Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    106
Bende de iki tane koltuk altından ölçen var, fiyatları dediğiniz gibi çok uugun. On sene önce e bebekten alından ölçen almıştım, bayağı bir işimizi gördü aslında, kullanım açısından daha kolay. Şu an bir şeyler oldu cihaza, yanlış ölçüyor, tabii bunda çocukların da biraz payı var. Kulaktan ölçenler alından ölçene göre daha güvenilir. Koltuk altından ölçen de güvenilirliği yüksek. Çocuğu tutarken biraz oyalamanız gerekiyor yalnız.

Ateş ölçer üç dört tane kullandım ben ama en iyisi osman gönülalında tavsiye ettiği eski tip kulaktan ölçen ateş ölçerler onu tavsiye ederim on yıl kadar önce alınmış evde bulduk bitane en iyi o ölçüyor alından ölçülen tavsiye edilmiyor hastane tipi oluyor onlar çok değişken gösterebiliyor

Kızlar merhaba kalp sıkışması gibi bir his yaşayan varmı aranızda?
Kalp sıkışması, çok hızlı kalp atımı ciddi sorunlar olabilir kardiyolog ile görüşebilirsin me olur ne olmaz nabız tutuyorum vs ama çok anormallik yaşamıyorum kalp sıkışmasından ziyade nefes darlığım oluyor konuşamıyorum bile arka arkaya şuan

Daha hastaneye gitmedim 37. Haftada gitmeyi düşünüyorum eski hastaneme gideceğim sanırım hala bir belirsiz var
Evet ıkınmayı bilseydim belki bukadar beceriksiz olmazdım doğumda ıkınmayı bilmiyormuşum ki doğum anında öğrettiler

Diyaframa baskı yapıyor ya bebek, ondandır. O sonra inşallah geçecek bebek aşağı indikçe.

Teşekkürler cevaplarınız için

Ins bu sefer su geçer doğumun. Bizi 32 den sonra 2 haftaya bir galiba 36 sonrası haftada 1 görecek de. 37 uzun bir tarih değil mi? Daha öncesinde gel göreyim demedi mi?

Ins bu sefer su geçer doğumun. Bizi 32 den sonra 2 haftaya bir galiba 36 sonrası haftada 1 görecek de. 37 uzun bir tarih değil mi? Daha öncesinde gel göreyim demedi mi?
Evet aslında her hafta gel dedi 33 te gittiğimizde bile ama ben gitmedim toplam 2 kere hastaneye gittim bu sefer
Bir kere daha gider bidaha gitmem normal doğum bekleyeceğim zaten alttan muayene ederler diye kaçıyorum

İnşallah öyle olur ikisine bir bakamam diye depresyonlardayım ağlamadığım günüm yok
İyi düşünün kendinizi psikolojik olarak şimdiden yormayın Belki ilk zamanlar fiziksel olarak yoğun bir dönemden geçebilirsiniz ama sonrası güzel olur diye düşünürseniz daha kolay geçirebilirsiniz

Ben mochi'yi kullandım süt pompası olarak yine onu kullanacağım ateş ölçer olarak da Philips ya da Braun çok öneriliyor. İlk bebeğim için basit olanlardan vardı ama bozuldu zaten pek hasta da olmadı ama iyi bir şey alacağız.

Kızçeler herkese selam ,

Şimdi Nisan annişleri benden önde olduğu için size bir şey danışmak istiyorum. Bilgisi olan varsa , yanıtlarsa çok memnun olurum

Ben 28. haftalık gebeyim şuan. Aktif sgklı olarak çalışıyorum. 33. haftada doğum iznine ayrılmak istiyorum en azından mart aynının maaşını tam alayım hem 1 hafta iznim , doğum sonuna eklensin diye. Şimdi doktora 32. haftada çalışabilir raporu almaya gittiğimde tek rapor üzerinde 32 de çalışabilir , 33 de çalışamaz gibi bir rapor veriliyor mu ? Forumda öyle bir şey gördüm gibi. Yada 32 de ayrı 33 de ayrı gidip rapor mu almam gerek ? Bilgisi olan var mı ?

Kizlar bugun 32. Hafta kontrolum icin geldim. Maalesef haberler pek iyi degil nst de sanci cikti. Doktor biraz panik oldu gibi calisamaz raporu verdi surekli yatman gerekiyor dedi. Ciger gelistirici igne ve magnezyum serum yapildi. Tekrar nst cekildi azalmis ama yatmazdan tekrarlayabilir dedi.

3-4 gundur asagida baski hissediyodum ve karnim sertti dedim kizdi biraz niye gelmedin diye. Kisacasi normaldir normaldir deyip oturmayin benim gibi. Ilk hamilelikse ozellikle. Ne olursa olsun doktorunuza yazin.

Insallah 1 ay daha durur icerde en azindan dualarinizi bekliyorum

Kızlar selam. 1 haftadır çatı ağrısı olduğumu düşündüğüm bir ağrım var. Hareket edince oluyor sadece. Siz de yaşıyor musunuz?
Çoğumuzda oluyo o ağrılardan kaçıncı haftadasın
Yatarken dönerken kalkarken mi hissediyorsun bacaklarının arasında

Ohoooo geceleri ikiye ayrılacağım diye korkuyorum bacağımı kaldırınca da coşuyor.
Ay bendeki histe böyle alt tarafım yatakta kalacak üst tarafım kalkacak gibi hissediyorum bazen her geçen gün artış devam ediyor Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…