Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Kızlar sezaryende oje de olmamaliymis. Ben de son hafta jel tırnak yaptiracaktim. Bir de ipek kirpik😄 Kendimi çirkin hissediyorum yaaaa. Basketbol topu gibi bişey oldum🤣

Bu da bizim minnoş. Hazırlıklar kendisine sanıyor yavrucum 😀

Eklentiler

• 1000066627.webp
    1000066627.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 61
Ben odaya sokmuyorum normalde ama kaçak giriyor bi şekilde sarmanım 😬 Yatak ona alınmış sanıyor. Alışacaklar artık 🫠
Ya kapıyı sürekli tutsam açtığım an içeri kaciyo kucağımda bebiş olduğunda onu her seferinde ayarlayamam mecbur girecek ama yataktan uzak nasıl tutcam onu bilmiyorum

Canım kendi annem de olacak yanımda zaten ama inan kadın da korkuyor onla da uğraşıyor sürekli kayınvalidem yani tam kaos maker kimseye huzur vermiyor😂 Eşim bana hak veriyor ama hakvermesi artık yetersiz geliyor karşı tarafı da susturmasi lazım benim istediğim bu.Saygisizlik yapsın vs demiyorim düzgün bir şekilde uyarsa belki yapmazlar ama eşim sessiz kalıp uğraşmak istemiyo onlar da cesaret buluyor.

Dün eşimle konuştum baya o da " yillardir aynı seyleri yaşıyoruz milyon kere uyarıyorum ama beni dinlemiyor yeri geldi aylarca küs kaldım yine de düzelmiyor kendimi artık boşuna konuşuyor gibi hissediyorum çok yoruldum ne desem havaya uçuyor o yüzden bir şey demek istemiyorum senin gücün varsa mücadele et istediğini söyle sen de lafını esirgeme karismicam" diyor. Sasirdim kaldım ben de.

Canım eşim dese de dinlemiyor ki ben eşim beni asla savunmuyor demiyorum biz yıllardır aynı şeyleri yaşıyoruz yeri geldi kavga etti yeri geldi aylarca küstü ama hiçbir faydasi eşim baristigi an kaldığı yerden devam ediyor her şeye eşim de biktigini söylüyor artık ne desem boş zaten anlamıyor niye kendimi yorayim diyor çözümsüz bir süreç gerçekten.her şeyi bana bıraktı o nasıl davranıyorsa sen de öyle davran karismicam kesinlikle dedi benim de işime geldi şuan bakalım nasıl oluyor insanla ugrasmqk 😂
Adam da bıkmış artık 😂
Ay kadının bu öfkesi nefreti kime niye 🫨 enerjisi hiç bitmiyor. Ne desem bilemiyorum canim inan ki.. inşallah çok kalmadan giderler 😕

Benim karnım en başından beri aşağıda ben nasil anlarım acaba zamanı gelince.. 😂
Daha bu ay biraz yükselir gibi oldu.
Benimki de yukarı çıktı gibi internette görmüştüm duvara yaslanıyorlar bacak bacak üstüne desteksiz atamazsan doğum yaklaşmış demekmiş

Kızlar ölüyorum sandım bugün 🙄, minikim sağ kaburgama dayandı nefes alamadım. Kalp krizi geçiriyorum galiba boyle bir sey dedim kendi kendime. Boylu boyunca uzandı sanki, göğsüm, sırtım batıp batıp durdu. Çaresizce lütfen yapma kızım, eski haline dön diyebildim 😂 ağlamama şu kadarcık 🤏🏻 kalmıştı 😳 simdi biraz daha hafifledi.

Benimki de yukarı çıktı gibi internette görmüştüm duvara yaslanıyorlar bacak bacak üstüne desteksiz atamazsan doğum yaklaşmış demekmiş
Evet evet görmüştüm.
Daha hazır değilim doğum için 🥲 olur muyum onu da bilmiyorum 😂

Peki bir rahatlama geldi mi? Göbek düşünce harekette vs rahatlama oluyormuş.
Dün gece çok zor geçti neredeyse yarım saatte bir tam uykuya dalamadan uyandım, sabah çok sıkışıktım mesela, nefeste sorun yaşıyordum. Nefes alıp verme konusunda sıkıntım yok şuan bir rahatım ona bağladım ben de. Ama ilk doğumlarda indikten sonra 2 haftayı bulabiliyormuş doğum o yüzden henüz panik yapmıyorum 😂

Dün gece çok zor geçti neredeyse yarım saatte bir tam uykuya dalamadan uyandım, sabah çok sıkışıktım mesela, nefeste sorun yaşıyordum. Nefes alıp verme konusunda sıkıntım yok şuan bir rahatım ona bağladım ben de. Ama ilk doğumlarda indikten sonra 2 haftayı bulabiliyormuş doğum o yüzden henüz panik yapmıyorum 😂
Evet evet panik yapma tabi, sağlıkla gelsin inşallah yaramaz kızçe🤭

Evet evet görmüştüm.
Daha hazır değilim doğum için 🥲 olur muyum onu da bilmiyorum 😂
Ben bile hazır değilim ara sıra ağrılar oluyor nasıl doğuracağım kaygısına düşünüyorum 2 kez deneyimim var ama tecrübesiz gibiyim ıkınma işlemini yapamıyorum bu nasıl olacak acaba

Kızlar ebeye verilecekler içerisinde
1 battaniye
1 alt üst takım eldiveni şapkası v.s.
1 bez, 1 alt açma örtüsü, 1 ıslak mendil, 1 çorap ekledim.
Temizleme pamuğunu yedek esyalarin icerisine koydum onlar kullanmayabilirler diye. Başka bir şey eklemeli miyim?

Ben bile hazır değilim ara sıra ağrılar oluyor nasıl doğuracağım kaygısına düşünüyorum 2 kez deneyimim var ama tecrübesiz gibiyim ıkınma işlemini yapamıyorum bu nasıl olacak acaba
İnsan bilmese de korkuyor deneyimi olsa da korkuyor. Kolay bir şey değil ki 😕 ıkınma istegi geldiğinde doğru şekilde ıkınmayı nasil yapacağız ki..

Back
X