- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #15.041
Aslında ciddi dikkat edince alınmıyor. İlk gebeligimde (ikiz ve riskli gebelikti) diyetisyenle geçirdim hamileliğimi ve 9 kilo almıştım. Doğumda 10 kilo vermiştim zaten. Şimdi sadece şeker ve karbonhidrat tüketimine dikkat ediyorum. Yine de alıyorum amapcosla gebe kalınca neye dikkat etmek gerekiyor acaba bende pcosum ve çok kilo aldım
bende gebelik öncesi diyetisyene gidiyordum gebeliği öğrenince bıraktım aç gözlülükle çok yedim herşeyi yedim çok kilo aldım son iki aydır dikkat ediyorum ama yinede alıyorum kilo almaya devam edicem galiba böyle bebiş iyi olsunda önemli değilAslında ciddi dikkat edince alınmıyor. İlk gebeligimde (ikiz ve riskli gebelikti) diyetisyenle geçirdim hamileliğimi ve 9 kilo almıştım. Doğumda 10 kilo vermiştim zaten. Şimdi sadece şeker ve karbonhidrat tüketimine dikkat ediyorum. Yine de alıyorum ama
Elimizden geleni yapalım gerisi de artık doğumdan sonra halledilirbende gebelik öncesi diyetisyene gidiyordum gebeliği öğrenince bıraktım aç gözlülükle çok yedim herşeyi yedim çok kilo aldım son iki aydır dikkat ediyorum ama yinede alıyorum kilo almaya devam edicem galiba böyle bebiş iyi olsunda önemli değil
Fındık burunSelam sekerler bugn kontrolumiz vqrmi minik popoluyu gormeye gittik uykudan uyandiramadik prensesi 1000 gr olmus 34 cm hersey yolunda dedi ama tabiki olay donup dolasp benim kilolarima geldi yildimm vallahi yildim 25+6 9 kilo almisim doktor resmn cildiriyor kilo almayi yasakladi bir sonraki kontrole sifir kiloyla gitcekmisim he. Olurr dedim bnde
Bende acim arkadasim herseyde gozum kaliyor hicmi dereotlu pohaca simit yemiycem ben aaaFındık burunnormalde kıpır kıpırlar ultrasonda yüzlerini kapatıyorlar ya benim tosbik suratlı kızım da göstermiyor hiç yüzünü. siz bu söylediğinize inandınız mı deseydin- kilo için valla ben kilo almayanları tebrik ediyorum ben başaramıyorum. Bu sabah eşimi işe giderken 7 de uyandım. Midem kazınmış gittim hemen bir kruvasan attım, uykum olmasa kahvaltı da hazırlardım. Açım mütemadiyen açım
Masallah bnde isterdim almayim ama olmuyir be arkadasm tutamiyirum.agzimi karnim hep acben 1-2 kılo anca aladım28+1 im ama zaten kılolu hamıle kaldım bıde mıde problemlerım oldu hep başlarda bulandı şimdi reflü gibi artı bıde gebelık şekerım cıktı yenı yanı yemekle cok alakam yok o yuzden pek almadım
BENDE ŞEVKLE YEMEK YEMEK ISTERDIM EŞİM DIYO HİÇMİ BİŞE AŞERMIYON BAZEN YALANDAN DONDURMA FALAN AŞERIYOMMasallah bnde isterdim almayim ama olmuyir be arkadasm tutamiyirum.agzimi karnim hep ac
Yemeyince de sanki bebek aç kalıyor gibi geliyor yaBende acim arkadasim herseyde gozum kaliyor hicmi dereotlu pohaca simit yemiycem ben aaa
Ay bende poğaça aşeriyorum ya. Geçen minik poğaçalar yaptım akşam. Gece oturdum 5 tane yedimBende acim arkadasim herseyde gozum kaliyor hicmi dereotlu pohaca simit yemiycem ben aaa
O kadar güzel kiii.. Maşallah nazarlar değmesin, hep iyi olunSelam sekerler bugn kontrolumiz vqrmi minik popoluyu gormeye gittik uykudan uyandiramadik prensesi 1000 gr olmus 34 cm hersey yolunda dedi ama tabiki olay donup dolasp benim kilolarima geldi yildimm vallahi yildim 25+6 9 kilo almisim doktor resmn cildiriyor kilo almayi yasakladi bir sonraki kontrole sifir kiloyla gitcekmisim he. Olurr dedim bnde
Kaç beden aldın canım sen? Ayy bedenimi bilemiyorum şuanDün aldığım emzirme sutyeni geldi ben bayağı beğendim. Arayışı olanlara tavsiye ederim
Normalde B cup benim beden 85. Çok fark yok aşırı bir büyüme olmadı zaten benim. Büyürse ya da kilo alırsam diye 90B aldım. Çok rahat şuan da giyebilirim, büyürlerse de rahat olur. :) atlet kumaşı gibi bir de, polyester değil o hoşuma gitti.Kaç beden aldın canım sen? Ayy bedenimi bilemiyorum şuan
Ben de alayım 2 taneNormalde B cup benim beden 85. Çok fark yok aşırı bir büyüme olmadı zaten benim. Büyürse ya da kilo alırsam diye 90B aldım. Çok rahat şuan da giyebilirim, büyürlerse de rahat olur. :) atlet kumaşı gibi bir de, polyester değil o hoşuma gitti.
Manda yoğurduyla ilgili annem hurafe birleyen anlatmıştı bana eskiden hamile kadına yedirmezlermiş doğumu gecikiyormuş diyeDeli gibi manda yogurdu yiyorm asla durduramiyorum kndimi basina otyrdugum zaman bitene kadar kalkmiyorym
Ya işte yemesi gereken kişi benim, ben de bulamıyorum burdaManda yoğurduyla ilgili annem hurafe birleyen anlatmıştı bana eskiden hamile kadına yedirmezlermiş doğumu gecikiyormuş diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?