- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.621
Evet baya acıtıyor vurulan yere hala yatamıyorum, bunlar da geçer elbetBenim oğlan babasının kanını almıştı ben oğlumda 4 kez oldum bu iğneyi kaç saat oldu hala ağrıyor üstüne daha Bi de gereksiz bir şekilde damar yolu açtılar sırf yatış yapıldı diye
Aynen şimdi önemli olan erken doğmamalarıEvet baya acıtıyor vurulan yere hala yatamıyorum, bunlar da geçer elbet
Az kaldı çok şükür sağlıkla atlatırsınız inş geri kalan sureyide çok çok az kaldı gerçektenHadi ya, böyle yapınca ayakta duramıyorum hiç, neyse yapacak bişey yok dayanacaz bebişimiz için
Hangi programa attın canım, birde kaça sıktırdın?
2 ye böldüm çok renkli olanları bırlikte attım , 30 da yıkadım ben de . Baktım renk atmamış. Şimdi beyazları attım o da bitince kurutmaya , artık sabaha kalır ütü faslı
Ütü de yaptım yerleştirdim ,darısı başına2 ye böldüm çok renkli olanları bırlikte attım , 30 da yıkadım ben de . Baktım renk atmamış. Şimdi beyazları attım o da bitince kurutmaya , artık sabaha kalır ütü faslı
Bende ogretmenim canm ama calismiyorm cnku atanamadm gebelik var die ozelide biraktmiki gündür mafoldum kızlar yaa. 10 saat mesai. Genelde otursam bile şuan resmen kalça kemiklerim ayrılıyorGrubumuzda öğretmen var mıdır
Hem ağızdan alıyorum hemde iğnesini vurunuyorum canım, ikisi bir etki yapıyor galiba
Olabilir en az yan etki vajinal alınca oluyor maalesef.Hem ağızdan alıyorum hemde iğnesini vurunuyorum canım, ikisi bir etki yapıyor galiba
Tamam canımBende karışık şekilde çok sıkıştırmadan parça parça yıkadımkısa 30 programda yıkadım 30 derece 800 sıkma
Bir şey olmadi
Muslin kumaştan olanları yastık çarşafı içine koyup yıkadım malına zarar vermesin diye
Amin canım dua ediyorum bunun için, hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımızaAz kaldı çok şükür sağlıkla atlatırsınız inş geri kalan sureyide çok çok az kaldı gerçekten
Evet canım önemli olan o, onun için çabalıyoruzAynen şimdi önemli olan erken doğmamaları
Neyse yapacak bişeyimiz yok artık canım kuzularımız için herşeyOlabilir en az yan etki vajinal alınca oluyor maalesef.
Enfeksiyon olabilir canımKızlar 26. Haftanın içindeyim, 2 gündür idrarım aşırı koyu turuncu resmen kırmızımsı ve bu sabah sarı yeşil bir sıvı kustum, randevum pazartesi neden olabilir sizce ? Yaşayan var mı
Bilmiyorum ki tehlikeli midirEnfeksiyon olabilir canım
Enfeksiyon varsa tehlikesi oluyor ilerlediği zaman canım ama çoğu gebe yaşıyor idrar enfeksiyonunu sende doktoruna git baktır ona göre ilaç veriyor geçiyor zaten, bol bol su tüketBilmiyorum ki tehlikeli midir
İdrarda bende benzer sıkıntı yaşıyorum, hemen bol suya yükleniyorum normale dönüyorKızlar 26. Haftanın içindeyim, 2 gündür idrarım aşırı koyu turuncu resmen kırmızımsı ve bu sabah sarı yeşil bir sıvı kustum, randevum pazartesi neden olabilir sizce ? Yaşayan var mı
Merhaba. Ben de 24. Haftaya kadar kullandım. Aşırı baş dönmesi, sersemlik ve mide bulantısı yapıyor . Artık fitil olarak kullanıyorum rahat ettimKızlar bu progesteron ilaçları beni acayip sersemleştirdi baş dönmesi uyku hali ayakta zor durutuyor. Böyle olan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?