- 13 Temmuz 2023
- 1.285
- 1.209
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.901
Doktorun öyle dediğini duyunca insan gerçekten kendi kilosunu umursamıyormuş, sen de düşünme ikiniz de sağlıklı olun en önemlisi o.Kendini zorlamadan azar azar canm mesela ben cok tuketiyorum haliyle kndimde hizli kilo aliyorum
Çok teşekkür ederim, inşallah. Hepimiz hep iyi olalım. Umarım bir sonrakine daha mutlu çıkarım hastaneden.Canım aslında kilosu iyi. Umarım tansiyonla ilgili bir problem olmaz,Sağlıklı olsunlar da zayıf tombiş farketmez canım. Ben ölçümlere de tam güvenmiyorum artı eksi değerler olabilir .
Haftana göre kilosu normal bebeğin ama, sen bir önce kendini strese sokma bir sakin ol bak benim gibi ol :)Aslında yoktu, bu ay oynamaya başladı. Dün yine 14/8 olup 1 saat sonra 12/7 ye düştü. Doktor not alarak takip etmemi 2 hafta sonra gelmemi istedi küçüğün yüksek olmasının daha tehlikeli olacağını söyledi. 27+6 1050 gr olduğunu söyledi.
Canım alttaki yazıya bakarsan zaten şuan bebeğinin olması gereken kilo 1050 gr doktor ne kadar olmasını bekliyor ki anlamadım stres yapma boşunaAslında yoktu, bu ay oynamaya başladı. Dün yine 14/8 olup 1 saat sonra 12/7 ye düştü. Doktor not alarak takip etmemi 2 hafta sonra gelmemi istedi küçüğün yüksek olmasının daha tehlikeli olacağını söyledi. 27+6 1050 gr olduğunu söyledi.
Gebelik şekeri var mı? O da yapıyoGünaydın kızlar 30. haftadan herkese selamlar. Sanırım yeni bir güncelleme daha geldi inanılmaz başım dönüyor. Tansiyon filan iyi niye böyle anlamadım gözlerim filan şaş beş oluyor. Yaşayan var mı ? Sanki ilk trimester a geri döndüm
Yok canım, normal çıktı değerlerim. Nabzım çok yüksek muhtemelen ondanGebelik şekeri var mı? O da yapıyo
Ah zaten uzaklaşsam bir her şeyden, herkesten sanki daha rahat olacağım.Haftana göre kilosu normal bebeğin ama, sen bir önce kendini strese sokma bir sakin ol bak benim gibi ol :)
tansiyon da düzelir bebek kilo da alır hepsi olur. Sanırım protein kaçağı da yok. Tehlikeli noktaya gelirse alırsın tansiyon ilacını paşalar gibi doğurursun stres yapacak bir şey yok,
Şuan itibariyle bunları düşünmeyi bırak balkona cama çık bir nefes al, sal bütün olumsuzlukları gitsin istersen bir bağır çağır çığlık at bir rahatlat kendini.
Evet internette de normal çıkıyor, ben de anlamadım. Esim de tüm ailesine söylemiş sağ olsun simdi full baskı kurulur.Canım alttaki yazıya bakarsan zaten şuan bebeğinin olması gereken kilo 1050 gr doktor ne kadar olmasını bekliyor ki anlamadım stres yapma boşuna
Uzaklaş ya çek kendini, kim ne konuşursa konuşsun gerekirse çıkar hayatından. Ben valla o kadar kolay insan siliyorum ki. Hayata 1 kere geliyorum ve ben önemliyim. Kimse üzülmesin kırılmasın istiyorsa üzmeyip kırmayacaklar. Eğer benim canımı sıkıyorlarsa hayatımda olmaya hakları yok. Gönder gitsin. İster eşimin ailesi olsun ister kendi ailem. Bu hayat başkalarının söylediğini düşünüp önemsemek için çok kısa inan.Ah zaten uzaklaşsam bir her şeyden, herkesten sanki daha rahat olacağım.
Her şey üst üste geldiği için yoruldum biraz.
İnşallah her şey kolaylıkla ilerler, olması gerektiği gibi olur.
