- 3 Eylül 2015
- 1.187
- 1.391
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.361
Ya çok tatlısın teşekkür ederim.Ee o kadarcık olur hem anne oldun hem bilmediğin bir yola girdin hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak değişim yaşadın yaşıyorsunda. Çok normal süreci stresli yönetmen. Grubu seviyorum herkes kendi içinde bulunduğu durumu mükemmele en yakın şekilde yönetiyor tebrik ediyorum mayıs annelerini
Ben tlf nu görmezdim o an heraldeŞuan mart annelerinde biri doğuruyor her anını da yazıyor çok heyecanlı
Bayadır bekliyor, okuyorum günlerdir çok soğukkanlıBen tlf nu görmezdim o an heraldeeltim anlatıyor o normal doğum yaptı sancım geliyordu her şeyi unutuyordum acıdan, dr ıkın diyor ben ıkınmak nasıl oluyordu diye dr a soruyorum sancım geçince hep birlikte gülüyorduk diyor
Mart grubu inanılmaz aktif okumaya yetişmeyince takibi bırakmıştımBayadır bekliyor, okuyorum günlerdir çok soğukkanlı
Hahaha evet fark ettim onu ben geç başladım okumaya doğumlara yetiştimMart grubu inanılmaz aktif okumaya yetişmeyince takibi bırakmıştım
Ben de bakıyım ya nasıl oluyor acabaŞuan mart annelerinde biri doğuruyor her anını da yazıyor çok heyecanlı
Ben o grubu bulamadım okuyayım dedim çıkmıyı nedenseŞuan mart annelerinde biri doğuruyor her anını da yazıyor çok heyecanlı
Sabitlenmiş konularda aslındaBen o grubu bulamadım okuyayım dedim çıkmıyı nedense
ANNE ADI | YAŞ | KAÇINCI ÇOCUK | SAT | KESE | KALP ATIŞI | TAHMİNİ CİNSİYET | CİNSİYET | TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ | BEBEĞİN İSMİ | ŞEHİR |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Ben o grubu bulamadım okuyayım dedim çıkmıyı nedense
Ama çok tatlı değil mi yaa. Allah kolaylık versin inssKadin resmen canli yayinda doguruyor helal olsun valla
Hsjsksbs ben de takipteyimŞuan mart annelerinde biri doğuruyor her anını da yazıyor çok heyecanlı
Ben buyuk tebrik ettim.valla imrendim arkdaslarinida cesaretlendiriyor cok guzel bende boyle.yaparmda sezeryana telefonu sokmazlar yoksa video bile cekermAma çok tatlı değil mi yaa. Allah kolaylık versin inss
Hamile olmasam bende rahatsız oluyorum bu kokudan mesela pikniğe gittiğimizde falan yanan kömür odun kokusundan rahatsız olup eve gidince üstümüzü değişip duş alıyoduk ama şuan burnuma guzel geliyo kokusuBizimki de kalatifer kaynanam gile gilip gidince üstümüz is kokuyor diye huylanıyorum eve gidince çok kötü kokuyoruz
Ay doğurdu galibaŞuan mart annelerinde biri doğuruyor her anını da yazıyor çok heyecanlı
ilk suyu gelen yazsın kızlarEvet kesin yoksa yazardı
Ay 38den sonra gelsin sularımız geliyorsa aldım kabul ettim 777ilk suyu gelen yazsın kızlarvalla yorumlar filan aşırı güzel ben bile gaza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?