- 29 Haziran 2015
- 882
- 901
- 103
Bende de iki tane koltuk altından ölçen var, fiyatları dediğiniz gibi çok uugun. On sene önce e bebekten alından ölçen almıştım, bayağı bir işimizi gördü aslında, kullanım açısından daha kolay. Şu an bir şeyler oldu cihaza, yanlış ölçüyor, tabii bunda çocukların da biraz payı var. Kulaktan ölçenler alından ölçene göre daha güvenilir. Koltuk altından ölçen de güvenilirliği yüksek. Çocuğu tutarken biraz oyalamanız gerekiyor yalnız.Ben koltuk altından ölçenlerden aldım. Doktora danışma fırsatım olmadı ama arkadaşımın doktoru koltuk altından ölçüleni tavsiye etmişti daha doğru sonuç veriyormuş. Fiyat olarak da çok çok daha uygunkendi araştırmama göre de uzaktan ölçenlerden almamak lazım yanılma yapabiliyormuş. Yani ya kulak ya koltuk altı olandan alın marka tavsiyesi maalesef yapamıyorum çünkü o konuda bende bilgisizim
Ateş ölçer üç dört tane kullandım ben ama en iyisi osman gönülalında tavsiye ettiği eski tip kulaktan ölçen ateş ölçerler onu tavsiye ederim on yıl kadar önce alınmış evde bulduk bitane en iyi o ölçüyorMerhaba kızlar herkese vakti zamanında hayırlı doğumlar diliyorumHazırlıklara başladım ama ateş ölçer ile göğüs pompası daha karar veremiyorum hem bütçeyi yormayacak hem de güzel bir şey olsun istiyorum önerilerinizi bekliyorum
Kalp sıkışması, çok hızlı kalp atımı ciddi sorunlar olabilir kardiyolog ile görüşebilirsin me olur ne olmaz nabız tutuyorum vs ama çok anormallik yaşamıyorum kalp sıkışmasından ziyade nefes darlığım oluyor konuşamıyorum bile arka arkaya şuanKızlar merhaba kalp sıkışması gibi bir his yaşayan varmı aranızda?
Daha hastaneye gitmedim 37. Haftada gitmeyi düşünüyorum eski hastaneme gideceğim sanırım hala bir belirsiz varEşinin kaçıncı dogumucidden kadınsal şeylerle karışanlara sinir oluyorum ne biliyorsun ki yani?
Ne kadar zamandır aklımda sen de işini ne yaptın canım? Doktorun pat diye başka özel hastaneye geçmişti diye hatırlıyorum.
Ben kesemedim ayak tırnaklarımı eşimden yardım istedimpedicure gidecek vakit bulamamıştım bu hafta çok kötü olmustu. Ama haftaya kesin giderim, utanıyorum artık adamcağızdan. O kadar çok şey yapıyor ki ona çok üzülmeye başladım
Canım çok erken haftalar değil mi bunları konuşmak için. Vakit yaklaştıkça insanın istekleri daha da şekillenir, biraz kendine vakit tanı bence ve doktoruna da vakit istediğini belirt. Çok deneyimli doktorlar hastalarını yönlendirebiliyor evet çünkü psikoloji çok önemli ama bunu 31. Haftada konuşmak bana garip geldi. Önce ne istediğini sorup ardından seni hazırlamaya çalışıp 37 de detaylıca sana durumunu anlatip kararini sorması daha iyi olurdu bana çok emrivaki geldi.
Canım insallah senle birlikte uzunca vakit geçirirler, dualarımız seninleallahım yar ve yardımcınız olsun.
Canım çok geçmiş olsun, insallah sonucun umduğun gibi sorunsuz çıkar
Sorma sorma takipteyim ve çok tirstim
Resmen beni tetiklediler sürekli nişanı göreyim lutfen modundayimhayır bi de bayram var o dönemde nolur bayram da bitmiş olsun amin
Evet haftada 1 falan yaşıyorum. Derin derin iç cekerek nefes alma da başladı. Hepsini segisen vücut kütleme ve bebisin biyumesine bagladim.
Diyaframa baskı yapıyor ya bebek, ondandır. O sonra inşallah geçecek bebek aşağı indikçe.
