Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Kızlar zaman yaklaştıkça beni korku sarıyor böyle sanki beceremicekmişim gibi sorumluluk ağır gelecek gibi . Sizde de oluyor mu özellikle ilk bebeğini bekleyenler 😞

Kızlar zaman yaklaştıkça beni korku sarıyor böyle sanki beceremicekmişim gibi sorumluluk ağır gelecek gibi . Sizde de oluyor mu özellikle ilk bebeğini bekleyenler 😞
Evet canım benim de ilk bebeğim ve bazen bana da aynı duygular geliyor. Nasıl olacak, becerebilecek miyim, rutin oluşturma falan ama normal bence. Sonuçta hiç bilmediğimiz bir sorumluluğun altına gireceğiz. Ama başaracağız, iç güdülerimize güveneceğiz artık ☺️

Kizlarr bebeğimi uyutuyorum 🙄 çok fena alıştı ya nasıl uzaklaştırcam bilmiyorum

Eklentiler

• 1000007007.webp
    1000007007.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 55
Bana da oluyor ,ara ara ağlayasım geliyor çok büyük sorumluluk diye. Ama tüm hamilelik sürecimde elimden geleni yaptım Allaha şükür başımıza kötü bir şey gelmedi. Sağsalim doğsun herşeyin güzelini düşünmeliyime odaklanmaya çalışıyorum öyle de böylede sonuçta geliyo bebek. Pozitif annelere bakıyorum instada falan gezmekten alıkoymayan kendini kişisel bakımını yapan, çok kasmayan insanları takip etmeye çalışıyorum

Kizlarr bebeğimi uyutuyorum 🙄 çok fena alıştı ya nasıl uzaklaştırcam bilmiyorum
Ona da bi yatak al annesi üstü kapalılardan. Varsa içine yün kazak ya da yastık gibi bir şey koy daha çok hoşuna gitsin 🥰

Kendine gelince cvp vermeyi biliyorsa senin içinde yapsa çok iyi olur ya dediğin gibi bayağı zor dönem senin için zaten bu kızın yaşadığı kendine yeter demeli dedirtmeli benim eşim de baba karşı yapılana cvp vermiyor ama bizim bu kadar büyük sorunumuz olmadı olmazda İnş senin annen falan gelmez mi size onlarda olursa belki sana o kadar mudahele edemezler
Canım kendi annem de olacak yanımda zaten ama inan kadın da korkuyor onla da uğraşıyor sürekli kayınvalidem yani tam kaos maker kimseye huzur vermiyor😂 Eşim bana hak veriyor ama hakvermesi artık yetersiz geliyor karşı tarafı da susturmasi lazım benim istediğim bu.Saygisizlik yapsın vs demiyorim düzgün bir şekilde uyarsa belki yapmazlar ama eşim sessiz kalıp uğraşmak istemiyo onlar da cesaret buluyor.
İşiniz zor eşiniz kendine gelince konuşuyosa demekki sizin içinde konuşabilir benimki sakin bı adam siz iyi bir mesafe koyun tavriniz net olsun bebekte bu stresi hisseder sakin olun
Dün eşimle konuştum baya o da " yillardir aynı seyleri yaşıyoruz milyon kere uyarıyorum ama beni dinlemiyor yeri geldi aylarca küs kaldım yine de düzelmiyor kendimi artık boşuna konuşuyor gibi hissediyorum çok yoruldum ne desem havaya uçuyor o yüzden bir şey demek istemiyorum senin gücün varsa mücadele et istediğini söyle sen de lafını esirgeme karismicam" diyor. Sasirdim kaldım ben de.
Bu tepki de insanı üzüyor. Halbuki ağırlığını koysa eşimin üzecek seyler yapmayın dese önünü kesse yeterli. Eşinin desteğini görseler bir yerden sonra yapamayacaklar. Bunu görmesini lazım eşinin. Sen durduk yere kimseye ters davranmiyorsun ki, sana iyi gelmiş olsalardı sen de iyi giderdin. hak edene hak ettiği gibi davranman suç değil. İltimas göstermek zorunda da değilsin.
Eşine içini döküp kendini ifade et biraz rahatlarsın belki o da farkına varır
Canım eşim dese de dinlemiyor ki ben eşim beni asla savunmuyor demiyorum biz yıllardır aynı şeyleri yaşıyoruz yeri geldi kavga etti yeri geldi aylarca küstü ama hiçbir faydasi eşim baristigi an kaldığı yerden devam ediyor her şeye eşim de biktigini söylüyor artık ne desem boş zaten anlamıyor niye kendimi yorayim diyor çözümsüz bir süreç gerçekten.her şeyi bana bıraktı o nasıl davranıyorsa sen de öyle davran karismicam kesinlikle dedi benim de işime geldi şuan bakalım nasıl oluyor insanla ugrasmqk 😂

Ona da bi yatak al annesi üstü kapalılardan. Varsa içine yün kazak ya da yastık gibi bir şey koy daha çok hoşuna gitsin 🥰

Aynısı var asla yatmıyor 1 senedir sıcak hiç sevmez yumuşak örtüleri 😑 burayı merak ediyo şimdi

Bana da oluyor ,ara ara ağlayasım geliyor çok büyük sorumluluk diye. Ama tüm hamilelik sürecimde elimden geleni yaptım Allaha şükür başımıza kötü bir şey gelmedi. Sağsalim doğsun herşeyin güzelini düşünmeliyime odaklanmaya çalışıyorum öyle de böylede sonuçta geliyo bebek. Pozitif annelere bakıyorum instada falan gezmekten alıkoymayan kendini kişisel bakımını yapan, çok kasmayan insanları takip etmeye çalışıyorum
Aynen çok kasmadan büyütmek lazım kendimizi unutmadan pimpirikli olmadan, hayatı ona ve kendimize zindan etmeden 🙏 inşallah canım zamanında sağlıkla gelsinler de 🙂

Kızlar numaralı lens kullanan var mı? Doktora sormayı unuttum haftaya soracağım ama muhtemelen doğumda çıkarttıracak😬 miyop ve astigmat var yakınla problemim yok ama ilk defa ameliyathaneye girmek yeterince stresli bir de bulanık görmek iyice gerecek beni :D
Ben lens olmadan hiç birşey göremiyorum normal olursa da çıkarmak gerekir mi acaba

Benim de bugün memelerim ile göbek arasında elim kadar mesafe olduğunu fark ettim tamamen aşağıda 😂 dün doktor kafa aşağıda ama henüz kanala girmemiş demişti bu kadar sürede mümkün mü acaba 🤔
Oturunca kucağında boşluk oluşurmuş kanala girince göğüsler karın arasında 4 parmak boşluk var mı

Back
X