- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.441
Onuda yapmadı daha canım, ultrasondan baktı hiçbir sıkıntı yok dedi, suyum fazla ona göre besleniyorum şuan zaten, yatacan bol bol ilaçlarını al dedi, bidaha olursa gel dediÇok geçmiş olsun kuzum, Rabbim yardımcın olsun endişelenme hiç doktorlar ciğer geliştiricini yapsınlar ondan sonrası bol bol dinlen bebeğin vaktinde ve sağlıkla gelecek inşallah
Yolunda canım ikimizde iyiyiz, plsentadan dolayı kanaman oluyor dedi bol bol yat dedi, bide suyum fazla ona dikkat edecemGünaydın, geçmiş olsunnasılsın şimdi her şey yolunda mı ?
Bimden mi aldın :) bol bol battaniye örersin artıkPki bu kdr ipi sabah sabah ne yapicam yine gozm dondu
Haha bizde o işlerle kayınvalidem ilgileniyor ben bir tek puffy ip aldım ondan battaniye yapıyorum aylardırPki bu kdr ipi sabah sabah ne yapicam yine gozm dondu
puffy battaniyeden bana hediye geldi aşırı yumuşakmış çok beğendim ben. Uğraşmaya gözüm yese tv battaniyesi yapacaktım ama bitiremem diye hiç girişmedim.Haha bizde o işlerle kayınvalidem ilgileniyor ben bir tek puffy ip aldım ondan battaniye yapıyorum aylardırbitmedi. 2 yumak kaldı bitiririm 2 haftaya. En son söyle bir şey yapmış hatta attı geçen gün.
Ben en kolay modelini yapıyorum düzpuffy battaniyeden bana hediye geldi aşırı yumuşakmış çok beğendim ben. Uğraşmaya gözüm yese tv battaniyesi yapacaktım ama bitiremem diye hiç girişmedim.
Sen öyle diyince baktım şimdiBen en kolay modelini yapıyorum düzdiğer modelleri yapmaya benim de gözüm yemedi. Ama tv battaniyesi falan çok pahalıya gelir sen ona 2 tane tv battaniyesi alırsın.
Sag salim atlatın inşallah bu süreciSağolasın canımikimizde iyiyiz hastanede yatıyoruz, dualarınız için teşekkür ederim
Evet kuzum bimden aldmBimden mi aldın :) bol bol battaniye örersin artık
Oy masallqh el emegi annem.istedi ona aldim elim.ameliyatli askm benim tig sis tutamiyorum platin vqr ince iscilikte sknti cikartiyor annem cok sever bisiler orucekmis fiyatida cok iyiymis bulursan al dedi burdada cok tercih edilmiyor doluydu heryer ipleHaha bizde o işlerle kayınvalidem ilgileniyor ben bir tek puffy ip aldım ondan battaniye yapıyorum aylardırbitmedi. 2 yumak kaldı bitiririm 2 haftaya. En son söyle bir şey yapmış hatta attı geçen gün.
Geçmiş olsun canımOy masallqh el emegi annem.istedi ona aldim elim.ameliyatli askm benim tig sis tutamiyorum platin vqr ince iscilikte sknti cikartiyor annem cok sever bisiler orucekmis fiyatida cok iyiymis bulursan al dedi burdada cok tercih edilmiyor doluydu heryer iple
Çok çok geçmiş olsun ciğer tamamlayıcıyı yaptırırsan hiç endişelenme. Rabbim beterinden korusun gelmiş geçmiş olsun inşallah.Kızlar ben yine Konya ya geldim, kanamam oldu ve busefer durmadı, şuan azaldı ama biraz daha geliyor. Yatış verildikızlar bu hep böyle mi olacak travma oldu artık, kendimi iyi hissetmiyorum, korkuyorum
Amin canım teşekkür ederizSag salim atlatın inşallah bu süreciRabbım ikinize de güç kuvvet versin
Onu şuan yapmadı canım gerek görseydi yapardı sanırımÇok çok geçmiş olsun ciğer tamamlayıcıyı yaptırırsan hiç endişelenme. Rabbim beterinden korusun gelmiş geçmiş olsun inşallah.
Çok cok geçmiş olsunKızlar ben yine Konya ya geldim, kanamam oldu ve busefer durmadı, şuan azaldı ama biraz daha geliyor. Yatış verildikızlar bu hep böyle mi olacak travma oldu artık, kendimi iyi hissetmiyorum, korkuyorum
Cok gecmis olsun. Hastanedesiniz rahat olun, bir sey olsa hemen mudahale ederler zaten. Dinlenin, rahatlayin. Sevdiginiz muzigi acin, kitabinizi alin rahatlamaya bakin.Onu şuan yapmadı canım gerek görseydi yapardı sanırımsağolasın canım amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?