Benım kalp sıkışması değil de nefes darlığı ve çarpıntı oluyordu geçen haftalarda. Kalbîmı ağzımda hissediyordum hemn kalkıp oturunca geçiyordu sanırım kan basıncının artması ve bebeğin yukarıya baskısı sonucu olan bısey
Teşekkürler cevaplarınız içinKalp sıkışması, çok hızlı kalp atımı ciddi sorunlar olabilir kardiyolog ile görüşebilirsin me olur ne olmaz nabız tutuyorum vs ama çok anormallik yaşamıyorum kalp sıkışmasından ziyade nefes darlığım oluyor konuşamıyorum bile arka arkaya şuan
Ins bu sefer su geçer doğumun. Bizi 32 den sonra 2 haftaya bir galiba 36 sonrası haftada 1 görecek de. 37 uzun bir tarih değil mi? Daha öncesinde gel göreyim demedi mi?Daha hastaneye gitmedim 37. Haftada gitmeyi düşünüyorum eski hastaneme gideceğim sanırım hala bir belirsiz var
Evet ıkınmayı bilseydim belki bukadar beceriksiz olmazdım doğumda ıkınmayı bilmiyormuşum ki doğum anında öğrettiler
Evet aslında her hafta gel dedi 33 te gittiğimizde bile ama ben gitmedimIns bu sefer su geçer doğumun. Bizi 32 den sonra 2 haftaya bir galiba 36 sonrası haftada 1 görecek de. 37 uzun bir tarih değil mi? Daha öncesinde gel göreyim demedi mi?
İyi düşünün kendinizi psikolojik olarak şimdiden yormayınİnşallah öyle olurikisine bir bakamam diye depresyonlardayım ağlamadığım günüm yok
Kızlar merhaba kalp sıkışması gibi bir his yaşayan varmı aranızda?
Ben mochi'yi kullandım süt pompası olarak yine onu kullanacağımMerhaba kızlar herkese vakti zamanında hayırlı doğumlar diliyorumHazırlıklara başladım ama ateş ölçer ile göğüs pompası daha karar veremiyorum hem bütçeyi yormayacak hem de güzel bir şey olsun istiyorum önerilerinizi bekliyorum
Kızçeler herkese selam ,
Şimdi Nisan annişleri benden önde olduğu için size bir şey danışmak istiyorum. Bilgisi olan varsa , yanıtlarsa çok memnun olurum
Ben 28. haftalık gebeyim şuan. Aktif sgklı olarak çalışıyorum. 33. haftada doğum iznine ayrılmak istiyorum en azından mart aynının maaşını tam alayım hem 1 hafta iznim , doğum sonuna eklensin diye. Şimdi doktora 32. haftada çalışabilir raporu almaya gittiğimde tek rapor üzerinde 32 de çalışabilir , 33 de çalışamaz gibi bir rapor veriliyor mu ? Forumda öyle bir şey gördüm gibi. Yada 32 de ayrı 33 de ayrı gidip rapor mu almam gerek ? Bilgisi olan var mı ?
32 de çalışabilir raporu alyorsunuz, 33 olduğunuzda ayrılmak istediğiniz için tekrar gitmeniz gerekecek diye biliyorum.
Kızçeler herkese selam ,
Şimdi Nisan annişleri benden önde olduğu için size bir şey danışmak istiyorum. Bilgisi olan varsa , yanıtlarsa çok memnun olurum
Ben 28. haftalık gebeyim şuan. Aktif sgklı olarak çalışıyorum. 33. haftada doğum iznine ayrılmak istiyorum en azından mart aynının maaşını tam alayım hem 1 hafta iznim , doğum sonuna eklensin diye. Şimdi doktora 32. haftada çalışabilir raporu almaya gittiğimde tek rapor üzerinde 32 de çalışabilir , 33 de çalışamaz gibi bir rapor veriliyor mu ? Forumda öyle bir şey gördüm gibi. Yada 32 de ayrı 33 de ayrı gidip rapor mu almam gerek ? Bilgisi olan var mı ?
Bugün kontrolüm var doktora soracağım sanada bilgi veririmmBen varım çarpıntım da oluyor.
Teşekkür ederim tansiyon daha önemli ama çarpıntı da umarım önemli bir durum değildir zannetmiyorum ama.Bugün kontrolüm var doktora soracağım sanada bilgi veririmm
Ohoooo geceleri ikiye ayrılacağım diye korkuyorumKızlar selam. 1 haftadır çatı ağrısı olduğumu düşündüğüm bir ağrım var. Hareket edince oluyor sadece. Siz de yaşıyor musunuz?
Çoğumuzda oluyo o ağrılardan kaçıncı haftadasınKızlar selam. 1 haftadır çatı ağrısı olduğumu düşündüğüm bir ağrım var. Hareket edince oluyor sadece. Siz de yaşıyor musunuz?
Ay bendeki histe böyle alt tarafım yatakta kalacak üst tarafım kalkacak gibi hissediyorum bazenOhoooo geceleri ikiye ayrılacağım diye korkuyorumbacağımı kaldırınca da coşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?