Hep iyi olalım, güzel haberler alalım.Çok teşekkür ederim her şey için..
Ben de aynı durumdayimArtık vücudum ağırlaştığı için bir de hep sola ve sağa yattığım için bacak ağrım oluyor uykumdan uyandıracak kadar. Hayatımda hiç çıkmadığım kilolar vücudum alışkın değil error veriyor.
Ah zaten uzaklaşsam bir her şeyden, herkesten sanki daha rahat olacağım.
Her şey üst üste geldiği için yoruldum biraz.
İnşallah her şey kolaylıkla ilerler, olması gerektiği gibi olur.
Hep iyi olalım, güzel haberler alalım.Çok teşekkür ederim her şey için..
O kadar haklisinki canm.uzme kndini lutfenDoktorun öyle dediğini duyunca insan gerçekten kendi kilosunu umursamıyormuş, sen de düşünme ikiniz de sağlıklı olun en önemlisi o.
Bende de var, geçen dedim ya doğuruyorum galiba diyeBen de aynı durumdayimAma şaka maka az kaldı şükür.
Yaa benim bir de akşamdan sonra hafif hafif kasılmalarım başladı. Dün 4 kere oldu. Sizde de oluyor mu kızlar?
Benim 22.haftamda başladı yalancı kasılmalar. Kasılma dediğin karnın sertleşmesi değil mi? Günde 4-5 defa aralıklarla oluyor.Ben de aynı durumdayimAma şaka maka az kaldı şükür.
Yaa benim bir de akşamdan sonra hafif hafif kasılmalarım başladı. Dün 4 kere oldu. Sizde de oluyor mu kızlar?
Soğuk sıkım alırsan ocakta ısıtarak asit oranını düşürebilirsin. Ben öyle yapıyordum aksi halde asitten daha çok pişik olurZeytinyağını annem de söyledi ama bazı bebişlerde asit oranından dolayı tahriş yapıyormuş sanırım, deneyip göreceğiz artık teşekkür ederim :)
Benim de bebeğe giden damarların birinde çentik görüldü detaylı ultrasonda ve dr dondurma yememi söyledi. Her hafta kontrolüm oluyor bu hafta 200 gramdan fazla almış bebek. Gebelik şekerin ve bademcik çabuk hasta olma tarzı sorunların yoksa deneyebilirsin. Ben hakmarda satılan sade olan yuvarlak kutulardan her gün bir tane yiyorum.Kızlar merhaba, bugün kontrole gittim.
Doktor günlük tansiyon takibi yapıp not etmemi, yükseklik olması durumunda ilaç başlayacağını ve kilosunun az olduğunu söyledi, moralim çok bozuldu. Ne yapmalıyım kilo alması için, ekstra önerebileceğiniz şeyler var mı?çok üzdü bu durum beni..
Çevremdeki herkesi anlamaya ve her birine yardımcı olmaya çalışıyorum. Etkilendikleri süreç beni de yıpratıyor fakat insan aynı özverili yaklaşımı kendi için göremeyince bir durup değerini sorguluyor. Tam olarak o noktayım sanki, yine.Uzaklaş ya çek kendini, kim ne konuşursa konuşsun gerekirse çıkar hayatından. Ben valla o kadar kolay insan siliyorum ki. Hayata 1 kere geliyorum ve ben önemliyim. Kimse üzülmesin kırılmasın istiyorsa üzmeyip kırmayacaklar. Eğer benim canımı sıkıyorlarsa hayatımda olmaya hakları yok. Gönder gitsin. İster eşimin ailesi olsun ister kendi ailem. Bu hayat başkalarının söylediğini düşünüp önemsemek için çok kısa inan.
Canım selam, sabah öğlen akşam mutlaka protein ağırlıklı beslenmemiz gerekiyormuş. Çok zor olmayacaksa et tüketimini artır canımKızlar merhaba, bugün kontrole gittim.
Doktor günlük tansiyon takibi yapıp not etmemi, yükseklik olması durumunda ilaç başlayacağını ve kilosunun az olduğunu söyledi, moralim çok bozuldu. Ne yapmalıyım kilo alması için, ekstra önerebileceğiniz şeyler var mı?çok üzdü bu durum beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?