- 20 Ocak 2020
- 3.416
- 1.443
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.401
Hamilelik sürprizlerle dolu bende balığı asla yemezdim bu hamileliğimde kokusundan canım çekti al diye diretmedim komşu getirdi Bi kere bıraksalar hepsini yiyecektim o kadar değişik bişey dediğin gibi bekarken sobalı evde oturuyordum rahatsızda olmuyordum ama şimdi oraya gidip geldiğimiz kıyafetlerden rahatsız oluyorumHamile olmasam bende rahatsız oluyorum bu kokudan mesela pikniğe gittiğimizde falan yanan kömür odun kokusundan rahatsız olup eve gidince üstümüzü değişip duş alıyoduk ama şuan burnuma guzel geliyo kokusu
Benim elimde lansinoh elektrikli var ama ben bir de bebebao eller serbest aldım ikili daha kullanışlı olacağını düşünüyorum prize bağlı kalmamak 1 saat odada yalnız oturmamakkızlar konusuldu mu unuttum ama göğüs pompası alan var mı ? alanlar hangi modeli aldı yada çevresinde kullanan ve memnun kaldığı bir marka bilen var mı eksikler azaldıkça bişeyler buluyormusum gibi geliyor ama evde olsa da olur gibi çalışmaya dönünce mecburen alınacak zaten
Canmm gecmis olsun surec biraz zor geciyor senin adina farkindayim ama uzme kndini korkutma gerekirse doguma kdr yatarsn yataginda uzulme arkadasm insallah bebekte sende iyisinizdirKızlar ben yine Konya ya geldim, kanamam oldu ve busefer durmadı, şuan azaldı ama biraz daha geliyor. Yatış verildikızlar bu hep böyle mi olacak travma oldu artık, kendimi iyi hissetmiyorum, korkuyorum
Geçmiş olsun canım kendini yoruyor musun yani yatarken kanama olması normal mi ki kabız falan değilsin dimi Bi de haftan iyi doktoruna sen söylesen ciğer geliştirici yapsa her ihtimale karşı hazırlıklı olsaKızlar ben yine Konya ya geldim, kanamam oldu ve busefer durmadı, şuan azaldı ama biraz daha geliyor. Yatış verildikızlar bu hep böyle mi olacak travma oldu artık, kendimi iyi hissetmiyorum, korkuyorum
Çok geçmiş olsun canım, içini ferah tutKızlar ben yine Konya ya geldim, kanamam oldu ve busefer durmadı, şuan azaldı ama biraz daha geliyor. Yatış verildikızlar bu hep böyle mi olacak travma oldu artık, kendimi iyi hissetmiyorum, korkuyorum
Sağol canım.Annem Almanyadan cumartesi günü geliyor Allahın izniyle o içimi rahatlattı ama bu yoğun kanamalar beni çok korkutuyor, çok yakın zamanlarda olunca şok oldum gerçektenCanmm gecmis olsun surec biraz zor geciyor senin adina farkindayim ama uzme kndini korkutma gerekirse doguma kdr yatarsn yataginda uzulme arkadasm insallah bebekte sende iyisinizdir
Insallah canm icini ferah tutSağol canım.Annem Almanyadan cumartesi günü geliyor Allahın izniyle o içimi rahatlattı ama bu yoğun kanamalar beni çok korkutuyor, çok yakın zamanlarda olunca şok oldum gerçektenbebek iyi Bi sıkıntı yok bişey de olmaz inşallah
Teşekkür ederim canım, kabızlık bazen yaşıyorum, hocaya söyleyecem ciğer geliştiriciyi yarın bakalımGeçmiş olsun canım kendini yoruyor musun yani yatarken kanama olması normal mi ki kabız falan değilsin dimi Bi de haftan iyi doktoruna sen söylesen ciğer geliştirici yapsa her ihtimale karşı hazırlıklı olsa
Öyle yapmaya çalışıyorum canım sağolInsallah canm icini ferah tut
Benim aklıma kabızlık geldi hani zorluyorsan olabilir diye Bi de bebiş aşağıyı tekmeledikçe olabilir misal ben serklajlıyım ağda yapmayı çok önermiyorlar sende de bu şekilde yasaklar varsa yapıyorsan olabilir Allah ım yardımcın olsun riskli gebeliklerde her dakika stres yaşıyor insanTeşekkür ederim canım, kabızlık bazen yaşıyorum, hocaya söyleyecem ciğer geliştiriciyi yarın bakalımkendim de hiçbirşey yapmıyorum ama nasıl oluyor anlamıyorum
Ay canım benim ya zor bir süreç oluyor senin için çok geçmiş olsunKızlar ben yine Konya ya geldim, kanamam oldu ve busefer durmadı, şuan azaldı ama biraz daha geliyor. Yatış verildikızlar bu hep böyle mi olacak travma oldu artık, kendimi iyi hissetmiyorum, korkuyorum
