Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    93
Kızlar doğumdan sonra hastanede yanınızda kim kalıcak? Sadece eşiyle kalıcak olan var mı. Hem eş hem annenin kalması daha mı mantıklı acaba
Bnm ablam kalcak aslinda esimin kuzeni kalcakti ama ablam kalmak istedi devlet erkek refakatciye izin vermmiyo esim kalamaz zaten evde bi cocugumuz daha olcak onun yaninda kalmasi lazim
Sizin tavrıniz önemli. Ben şunun kalmasini istiyorum diceksiniz o kalcak sonrasinda tek yapamam vs diye düşünmeyin, oglumda 3. Gun tek basimizaydik bi sekilde her is halloluyo ama bozulan psikoloji duzelemiyo önce kendimize iyi bakicaz sonra bebeklerimize

Evet öyle kesinlikle lohusalıkda çok dikkat etmek lazım ama bize soran yada kararlarımıza saygı duyan biri değil işine ne kolay gelirse orda durur

Merhaba
Benim doktorum rahim ağzının uzayıp kısalabilen bi kas olduğunu söylemişti. İdrara sıkışık olma durumunuza göre bile farklı çıkabilir ölçümü hele ki karından ölçümde. Ben sık takibe gidiyorum ve her gittiğimde 4-5 mm farklı çıkıyor ya uzun ya kısa. Bence endişelenmeyin. Vajinal progestan fitil kullanabilirsiniz eğer çok endişeleniyorsanız doktorunuza danışarak.

Evet öyle kesinlikle lohusalıkda çok dikkat etmek lazım ama bize soran yada kararlarımıza saygı duyan biri değil işine ne kolay gelirse orda durur
Bi yerden baslamak lazim insan sonradan keske sesimi cikarsaydim diye kendi kendini yiyo bnm kayinvalidem de cok yakinda oturuyo her aksm gelip cocugu ayagina alip saatlerce sallardi o arada da bize cocuk yetistirme dersleri verirdi en son eşim dayanamadi tersledi bi daha cok fazla karismadi herkes kendi cocugunu yetistirsin iyi yada kötü sorumluluk bize ait

30-32. Hafta arası çanta ve kıyafetler hazırlanmalı sonra ne olacağı belli olmuyor. Ağırlaşıyoruz ağrı oluyor vs çok geciktirmemek lazım dolap çok açılmazsa tozlanma vs olmuyor.

Kurutma makinesi ayarlarından ziyade genelde ilk yıkamada küçülüyor yıkananlar çok sıcak yapmamak gerekiyor çok doldurmayıp öter ötmez boşaltıp katlarsanız da ütüleme gereği olmuyor baya düz çıkıyor böylece sertleşme sorunu da olmuyor.

İki kere sezaryen yaptım ikisinde de pijama tarzı giydim çünkü gecelik tarzı doğumganeden çıkınca biraz üşüme ile birlikte beni tutmadı açıkçası pijamaya geçtim tuvalette falan da zorlanmadım. Normalde tarzınız ne ise onla daha rahat edebilirsiniz.

Hastanede eşim kalacak o da zaten başkasına izin vermez çocuklar da annem de kalacak. Kayınvalidem gelmek istiyor ama iş istemesin beklemesin desem de bekleyecek ve ben onun yerini bilmiyorum bunun yerini bilmiyorum siyecek çocuklara değil kendi sevdiğine göre yöresel yemekler yapacak bir de o burada olunca eşimin sülalesi gelmişken onu da görelim çok kalamaz diye damlayacak gelenler de yemek yemeden gitmeyecek ama ben biraz arsızım kocaları ile onlar salonda oturup çay içerken odaya tıkılmam gider orada emzirir rahatsız ederim yemek de onlar yapmazsa yapmaya uğraşmam dışarıdan söylerim arkamdan konuşurlar ama banane ya. Benim kayınvalidem hasta ameliyat olan eşine bakmadı ki bana baksın pna da gidip ben baktım. Keşke kayınpederim olsa o en azından yemek yapar kahvaltı falan hazırlar bir de hizmet beklemez. Garip ama ikisinden birisi mecbursa onu tercih ederim

Buzdolabına da bir şey koymayı düşünmüyorum gelene eli boş mu geldiniz demeyi düşünüyorum.

Temizlik de cam falan hem şubat mart soğuğu hem zaten son haftalar silmeyeceğim kadın da ramazanda zor bulunuyor çok da pahalı eşimle abim silerse siler yoksa silmeyi düşünmüyorum. Tamamen kendi rahatıma yaşıyorum bu hamileliği.

Eve de tadilat yapılacaktı şubatta onu iptal edince koltukları değiştirme olayı da kaldı eski koltuklar ve badanasız duvarları kalem lekeli bir eve gelecekler gelenler çünkü yapınca da madalya vermeyecekler zaten suyum fazla doktor erken doğurma deyip duruyor millet için harap edemem kendimi.

Asıl en büyük mesele herkes domuz gribi gelen okursa öpmelerini nasıl engellicem çünkü arkamı dönünce öperler zaten 40 gün neden geliniyor anlamıyorum bir anne bir de yakın arkadaş gelsin iki çorba yapsın gitsin zaten alışma süreci zor

Merhaba ilerleme oldu mu cold plazmada bende sabah yaptıracağım memnun kaldınız mı
Merhaba. 2 seans yaptırdım normalde 4 seans gel demişti kadın ama baktım hiiiiç ilerleme yok sadece rengini açıyor hem vakit kaybı hem zaman hem para. Gitmedim. Mart başı başka işleme başlayacağım ilk defa çatlak konusunda binlerce yorum gördüğüm bir yer. Umarım gerçektir.

Çok güzel konuşmuşsunuz
Ben doğurduğumdan beri lohusanın evine bir daha gitmeme kararı aldım doğum ziyareti çok incitici birşeymiş gerçekten seni düşünen gelmez gelsede hizmet beklemez
Eline bişey alır gelir beş dk durur gider
Gece hastanedeydik uykusuz sabah doğum oldu aşırı bir yorgunluk öğleden sonra çıktık eve geldik hepimiz yorgun uykusuz açız bebek durmuyor emmiyor ev misafir yığını hepsi yemek bekliyor yemekmsaati gelmiş dışardan onca masrafın da içine yemek söyledik beş bin küsür gitmişti
Daha 10 günlük dikişliyken beş saat yola gittim kv evine zaten küstüde bana neden onun evinde sancım gelipde doğurmadım diye asıl iş orda başladı her öğün 50-60 kişi misafir geldi bir ay boyunca ve ben bebeğimi ne emzirmeyi becerebildim düğün evinde ne uyuyabildim daha sonrası ise büyük bir facia depresyona girdim intihar girişimleri bebeği öldürmeye kalkma Boşanma aşamaları vs
Keşke bizi bizle başbaşa bırakabilseler bu insan yığınları…

Buarada kurutma makinası konusunda hiç çekme yaşamadım yeni aldım sayılır ama hep aynı kıyafetler kuruyor hiç değişiklik olmadı hepde pamuklu giyiniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…