- 27 Mayıs 2022
- 1.400
- 952
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.681
Çok teşekkür ederim canimmmmmYaaaaa hadi gözün aydın canım darısı başımıza insallah günler geçse de randevu günüm gelse diye sayıyorum bende
Bende yumurta yiyemiyorum dedik doktoruma yerine yulaf yada Çiya yiyebilirsin dedi. İsterseniz sizde danışıp bunları tuketebilirsinizCanım ilk zamanlar zaten bebek alacağı vitamini annenin depolarından alıyormuş iyi ki öyle yoksa ben su an yumurta falan hiç görmek istemiyorum. Süt iç canım çocuğa çok faydalı kaşar peyniri ceviz
Ben öğretmenim ama nöbet bizde 24. Haftadan sonra olmuyor ve gerçekten hamileliğini ev de geçirenlere çok özeniyorum merdivenleri hızlı in çık derse girecem diye koştur çocuklara bazen kızıyorum bi sinir stres çocuk düşerse bu tempodan düşer bundan korkuyorumKızlar çalışanlar nasıl çalışıyorsunuz. Ben sağlık personeliyim. Bildirdim kadın doğumdan rapor aldım verdim başhekime. Günde 7.5 saat çalışıyorum nöbete kalmıyorum sizler nasıl ?
Neden öyle dedi acabaBizim doktorumuz ilk 3 ay balık yememenizi tavsiye ederim dedi. Balıkta yemiyoruz
Benim normalde hem gece nöbetim var 12 saat hem gündüz 12 saat diğer türlü nöbetsiz çalışsam 8/5 çalışıyordum. Raporu alıp bildirince 7.5 saat ile kısıtlı tuttular. Nöbetlerden çıkardılar beni ona göre düzenlendi 8/16.30 çalışıyorum şimdi nöbetsiz yasal değilmiş zaten bi de seni ve bebeği riske atacak durum olursa bildir yerini değiştirelim dediler.Ben öğretmenim ama nöbet bizde 24. Haftadan sonra olmuyor ve gerçekten hamileliğini ev de geçirenlere çok özeniyorum merdivenleri hızlı in çık derse girecem diye koştur çocuklara bazen kızıyorum bi sinir stres çocuk düşerse bu tempodan düşer bundan korkuyorum
Amin canim insallah amiiinİnsallah kuzum cok teşekkür ederimRabbim hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sizin nöbetler ağır böyle bir durum varsa iyi olmuş zaten çıkarmaları biz de nöbet çok ağır değil 30 kişilik sınıfa enerji harcamak uğraşmak hiç oturmamak bunlar yorucu iş saatimiz size göre daha az diye biz de çok düzenleme yok riskli gebelik olursa raporla izinli oluyorsun zaten inşallah bi şey olmaz da bebelereBenim normalde hem gece nöbetim var 12 saat hem gündüz 12 saat diğer türlü nöbetsiz çalışsam 8/5 çalışıyordum. Raporu alıp bildirince 7.5 saat ile kısıtlı tuttular. Nöbetlerden çıkardılar beni ona göre düzenlendi 8/16.30 çalışıyorum şimdi nöbetsiz yasal değilmiş zaten bi de seni ve bebeği riske atacak durum olursa bildir yerini değiştirelim dediler.
İnşallah inşallahhhhh sağ Salim gelsin hepimizin minişleriSizin nöbetler ağır böyle bir durum varsa iyi olmuş zaten çıkarmaları biz de nöbet çok ağır değil 30 kişilik sınıfa enerji harcamak uğraşmak hiç oturmamak bunlar yorucu iş saatimiz size göre daha az diye biz de çok düzenleme yok riskli gebelik olursa raporla izinli oluyorsun zaten inşallah bi şey olmaz da bebelere
Bende çok meraklardayım canım nasıl diyeKızlar 8+2 yim dün doktora çıktım herşey yolunda bir ay sonra gel dediiii büyümüş baya şekilsiz ama tatlı
Çok şükür duyduk maşallah teyzeleri hiç bı sıkıntımız yokYaaa öyle miiimutlaka haber ver duyarsiniz saglikla insallah.
Hadi gözün aydın canımÇok şükür duyduk maşallah teyzeleri hiç bı sıkıntımız yok
Evet vajinada batmalar oluyor ilk gebeliğimde de olmuştuKızlar benim rahim ağzına sanki iğne batırıyorlar gibi ya sizde de öyle oluyor mu daha önceki hamileliklerimi unutmuşum hatırlamıyorum
Progestan fitil şeklinde sabah akşam kullanıyorumKızlar dünde sormuştum sanırım ama kimseden yanıt gelmedi . Protestan kullanıp ara ara lekelenmeler olan var mı? Yoksa bu durum normal mi şu an 8. Haftadayım ben iki haftadır kullanıyorum . Kullanananlar var mı aranızda böyle bir durum yaşayanlar
Kasıklarda ağrı normal. Iyi düşünmeye çalışın ve bol su için. Bol su benim ağrılarımı baya hafifletmişti.Selam kızlar ara ara kasıklarıma hafif ağrı giriyor sanki kanama gelecek diye korkuyorum sizde var mı alt karında böyle bi hareketlenme
Mayıs ve haziran grubunda kullananlar var yazıyorlardı lekelenmesi olanlar falan. Ağrı oluyor mu peki?Kızlar dünde sormuştum sanırım ama kimseden yanıt gelmedi . Protestan kullanıp ara ara lekelenmeler olan var mı? Yoksa bu durum normal mi şu an 8. Haftadayım ben iki haftadır kullanıyorum . Kullanananlar var mı aranızda böyle bir durum yaşayanlar