Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Kızlar ebeye verilecekler içerisinde
1 battaniye
1 alt üst takım eldiveni şapkası v.s.
1 bez, 1 alt açma örtüsü, 1 ıslak mendil, 1 çorap ekledim.
Temizleme pamuğunu yedek esyalarin icerisine koydum onlar kullanmayabilirler diye. Başka bir şey eklemeli miyim?
Ben ıslak mendil ve alt açma eklemedim canım zaten bebişi üstünden öyle bir silip giydiriyorlar ihtiyaç olmaz diye düşünüyorum. Onun dışında benimki de bu şekil.

1 battaniye
Temizleme pamuğunu yedek esyalarin icerisine koydum onlar kullanmayabilirler diye. Başka bir şey eklemeli miyim?
Canım benden bez, ıslak mendil gibi şeyleri istemediler. Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım. Ben yine de 1 tane bez koydum.

Kızlar ölüyorum sandım bugün 🙄, minikim sağ kaburgama dayandı nefes alamadım. Kalp krizi geçiriyorum galiba boyle bir sey dedim kendi kendime. Boylu boyunca uzandı sanki, göğsüm, sırtım batıp batıp durdu. Çaresizce lütfen yapma kızım, eski haline dön diyebildim 😂 ağlamama şu kadarcık 🤏🏻 kalmıştı 😳 simdi biraz daha hafifledi.
Gecmis olsun canim korkutmus minik seni😊bende bugun acayip gaz sancisi var gaz cikardıkca rahatliyorum

İnsan bilmese de korkuyor deneyimi olsa da korkuyor. Kolay bir şey değil ki 😕 ıkınma istegi geldiğinde doğru şekilde ıkınmayı nasil yapacağız ki..
Benim ilkim ölü doğum oldu 23+6 ydı küçüktü çok zordu Bi de tersti aklımda kalan çok yorulduğum ama onda ıkınmıştım ikinci 39+6 da o da sancı tutunca hareketsizleşmeye başladı sancı gelse de ıkınma isteğim gelmiyordu öyle bekliyordum çatala çıktığımda ebe bu ıkınmayı bilmiyor dedi karnıma bastırdılar öyle öldüm ama doğdu bu nasıl olacak bilmiyorum gözüm korkuyor yine aynı ebeler hasta bakırcılar denk gelsin diye dua ediyorum hasta bakıcı eski komşumuz çünkü doğuranları odaya götürmekle görevli ama artık göre göre tecrübe kazanmış karnıma o bastı oğlum nefes alamıyordu o maskeyle boğazını temizledi etti o var diye 2 tane iğne yaptılar öyle dikiş attılar güzel dikiyorum falan dedi yoksa kadınlar hep bağırıyordu

1 battaniye
Ağız mendili de koydum ben , bez iki tane koydum yere düşer taktıkları gibi batar falan yedek olsun odaya gelene kadar diye 10 lu hastane çıkışı benim iç zibini ve kollu beyaz bişey oluyoya oda var içinde

Ciğer gelişimi bu hafta tamamlanıyormuş, doktor 1 hafta daha kalırsa iyi olur dedi. Salı tam 36 oluyor, bir sonraki salıya kadar bekler umarım 😂
Ciğer geliştirici de yapmışlardı sanki sana şimdi 35+6 falan mısın İnş bekleyecekler canım bende 37 de dikişler alınıyor onu beklesin istiyorum da daha 17 gün var onada yarın kontrole gideceğim en son gittiğimde 10 gün önden gidiyordu ultrasona göre mi alır onu soracağım ultrasona göre alırsa bir hafta var

Ciğer geliştirici de yapmışlardı sanki sana şimdi 35+6 falan mısın İnş bekleyecekler canım bende 37 de dikişler alınıyor onu beklesin istiyorum da daha 17 gün var onada yarın kontrole gideceğim en son gittiğimde 10 gün önden gidiyordu ultrasona göre mi alır onu soracağım ultrasona göre alırsa bir hafta var
35+ 5 bugün Salı 36 oluyorum. Sanırım usg de yanılma payı olduğu için sat a göre yapıyorlar ama senin durumunda nasıl ilerlenir hiç bilmiyorum. Sağlıkla gelsinler 🙏

35+ 5 bugün Salı 36 oluyorum. Sanırım usg de yanılma payı olduğu için sat a göre yapıyorlar ama senin durumunda nasıl ilerlenir hiç bilmiyorum. Sağlıkla gelsinler 🙏
Dikişe dayalı dediler ya ondan korkuyorum ya geç kalırsam dikiş patlarsa diye 🤦‍♀️ bir an önce vakit geçse dikişten kurtulsam

Kızlar duvara dayanıp bacak bacak üstüne atma testini yaptınız mı ? Bu konuda fikriniz ne doğruluk payı var mı sizce ?

Back
X