Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    18
Mayıs ve haziran grubunda kullananlar var yazıyorlardı lekelenmesi olanlar falan. Ağrı oluyor mu peki?
Çok ayakta kaldığımda bel ağrısı oluyor hemen oturuyorum dinleniyorum korkuyorum bende . Geçen hafta kanama alanı kaybolmuş dedi doktor ama hala ara ara lekelenmeler oluyor

Çok ayakta kaldığımda bel ağrısı oluyor hemen oturuyorum dinleniyorum korkuyorum bende . Geçen hafta kanama alanı kaybolmuş dedi doktor ama hala ara ara lekelenmeler oluyor
Geçer inşallah yormayın kendinizi ilk haftalarda yatıp dinlemek lazım hep sanırım. Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah.

Ne raporu aliyorsun canim

Ben en başından kullandığım için sanırım bende hiç lekelenme olmadı ama geçen gebeliğimde beta düşmesine rağmen Progestan yüzünden yine olmamıştı ama burada ben de biraz araştırdım olan varmış o şekilde

Haa bu arada ben oral alıyorum fark eder mi bilmiyorum
Bana doktorum hep vajinal önerdi ama oral alanlarda varmış evet. Bende kullanmama rağmen oluyor. Doktorum kanama alanının kaybolduğunu söyledi geçen hafta ama ondan bu yana 2-3 kere lekelenmem oldu . Hatta dinlenmem için raporda verdi işim çok yoğun ve ayakta olmam gerekiyor hep

Benim lekelenmem olduğu için progesteron verdi doktor, sabah akşam fitil şeklinde. Kullandıktan 2 gün sonra geçti lekeler. Kese yanında kanama alanı vardı ondan dolayı olmuş kanamam. 2 gün önce kontrolde kanama alanının bittiğini ama yine de 3 hafta fitile devam etmemiz gerektiğini söyledi.

afiyet olsun, ben olsam ben de yerdim :)

Bende o yüzden hiç bişey yapamadım ya , soda içiyorum günde 1 tane o da bı halta yaramiyo

Benimde öyle ya eşim 6 aylık gibi nasıl bu kadar büyük göbeğin diyor, kıyafetler bile sıkıyor bı an önce geçer umarim

Hanımlar iyi günler 3+5 de değerim 270, 4+0 da 910 çıktı fazla artmış bir kez kimyasal geçmişim var endişeliyim. 2 katından fazla artması ne anlama gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…