Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    93
Aldığım kıyafetler etiketiyle duruyor hangi haftada yıkayıp dolabı hazırlamak hastane çantasını hazırlamak gerekir ütü uzun sürer gibi geliyor
Ne zaman müsait olursanız yapın, kaldırın. Başka işler de çıkıyor. Ütüyü de kafaya takmayın, basın basın geçin, ilkinden sonra pek ütülenmiyor, çünkü zaman kalmıyor ona. Bende öyle oluyor en azından, çamaşırlar sürekli yıkanacak, altına yapacak, bezi taşacak, kusacak vs :)

Ya ahhaha çok tatlısınız bende bedenleri küçüldüğünü okudum kararsız kaldım hersey de pamuklu almaya özen gösteriyorum cesaret edemeyeceğim sanırım
O sizin tatlışlığınız

Ya bence korkmayın.
Ben sık yatılı misafiri olan biriyim ve nevresim-havlu yıka kurut yapmak çok kolaylaştı.

Bi miktar küçülme payı hesaplayarak büyük alırım dedim eşyalarımı.

Bi de programları kullandıkça görüyorsunuz.

Bi de balkonu daracık olan evlerde yaşıyorum, bi odamızın içinde asıyorum çamaşırları ve evin içinde kuruyor.
O da sıkıntı, bebek doğunca evde sürekli deterjan koksun istemedim :/

Dolap güzel, ilk yerleştirince süper duruyor. Peki ya sonra? Bebek ağladı yetişmem lazım, şu pantolon nerede, bu çorabın tekini yok vs derken dolap karışıyor. Hurca koymak da iyidir, en azından dağılsa da içi, dolabın içinde hurçlar yanyana düzgün duruyor, bir nebze sinir bozmuyor.

Ben zaten kendi dağınık insanım;
Şifonyerimi veya dolabımı düzeltirsem bile, en geç 1 güne çarşı pazar karışıyor

Oyüzden kutu şeklinde organizerler var kıyafetleri yan yan diziyorsun küçük büyük ayırmadığım sürece asla dolap çekmece düzlemem yanyan dizincede herşeyi görürüm her zaman düzenlidir eşyalarımız
Kv faktörü hariç o elini attımı o düzenimi bile altını üstüne çevirmeyi başarıyordu ilginç bir şekilde

Kızlar doğumdan sonra hastanede yanınızda kim kalıcak? Sadece eşiyle kalıcak olan var mı. Hem eş hem annenin kalması daha mı mantıklı acaba

Kızlar doğumdan sonra hastanede yanınızda kim kalıcak? Sadece eşiyle kalıcak olan var mı. Hem eş hem annenin kalması daha mı mantıklı acaba
Bana kalsa eş ve bir kadın yardımcı kim olursa artık kardeş vs isterim tek eş yeterli olmayabilir diye bakım isteyen iki kişi var çünkü doğumun ilk günüde çok muhtaç bir halde oluyor insan bebekde aynı şekilde
Ama beni dinleyen kim tabi kv pıt diye damlayacak hizmet bekleyecek üç ay en az

Lohusadan hizmet beklemeye mi geliyor allah sabir versin kadin olacaklar bi de böyle kvler i aklim almiyor

Yanında en rahat olacağımız kişilerle olsak ilk günler ne güzel olur. Ben de eşim ve annem kalır diyorum ama kv faktörünü bilemiyorum, eşime sen yapamazsın biz kalalım deyip yollamaya çalışmaz umarım onu

Bi dee sezeryan doğum için iki adet lohusa tarzı pijama takımı koymayı düşünüyorum ama elbise tarzı olanlardan da lazım olur mu tecrübeli arkadaşlarım bilgi verebilir mi

Ben sadece eşimle kalmak istiyordum ama annem illa gelmek ve yanımda kalmak istiyor zaten devlette doğum yapmaya karar verdim ve erkek refakatçi kalmıyormuş o yüzden annem kalacak eşim de kapıda bekler

Odaya refakatçi için... Kimin yanında daha rahat edecekseniz onu çağırın hanımlar. Fakat kimseye çok da bel bağlamayın. İlk başlar biraz telaşlı geçer, bana şöyle yapmadılar böyle davrandılar demeye kalkarsak hiçbir şey yapacak halimiz kalmaz. Siz önce kendinize güvenin, ben yatacağım bana baksınlar diye de düşünmeyin. Bazı şeyler kolay olmuyor. Ha her şeyinize yardım eden olursa onun da sonradan acısı çıkıyor, hiçbir şey karşılıksız değil maalesef ( istisnalar hariç)

Anneler konusunda... Anneler çok vefakar, çok istekli evet fakat herhangi bir olumsuzlukta gemileri yakıyorlar, eşinizin size ufak bir serzenişinde hemen söylenmeye daha da kötüsü size surat yapıyorlar. O yüzden yardım evet iyidir ama kontrollü olması lazım, sürekli aynı evde maalesef olmuyor. O sizi hala çocuk görüp bebeğe bakamaz ne anlar ki diyecek muhtemelen.

Sağlıklı aileleri şu söylediklerimin dışında tutuyorum.

Tercihen annem yetişemezse eşim doğuma girecek refakatçi kalacak annem şehir dışında çalışıyor ve yıllık izni yok rica minnet ne kadar izin alırsa artık o kadar kalacak 8 yaşındaki kızımla da ilgilenilmesi lazım okula gidecek eşim onunla ilgilensin istiyorum tahmini doğum 8 nisan inşallah 1 nisanda doğar bayrama denk gelir de annem yanımda olur diyorum kızımı 41 haftada doğurdum 41 hafta suni sancıyla doğdu 15 nisana denk geliyor bu sefer kendiliğinden vakitlice gelir inşallah ne erken ne geç

Ben sadece eşimle kalmak istiyordum ama annem illa gelmek ve yanımda kalmak istiyor zaten devlette doğum yapmaya karar verdim ve erkek refakatçi kalmıyormuş o yüzden annem kalacak eşim de kapıda bekler
Buradaki şehir hastanesinde erkek refakatçi alıyorlarmış ben sormadan dediler siz sordunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…