Evet doktorum istirahat dedi ama ben zaten öyleydim nasıl kanama alani oldu bilmiyorum bir hafta öncesinde muayenede birsey yoktu. Yemekleri de yatarak yiyorum bu süreçteBej oksapar ve corasprin devam ettim 3 ay sonra oksapar kestik yoğun kanamalara göre doktor İlaci kesebilir kanama alanı yatıp dinlenerek geçiyor istirahat edin bol bol
Sagol canimMerhaba canim oncelikle gecmis olsun.bende 8.haftada kanama yasamistim ve o zaman oksapar kullaniyordum ve doktorum kullanmamami soylemisti
O zaman iyi ki kullanmamisim kanamayi cogaltabilir demek ki. Bakalım randevu günüme az kaldı inşallah geçmiştirBende coraspini 1 haftalığına kesti leke ve kanama alanı olunca
Bende de vardı nasıl oluştuğuna dair hiç bı fikrim yok öncesi veya sonradan olağan biseymisEvet doktorum istirahat dedi ama ben zaten öyleydim nasıl kanama alani oldu bilmiyorum bir hafta öncesinde muayenede birsey yoktu. Yemekleri de yatarak yiyorum bu süreçte
Sizin ne kadar sürdü normal kanama da gördünüz mü?Bende de vardı nasıl oluştuğuna dair hiç bı fikrim yok öncesi veya sonradan olağan biseymis
6 7 8 9 haftada oldu ilk kanaka şeklindeydi en son 11 haftada leke geldi ve 12 haftada yine geldi canım kanama alanı kapanmış ama corasprin kullanıyorumSizin ne kadar sürdü normal kanama da gördünüz mü?
Ne güzel denk gelmiş iyi ki görmüşsünüz yoksa özeller pahalı. Biz de Ankara'dan geleceğiz ama daha var 12. Haftaya girmeden telefondan arayıp randevu alacağız. Siz yaptırırsanız bizi de bilgilendirir misiniz?Aaaa benim gözümden kaçmış çok sevindim sizin mesaji gördüğüme eskisehirdeyim ben zaten super oldu
Ben 11. Haftaya gireceğim yarin pazartesi bi arayip bilgi aliriz hemen gidebilirsek gideriz size de bilgi veririm tabi kiNe güzel denk gelmiş iyi ki görmüşsünüz yoksa özeller pahalı. Biz de Ankara'dan geleceğiz ama daha var 12. Haftaya girmeden telefondan arayıp randevu alacağız. Siz yaptırırsanız bizi de bilgilendirir misiniz?
Teşekkür ederim. Tam haftasına denk gelmişsiniz 11 bitmeden arayın mutlakaBen 11. Haftaya gireceğim yarin pazartesi bi arayip bilgi aliriz hemen gidebilirsek gideriz size de bilgi veririm tabi ki
Çok geçmiş olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız gücünüzü bebekten alınMerhaba, bende de kanama olmuştu ve AVM deydim eşimle. Lavaboya nasıl gittiğimi ve gelen kanı görünce nasıl şok olmuştum. Bir kadın vardı lavaboda bacaklarımı sildiğini unutamıyorum o an bana anne gibi olmuştuelbisem falan hep kan oldu tabii..
Hemen doktora gittik muayene de kalp atışlarını duyduk yavrumun peşine iğne, serum, fitil.. Gece yarısı eve döndük.. Üç haftayı geçti hala istirahatteyim.
Ptesi günü iş başı yapacağım ama ne gücüm ne cesaretim var
Rabbim verir kolaylığını diyorum.
Kanamalarım koyuydu ve günlük pedi dolduracak kadardı
Bel ağrısı, kanama renginin açık renk olması parça parça halinde gelmesi halinde doktorum hemen haber ver demişti. İğnelerim haftalık, tabletimi ise günde 3 adet alıyorum.
Ne diyim Mevlam neyler ; neylerse güzel eyler..
Karından bakıyorSelam kızlar 11+4 ikili test. İstedi doktor ultrasonla bakılacakmışta alttan mı bakılıyor karından mı acaba
Happy mom çok iyiMerhaba arkadaşlar nasılsınız ?memnun kaldığınız detaylı hamilelik uygulaması var mı?
Çok sağolun.. Allahın izniyle sağlıkla kavuşalım yavrularımızaÇok geçmiş olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız gücünüzü bebekten alın
Hamilelik+ çok güzel 3 boyutluCevabınız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?