- 19 Ocak 2016
- 4.784
- 4.906
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.781
O düzenleyici nasıl birşey kaçırdım mi benMini ütü masasını sipariş ettim.Hastane çantası için düzenleyici de aynı şekilde. Önümüzdeki hafta hepsini halletmek istiyorum bakalım üşenmezsem.
Ben ilk aylardan almıştım çok gerekli bişey bence yoksa valizin içi çok dağılıyor, birde hiç giyinilmeyen kıyafetler batmaz eve gelince aynı yerine koyarızŞöyle bir şey canım hemşireye verilecekleri en küçüğe koyuyorlar direk hurçla veriyorsun veya kendi pijama takımlarını iç çamaşırlarını bir hurca koyuyorsun düzenli duruyor ne nerde aramıyorsun.
Serstil 6 Parça Bavul/Valiz İçi Seyahat Tipi Hurç Seti - Gri Halat Desen Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Serstil 6 Parça Bavul/Valiz İçi Seyahat Tipi Hurç Seti - Gri Halat Desen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet bence de gerekli en azından ne nerde bilirsin düzenli durur.Ben ilk aylardan almıştım çok gerekli bişey bence yoksa valizin içi çok dağılıyor, birde hiç giyinilmeyen kıyafetler batmaz eve gelince aynı yerine koyarız
Aynen canım, yanımızda kalacak kişiyede kolaylık olur, altlardan bişey alırken hepsi dağılıyorEvet bence de gerekli en azından ne nerde bilirsin düzenli durur.
Teşekkür ederim canımŞöyle bir şey canım hemşireye verilecekleri en küçüğe koyuyorlar direk hurçla veriyorsun veya kendi pijama takımlarını iç çamaşırlarını bir hurca koyuyorsun düzenli duruyor ne nerde aramıyorsun.
Serstil 6 Parça Bavul/Valiz İçi Seyahat Tipi Hurç Seti - Gri Halat Desen Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Serstil 6 Parça Bavul/Valiz İçi Seyahat Tipi Hurç Seti - Gri Halat Desen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben günde 2 defa hamile pilatesi yapiyorum. İnstagramda Nesligül Hanım var. Onunla birlikte yapıyoruz.Kızlar spor yapan var mı ya sürekli olarak pilates olsun yoga olsun? Doktorumuz aşırı önemli her gün yapman lazım diyor birbirmizi gaza mı getirsek napsak.
İnşallah kolaylıkla atlatırsın da güzel bir dinlenme yaşarsın uzun uzun, cok yoruldun bu dönemde..Kızlar pertim yaa yarın nakliye geliyor ama iki gündür halim kalmadı gideceğimiz ev temizlendi temizlikçi ayarladık evi topladık ama cidden belim kopacak ağrıdan çok stresliyim bı an önce tasinirz sağ sağlım
Sabahları karnım daha küçük oluyor benim de, bazen bebeğin pozisyonundan kaynaklı göbek daha küçük gibi gelebiliyor, yer değiştirince düzelir.Kızlar benim karnım küçülmüş ya var mı yaşayan ben mi çok pimpirikli oldum son zamanlarda anlamadım…Dün karnım daha şişti bir küçülmüş kilomda aynı birde sırt üstü yatınca karnım hiç kalmıyor yayılıyor çocuk nerde diye yokluyorum bulamıyorum
Akşamları gaz ve ödemden kaynaklı daha şiş oluyor canım, sabah gerçek büyüklüğünü görebilirsin. Sabah ile akşam arasında baya fark oluyor benim deKızlar benim karnım küçülmüş ya var mı yaşayan ben mi çok pimpirikli oldum son zamanlarda anlamadım…Dün karnım daha şişti bir küçülmüş kilomda aynı birde sırt üstü yatınca karnım hiç kalmıyor yayılıyor çocuk nerde diye yokluyorum bulamıyorum
Allah kolaylık versin canım kendini çok fazla yormamaya dikkat et zamanla yerleşirsin yüklenme kendine sakınKızlar pertim yaa yarın nakliye geliyor ama iki gündür halim kalmadı gideceğimiz ev temizlendi temizlikçi ayarladık evi topladık ama cidden belim kopacak ağrıdan çok stresliyim bı an önce tasinirz sağ sağlım
Ayy çocuk içerde kayboluyor gibi geliyor banaSabahları karnım daha küçük oluyor benim de, bazen bebeğin pozisyonundan kaynaklı göbek daha küçük gibi gelebiliyor, yer değiştirince düzelir.
Hele yatarken karnım hiç kalmıyor çocuk kayboluyor sanıyorum ben :)Akşamları gaz ve ödemden kaynaklı daha şiş oluyor canım, sabah gerçek büyüklüğünü görebilirsin. Sabah ile akşam arasında baya fark oluyor benim de
Hehehe benim de sırt üstü uzandığımda kayboluyor çok büyük değil zatenHele yatarken karnım hiç kalmıyor çocuk kayboluyor sanıyorum ben :)
Netflix de bir dizi vardı Kuvvetli bir Alkış ismi aklıma o diziyi getirdinAyy çocuk içerde kayboluyor gibi geliyor bana
Supeeer canim masallahKızlar biz de 26+2 den 903 gram ve 32 cm nasıl sizce
Zayıf değilsen öyle olması normal. Ben 76 kiloyum 162 boyum benimde uzanınca biraz yayılıyor . Hatta bu sabah esimle konustuk digerinde zayıftım die göbek daha büyük geliyordu bunda 68 ile hamile kaldım aman aman göbeğim yok helede sabahlarıHele yatarken karnım hiç kalmıyor çocuk kayboluyor sanıyorum ben :)
Ben yüzünü dün gördüm hamileliğimden beri göstermediii sizin bebiş gösterdi miSupeeer canim masallahbende yarin gormeye gidicem kizcemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?