- 25 Haziran 2014
- 374
- 410
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.721
Bende de var ya. 2 aylık gebeşim 6 aylık gibi kocaman karnım geceleri bazen zor uykuya dalıyorum sancıdan. 3 farklı dr ile görüştüm hepsi normal dedi herhangi bir tavsiyeleri de olmadı. Direneceğiz yapacak bir şey yokKızlar sizdede aşırı bı şişkinlik var mı ya, karnım aşırı şiş,sindirim ve gaz problemim var ciddi bir şekilde. Sizlerde de var mı, rahatlamak için ne yapiyosunuz
Kaç yıl var aralarında insan unutuyor gerçekten ben 1.5 yıl önce doğurduğumdan daha net hatırlıyorumİlk kez hamilelik yaşıyor gibiyim inan diğerlerinde daha tecrübeliydim bunda afalladım
Öyle valla benimki 9 haftalık. Ama karnıma bakarsan şişkinlikte zirve, dar kotlar no yani şu siralar. Bı de Antep teyim ,bilen bilir nohut dürümü meşhurdur. Onu da yiyorum arada. Sonra fenalık geçiriyorumBende de var ya. 2 aylık gebeşim 6 aylık gibi kocaman karnım geceleri bazen zor uykuya dalıyorum sancıdan. 3 farklı dr ile görüştüm hepsi normal dedi herhangi bir tavsiyeleri de olmadı. Direneceğiz yapacak bir şey yok
2 buçuk bizimde aradan zaman geçmedi ama onda yatarak hep kaygılı geçirdim ya bunda odağımı bebeğe veremiyorum oğlum sağolsun bazen hamile olduğumu unutuyorumKaç yıl var aralarında insan unutuyor gerçekten ben 1.5 yıl önce doğurduğumdan daha net hatırlıyorum
Öyle valla benimki 9 haftalık. Ama karnıma bakarsan şişkinlikte zirve, dar kotlar no yani şu siralar. Bı de Antep teyim ,bilen bilir nohut dürümü meşhurdur. Onu da yiyorum arada. Sonra fenalık geçiriyorum
anladım canım inşallah daha rahat geçer bu seferki. Biraz yorucu olacak çocukla ama yardım alabiliyosan anne, kayınvalide, bakıcı vs mümkün mertebe almak lazım. Bu zamana kadar hiç yardım almadan geldim ben de ama bu hamilelikle beraber annemi çağırdım artık yoksa olacak gibi değildi2 buçuk bizimde aradan zaman geçmedi ama onda yatarak hep kaygılı geçirdim ya bunda odağımı bebeğe veremiyorum oğlum sağolsun bazen hamile olduğumu unutuyorum
Ben ilk Antep e geldiğimde nohuttan dürüm mü olur demiştimBir Antep li olarak olmazsa olmazlardan
Kimsenin kimseye faydası yok canım yaanladım canım inşallah daha rahat geçer bu seferki. Biraz yorucu olacak çocukla ama yardım alabiliyosan anne, kayınvalide, bakıcı vs mümkün mertebe almak lazım. Bu zamana kadar hiç yardım almadan geldim ben de ama bu hamilelikle beraber annemi çağırdım artık yoksa olacak gibi değildi
Öyle oluyor canım afiyet olsun ama dikkat etBen ilk Antep e geldiğimde nohuttan dürüm mü olur demiştimen sevdiklerimden oldu sonradan
Soda icinde iyice sisiyoruzBende o yüzden hiç bişey yapamadım ya , soda içiyorum günde 1 tane o da bı halta yaramiyo
Gunaydin caniim.Daha hafif kahvaltilar yapmaya calis yumurtasiz mesela ekmek arasi domates peynir salatalik yapabilirsin. Yanina da serin bi icecekle deneyebilirsin. Yedikten sonra agzinda tadi kokusu kalacak yiyecekler yemiyorum ben mesela. Daha fresh seyler tuketmeye calisiyorum. Mesela 1 hafta oldu sanirim ilk kez dun yedim yumurta yerken birsey yoktu ama 3 saat falan sonra sabah yedigim aklima geldikce bulandi icim.Günaydın kızlar bugün 6+0 oldum. Koku hassasiyetim devam canım çok bisey yemek istemiyor sizler nasılsınız
Benim genelde akşamları istemiyor sabah iştahım normal ama çok halsizlik var bende deGünaydın kızlar bugün 6+0 oldum. Koku hassasiyetim devam canım çok bisey yemek istemiyor sizler nasılsınız
Tost çok çekti canım su an tost yaptım canım ay unutmuşum ben bu dönemleri ya insallah kısa sürer geçer hepimizin canlarGunaydin caniim.Daha hafif kahvaltilar yapmaya calis yumurtasiz mesela ekmek arasi domates peynir salatalik yapabilirsin. Yanina da serin bi icecekle deneyebilirsin. Yedikten sonra agzinda tadi kokusu kalacak yiyecekler yemiyorum ben mesela. Daha fresh seyler tuketmeye calisiyorum. Mesela 1 hafta oldu sanirim ilk kez dun yedim yumurta yerken birsey yoktu ama 3 saat falan sonra sabah yedigim aklima geldikce bulandi icim.
Aynen hiç bisey yapasım gelmiyor 2 gündür aman tadını çıkar işin yoksa yat akşama kadarBenim genelde akşamları istemiyor sabah iştahım normal ama çok halsizlik var bende de
Canım boşver benim evimde inan çok fena su an dediğin gibi benimde 2 gündür özellikle yapasım yok hiç. Ama su an önemli olan bebeklerimiz boşver yapılır işler sonra nasıl olsaGündelik hayatınıza devam ediyor musunuz :) ben 2-3 gündür eve elimi sürmedim canim hiç bişey yapmak istemiyor.Dunde leke gelince baya çekindim ay yataraktta olmuyor
Sanırım 6 mm demişti. Sali gunu gittigimde bebisi gördüm, kalbini de duydum. Çok güzel bir andı bugün 7+4 olduk. Salı günü 11.14 mm olarak hesapladı bebisin boyutunuBende gördüm canım 5 haftalık olmuşsizin kese kaç mm di acaba?
Bugün zaten kendime tatil verdim ama işlerde maşallah beni bekliyorAynen hiç bisey yapasım gelmiyor 2 gündür aman tadını çıkar işin yoksa yat akşama kadar
MasallahGünaydın kızlar bugün 6+0 oldum. Koku hassasiyetim devam canım çok bisey yemek istemiyor sizler nasılsınız