Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Mart grubundan 2 kişi daha doğuruyor bugün :) Dizi izler gibi izliyorum. Bir gün biri bana hamile olup bir forumda saatler geçireceğimi başkalarının tecrübelerini merak edip takip edeceğimi söyleseydi gülerdim gerçekten.

Bir de suyum geldi yazısı beni neden duygulandırıyor anlamıyorum sanki gözümün ucunda yaşlar her an her şey için dökülmeye hazır :'( kendime hem gülüyorum hem ağlıyorum

Çok geçmiş olsun kuzum, Rabbim yardımcın olsun endişelenme hiç doktorlar ciğer geliştiricini yapsınlar ondan sonrası bol bol dinlen bebeğin vaktinde ve sağlıkla gelecek inşallah
Onuda yapmadı daha canım, ultrasondan baktı hiçbir sıkıntı yok dedi, suyum fazla ona göre besleniyorum şuan zaten, yatacan bol bol ilaçlarını al dedi, bidaha olursa gel dedi

Pki bu kdr ipi sabah sabah ne yapicam yine gozm dondu
Haha bizde o işlerle kayınvalidem ilgileniyor ben bir tek puffy ip aldım ondan battaniye yapıyorum aylardır bitmedi. 2 yumak kaldı bitiririm 2 haftaya. En son söyle bir şey yapmış hatta attı geçen gün.

Eklentiler

• IMG-20250228-WA0000.webp
    97,9 KB · Görüntüleme: 40
Haha bizde o işlerle kayınvalidem ilgileniyor ben bir tek puffy ip aldım ondan battaniye yapıyorum aylardır bitmedi. 2 yumak kaldı bitiririm 2 haftaya. En son söyle bir şey yapmış hatta attı geçen gün.
puffy battaniyeden bana hediye geldi aşırı yumuşakmış çok beğendim ben. Uğraşmaya gözüm yese tv battaniyesi yapacaktım ama bitiremem diye hiç girişmedim.

puffy battaniyeden bana hediye geldi aşırı yumuşakmış çok beğendim ben. Uğraşmaya gözüm yese tv battaniyesi yapacaktım ama bitiremem diye hiç girişmedim.
Ben en kolay modelini yapıyorum düz diğer modelleri yapmaya benim de gözüm yemedi. Ama tv battaniyesi falan çok pahalıya gelir sen ona 2 tane tv battaniyesi alırsın.

Oy masallqh el emegi annem.istedi ona aldim elim.ameliyatli askm benim tig sis tutamiyorum platin vqr ince iscilikte sknti cikartiyor annem cok sever bisiler orucekmis fiyatida cok iyiymis bulursan al dedi burdada cok tercih edilmiyor doluydu heryer iple

Geçmiş olsun canım

Kızlar ben yine Konya ya geldim, kanamam oldu ve busefer durmadı, şuan azaldı ama biraz daha geliyor. Yatış verildi kızlar bu hep böyle mi olacak travma oldu artık, kendimi iyi hissetmiyorum, korkuyorum
Çok çok geçmiş olsun ciğer tamamlayıcıyı yaptırırsan hiç endişelenme. Rabbim beterinden korusun gelmiş geçmiş olsun inşallah.

Kızlar ben yine Konya ya geldim, kanamam oldu ve busefer durmadı, şuan azaldı ama biraz daha geliyor. Yatış verildi kızlar bu hep böyle mi olacak travma oldu artık, kendimi iyi hissetmiyorum, korkuyorum
Çok cok geçmiş olsun
İnşallah biran önce gecer ve tekrarlamaz..
Sebebi söylenmiyor mu?
Yani neden oluyormuş?
Çok mu yoruyorsun kendini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…