedim ben de ama zorluyo cidden
Çoğumuzda oluyo o ağrılardan kaçıncı haftadasın
Yatarken dönerken kalkarken mi hissediyorsun bacaklarının arasında
29 doldu 30a girdim canım. Aynı dediğin gibi dönerken kalkarken çok hissediyorum tam bacak aramda evet

hayır alamazsınız malesef. 32 de çalışabilir raporu aldıgınızda en erken 37 de çalışamaz raporu verir

ben de 30 un içindeyim. bebeğim aşağıda benimde ciğer geliştirici iğneler vuruldum erken doğabilir diye. özel bölgemde inanılmaz bi ağrı var göbeğim semsert muhtemelen şu an gitsem sancı cıkacak bende de

Çok geçmiş olsun, nereden bileceksiniz ki. Neyseki artık evdesiniz, bol bol dinlenin.

hayır alamazsınız malesef. 32 de çalışabilir raporu aldıgınızda en erken 37 de çalışamaz raporu verir
37 ye kadar fikir değiştirirse alabilir diye biliyorum. Doktora sormak lazım. Ben 32 rapırumu aldım, en azından bana doktor o şekilde söyledi. 37 ye kadar çalışıyorsa bir şey yapmasına gerek yok ama.

37 ye kadar fikir değiştirirse alabilir diye biliyorum. Doktora sormak lazım. Ben 32 rapırumu aldım, en azından bana doktor o şekilde söyledi. 37 ye kadar çalışıyorsa bir şey yapmasına gerek yok ama.
ben muhasebecime sordugumda fikir değiştirme durumunda alınamadıgı söylendi

Sizin işyerinize özel bir durum olabilir mi? Ben dediğim şekilde ilerliyorum. İşte bu yüzden doktora ve muhasebeciye sormak önemli.
32 de calısabilir raporu aldıysanız 37 ye kadar calısmak zorundasınız ekstra doktor raporu verilir mi yıllık izin harici vs. ama sonradan 37 ye kadar calısamaz raporu alamazsınız , ben de muhasebeciyim mali müşavirimle gorustum simdi
düzenleme: yeni bi madde attı mali müşaviri alınabilir ama doktorunuza sorun dedi bakalım doktorla goruseceğim

Son düzenleme:
Ben 32 de gittim raporda 34 e kadar çalışabilir yazdırdım ve tarih de eklediler yani yapabilirsiniz raporda istediğiniz tarihi izin başlangıcı olarak yazıyorlar sonra tekrar rapor için gitmiyorsunuzz

Alınıyor hatta raporu direk istediğiniz haftada başlatabiliyorsunuz 32 de kontrole gidip 33 e kadar çalışır 34 e kadar çalışır 35 e kadar çalışır diye yazıyorlar. Ben o şekilde aldım

Ben 32 de gittim raporda 34 e kadar çalışabilir yazdırdım ve tarih de eklediler yani yapabilirsiniz raporda istediğiniz tarihi izin başlangıcı olarak yazıyorlar sonra tekrar rapor için gitmiyorsunuzz
Ay çok teşekkür ederim.
Kimi 32 de çalışır alırsan 37 ye kadar çalışman lazım demiş , kimi ayrı ayrı gidip çalışabilir çalışamaz alman lazım demiş emin olamadım. Hastaneye göre mi değişiyor acaba emin olamadım. ben özelde takipliyim.

Hastaneye göre değişmiyor çünkü raporu sgk nın sitesinden çıkarıyorlar. Raporunun fotoğrafını atacaktım ama çekmemişim iş yerine de teslim ettim. Raporda şu şekilde yazıyor 32 hafta xx.xx.xxxx tarih çalışabilir, 34. hafta xx.xx.xxxx tarihinde çalışamaz. Hatta doktora işi bırakmak istediğim tarihi ben söyledim. Ona göre yazıp verdi

Sizin işyerinize özel bir durum olabilir mi? Ben dediğim şekilde ilerliyorum. İşte bu yüzden doktora ve muhasebeciye sormak önemli.
Bence muhasebeci bilgisiz bu tarz konular iş kanununda açıkça belirtilmiş oluyor biz böyle yapacağız diyemezler ki. Tabi sürekli değişiklikler olduğu için bilgisizlik olması normal

ay kuzucuuum çok teşekkür ederim şimdi taşlar oturdu benim
bakalım 4 haftam kaldı rapor içn , pazartesi de doktor kontrolüm var doktoruma da soracağım. o şekildedir inşallah

Merhaba kızlar,
İdrarda enfeksiyon çıktı. Tahlil verdim bugün eritrosit 1+ , lökosit 3+ , bakteri yassı epitel vs çıktı. Dr enfeksiyon var dedi sef 1000 ilaç başladı sabah akşam.

İleri haftada olması bebeğe zarar verir mi ? Başına gelen bilgisi olan var mı ?

arkadaşlar 29+3 ama bebek ultrason da kg ve boy olarak 31in sonlarında doktorum , kasılmalarıma ağrılarıma ve tahlillerime göre minosettb2x1 - üromisin şase1x1 piyeloseptil tb 3x1 verdi .
minoset ve üromisin tamam da piyeloseptilde kafam karıstı kullanan var mı ?

Ben gebeliğin ortalarında idrar yolu enf olmuştum o zaman vermişti Dr. Enfeksiyon mu çıktı sizde de ondan mı verdi ? Sıkıntı yaratacak bi ilaç değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…