Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Ben ilk aylardan almıştım çok gerekli bişey bence yoksa valizin içi çok dağılıyor, birde hiç giyinilmeyen kıyafetler batmaz eve gelince aynı yerine koyarız

Teşekkür ederim canım

Günaydın kızlar, dün serap ercan ile hamile yogasını yaptım 20 dk . Youtube da var bakmak isteyenler için Çok zorlamadı sonrasında da aşırı iyi hissettim önce yerde kalıp nefese odaklandım. Sonra kedi köpek hareketi ve temel bazı hareketlerle bacakları esnettim. Her hareket sonrası durarak derin nefesler aldım. Kendim için bir şeyler yapıyor olmak iyi hissettirdi. Bugün de saat 12 gibi 20 dk yapmayı planlıyorum.

İnşallah kolaylıkla atlatırsın da güzel bir dinlenme yaşarsın uzun uzun, cok yoruldun bu dönemde.. ben de bu hafta taşınıyorum.. Nasıl yapacağım hiç bilmiyorum. Bir önceki kiracı sıfır ev olmasına rağmen evin her yerini berbat etmiş.. Tadilat, temizlik, toparlanma.. Gözüm korkuyor ama bir an evvel de bitsin istiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun..

Kızlar benim karnım küçülmüş ya var mı yaşayan ben mi çok pimpirikli oldum son zamanlarda anlamadım…Dün karnım daha şişti bir küçülmüş kilomda aynı birde sırt üstü yatınca karnım hiç kalmıyor yayılıyor çocuk nerde diye yokluyorum bulamıyorum

Sabahları karnım daha küçük oluyor benim de, bazen bebeğin pozisyonundan kaynaklı göbek daha küçük gibi gelebiliyor, yer değiştirince düzelir.

Akşamları gaz ve ödemden kaynaklı daha şiş oluyor canım, sabah gerçek büyüklüğünü görebilirsin. Sabah ile akşam arasında baya fark oluyor benim de

Allah kolaylık versin canım kendini çok fazla yormamaya dikkat et zamanla yerleşirsin yüklenme kendine sakın

Hele yatarken karnım hiç kalmıyor çocuk kayboluyor sanıyorum ben :)
Zayıf değilsen öyle olması normal. Ben 76 kiloyum 162 boyum benimde uzanınca biraz yayılıyor . Hatta bu sabah esimle konustuk digerinde zayıftım die göbek daha büyük geliyordu bunda 68 ile hamile kaldım aman aman göbeğim yok helede sabahları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…