Yarın doktora Bi soracam canım, ağdayı ayda 1 yaptırıyorum zaten yakın zamanda yaptırmadım ama kabızlıktan felan oluyorsa hocaya Bi soracam. Bebiş de hep aşağıda ve tekme de atıyor hatta o aşağıda oldukça bişey olacak diye korkuyordum, etkisi varmıdır acabaBenim aklıma kabızlık geldi hani zorluyorsan olabilir diye Bi de bebiş aşağıyı tekmeledikçe olabilir misal ben serklajlıyım ağda yapmayı çok önermiyorlar sende de bu şekilde yasaklar varsa yapıyorsan olabilir Allah ım yardımcın olsun riskli gebeliklerde her dakika stres yaşıyor insan
Evet canım benim için gerçekten zor geçiyor, kanamanın yoğun olması olduğum şehirde bişey yapamamaları ve apar topar Konya ya gelmemiz beni baya yıpratıyor, bebeğim için çok korkuyorum erken doğum olur diye, kanamam biter bidaha da olmaz inşallahAy canım benim ya zor bir süreç oluyor senin için çok geçmiş olsunama sabret ve dua et inşallah geçecek bu günler ve sağlıkla alacaksın kucağına bebişini dualarımız seninle
Mutlaka vardır canım baskı olmaması lazım normalde onun için yatıyoruz ama bebişler de aşağıyı tekmelemekten zevk alıyorlar herhalde geçecek bu günler öyle düşün 29+ sın değil mi sende öyle hatırlıyorum ciğer geliştiriciyi yapsın kaygısız ol ondan sonra canımYarın doktora Bi soracam canım, ağdayı ayda 1 yaptırıyorum zaten yakın zamanda yaptırmadım ama kabızlıktan felan oluyorsa hocaya Bi soracam. Bebiş de hep aşağıda ve tekme de atıyor hatta o aşağıda oldukça bişey olacak diye korkuyordum, etkisi varmıdır acaba
Evet bebişler de hep aşağıda valla, bizimki de hep aşağıda geziyor, geçen gün gece uyuyamadım kasık ağrısından hatta, sonra geçmişti. Normalde yarın 28.haftaya girdim bugün canım ama bebiş 1 hafta önden gittiği için 29.haftaya girmiş oluyorum, hangisini baz almam gerekiyor ki acaba? Ciğer geliştirici iğne acıtıyor mu buarada ya? Bu dönemde ençok iğnelerden korkardım şimdi hergün vurunuyorum, bebişim için değer tabiki ama insan fobilerinden kurtulamıyor malesefMutlaka vardır canım baskı olmaması lazım normalde onun için yatıyoruz ama bebişler de aşağıyı tekmelemekten zevk alıyorlar herhalde geçecek bu günler öyle düşün 29+ sın değil mi sende öyle hatırlıyorum ciğer geliştiriciyi yapsın kaygısız ol ondan sonra canım
Çok geçmiş olsun canım çok stresli bir dönem ama çokta az kaldı. Plasenta previa da tam rahim ağzında olunca kanama çok sık oluyor yengemde tecrübe etmiştik hatta diger yengemin anneside yaşamış doğuma kadar yatmış sağlıkla aldı kucağına. Inş sende alacaksın.Evet bebişler de hep aşağıda valla, bizimki de hep aşağıda geziyor, geçen gün gece uyuyamadım kasık ağrısından hatta, sonra geçmişti. Normalde yarın 28.haftaya girdim bugün canım ama bebiş 1 hafta önden gittiği için 29.haftaya girmiş oluyorum, hangisini baz almam gerekiyor ki acaba? Ciğer geliştirici iğne acıtıyor mu buarada ya? Bu dönemde ençok iğnelerden korkardım şimdi hergün vurunuyorum, bebişim için değer tabiki ama insan fobilerinden kurtulamıyor malesef
Bunu duyduğuma sevindim canım, kanama olmasına rağmen yengenin nezaman doğumu oldu acaba? Bide böyle sık kanama yaşadı mıÇok geçmiş olsun canım çok stresli bir dönem ama çokta az kaldı. Plasenta previa da tam rahim ağzında olunca kanama çok sık oluyor yengemde tecrübe etmiştik hatta diger yengemin anneside yaşamış doğuma kadar yatmış sağlıkla aldı kucağına. Inş sende alacaksın.
Biraz erken doğdu ama hatırlamıyorum net nekadar erken olduğunu. Evet çok sık yaşardı canım acile götürüp getirirdik sürekli onu hatırlıyorum. Ama öteki yengemin annesi vaktinde yaptı.Bunu duyduğuma sevindim canım, kanama olmasına rağmen yengenin nezaman doğumu oldu acaba? Bide böyle sık kanama yaşadı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?