- 23 Eylül 2024
- 339
- 535
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.761
Hahahah ben çok yaramaz bir kızdım, erkek kardeşim de tam tersi oyuncak bebek gibi sakin bir çocuktu, annem hep ruhlarınız karışmış derdiDoktor’a 2 kontrol önce dedim bazıları bir kaç gün hissetmiyormuş ben sürekli hissediyorum her hareketini hissediyorum normal mi dedimyaramaz bir şey olacak gibi görünüyor dedi. Hakkımızda hayırlısı
Sağlıkla iki ıkınmada gelsinler inşallahKesinlikle bizde de o ses açık ve yüzüyor karnımda kızımbazen çok yoruluyorum hemen doğsun istiyorum ama aynı bedende yaşadığımız bu anıları çok özleriz kesin
Aynı durumdayızHahahah ben çok yaramaz bir kızdım, erkek kardeşim de tam tersi oyuncak bebek gibi sakin bir çocuktu, annem hep ruhlarınız karışmış derdieşim de hiperaktif bir çocukmuş bize koşturmaca görünüyor gibi
Ben doktora soyliycem karnimdan cikartir cikqrtmaz versin o kadar verme taraftariyimKızlar bu arada hastanede bebeğe emzik verecek misiniz? Annem direk verelim diyor ablamın 2 bebeği de emzik tutmadı çok zorlandı emzik niyetine memede durdular o nedenle annem hemen verelim diyor emzirme danışmanları 1 ay sonra verin diyor. Kafam çok karışık siz ne düşünüyorsunuz?
Sürekli değildi ama sıkdı son zamanlarda kafamı duvarlara vuruyordum artık sinirden bağırıp çağırıyordum ama mamayı falan da kabul etmemişti ben ilk çocuğumu kaybettim ya ondan emzireceğim diye de tutturmuştum o sütlerin boşuna aktığını görünceAblam da aynıydı gece emzik niyetine meme ağzındaydı. Tabi ki her koşulda emsin istiyorum ama beni de emzik yapmasın uyku kaliten falan düşüyor çünkü bebek büyüdükçe.
Ben şu şekil bir hamilelik geçiriyorumKızlar spor yapan var mı ya sürekli olarak pilates olsun yoga olsun? Doktorumuz aşırı önemli her gün yapman lazım diyor birbirmizi gaza mı getirsek napsak.
Bak bunun bir benzeri benBen şu şekil bir hamilelik geçiriyorum
Geçmiş olsun canım çok şükür emin oldun en azından doktora güvenmek çok önemli bu süreçte ben de çok zor bir doktor buldum.Kızlar selam tüm destekleriniz için teşekkür ederim.. farklı bi hastaneye gittim Amnisure test diye bi test yaptık ondan gelen suyun amiyotik sıvı olup olmadığı anlaşılıyormuş negatif çıktı çok şükür.. rahim agzi kısalığına baktı yokmuş.. diğer hastaneyi dava etsem yeridir de neyse..
çok fazla akıntım varmış fitil verdi dr iki gün kullan dedi.. haftaya gel bakim dedi..
kendi dr umda o suyun değildir dedi ama beni kafamda soru işaretleri ile bıraktı gel bi bakayım bile demedi.. ona da daha gitmeyeceğim..
Ben de aynıyımBen şu şekil bir hamilelik geçiriyorum
Kızlar spor yapan var mı ya sürekli olarak pilates olsun yoga olsun? Doktorumuz aşırı önemli her gün yapman lazım diyor birbirmizi gaza mı getirsek napsak.
Koltuktan kalkarken zorlanıyorum, spor çok iddialı benim içinKızlar spor yapan var mı ya sürekli olarak pilates olsun yoga olsun? Doktorumuz aşırı önemli her gün yapman lazım diyor birbirmizi gaza mı getirsek napsak.
Ben sadece parkta düz yürüyüş yapabiliyorum bel ve kasık ağrım çok arttı 3 hafta yasakladı doktor işe gitmemi bileKızlar spor yapan var mı ya sürekli olarak pilates olsun yoga olsun? Doktorumuz aşırı önemli her gün yapman lazım diyor birbirmizi gaza mı getirsek napsak.
Saol canım hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallahGeçmiş olsun canım çok şükür emin oldun en azından doktora güvenmek çok önemli bu süreçte ben de çok zor bir doktor buldum.
ben doğuma yetistiremem aksilik olur diye dip bucak giriştim 2 gün sürüne sürüne başladım sonra açıldım şimdi daha enerjigim çatı ağrım vs de azaldı. Camlara kapı duvara yardımcı bulmaya çalışıyorumKızlar spor yapan var mı ya sürekli olarak pilates olsun yoga olsun? Doktorumuz aşırı önemli her gün yapman lazım diyor birbirmizi gaza mı getirsek napsak.
Ben de çok istiyorumKızlar spor yapan var mı ya sürekli olarak pilates olsun yoga olsun? Doktorumuz aşırı önemli her gün yapman lazım diyor birbirmizi gaza mı getirsek napsak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?