30-32. Hafta arası çanta ve kıyafetler hazırlanmalı sonra ne olacağı belli olmuyor. Ağırlaşıyoruz ağrı oluyor vs çok geciktirmemek lazım dolap çok açılmazsa tozlanma vs olmuyor.
Kurutma makinesi ayarlarından ziyade genelde ilk yıkamada küçülüyor yıkananlar çok sıcak yapmamak gerekiyor çok doldurmayıp öter ötmez boşaltıp katlarsanız da ütüleme gereği olmuyor baya düz çıkıyor böylece sertleşme sorunu da olmuyor.
İki kere sezaryen yaptım ikisinde de pijama tarzı giydim çünkü gecelik tarzı doğumganeden çıkınca biraz üşüme ile birlikte beni tutmadı açıkçası pijamaya geçtim tuvalette falan da zorlanmadım. Normalde tarzınız ne ise onla daha rahat edebilirsiniz.
Hastanede eşim kalacak o da zaten başkasına izin vermez çocuklar da annem de kalacak. Kayınvalidem gelmek istiyor ama iş istemesin beklemesin desem de bekleyecek ve ben onun yerini bilmiyorum bunun yerini bilmiyorum siyecek çocuklara değil kendi sevdiğine göre yöresel yemekler yapacak bir de o burada olunca eşimin sülalesi gelmişken onu da görelim çok kalamaz diye damlayacak gelenler de yemek yemeden gitmeyecek ama ben biraz arsızım kocaları ile onlar salonda oturup çay içerken odaya tıkılmam gider orada emzirir rahatsız ederim yemek de onlar yapmazsa yapmaya uğraşmam dışarıdan söylerim arkamdan konuşurlar ama banane ya. Benim kayınvalidem hasta ameliyat olan eşine bakmadı ki bana baksın pna da gidip ben baktım. Keşke kayınpederim olsa o en azından yemek yapar kahvaltı falan hazırlar bir de hizmet beklemez. Garip ama ikisinden birisi mecbursa onu tercih ederim