Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Benim oğlan babasının kanını almıştı ben oğlumda 4 kez oldum bu iğneyi kaç saat oldu hala ağrıyor üstüne daha Bi de gereksiz bir şekilde damar yolu açtılar sırf yatış yapıldı diye
Evet baya acıtıyor vurulan yere hala yatamıyorum, bunlar da geçer elbet

Hangi programa attın canım, birde kaça sıktırdın?

2 ye böldüm çok renkli olanları bırlikte attım , 30 da yıkadım ben de . Baktım renk atmamış. Şimdi beyazları attım o da bitince kurutmaya , artık sabaha kalır ütü faslı

Bende karışık şekilde çok sıkıştırmadan parça parça yıkadım kısa 30 programda yıkadım 30 derece 800 sıkma
Bir şey olmadi
Muslin kumaştan olanları yastık çarşafı içine koyup yıkadım malına zarar vermesin diye

2 ye böldüm çok renkli olanları bırlikte attım , 30 da yıkadım ben de . Baktım renk atmamış. Şimdi beyazları attım o da bitince kurutmaya , artık sabaha kalır ütü faslı
Ütü de yaptım yerleştirdim ,darısı başına az duruyor ama küçük olduklari için ütüleme uzun sürüyor

Kızlar 26. Haftanın içindeyim, 2 gündür idrarım aşırı koyu turuncu resmen kırmızımsı ve bu sabah sarı yeşil bir sıvı kustum, randevum pazartesi neden olabilir sizce ? Yaşayan var mı

Kızlar 26. Haftanın içindeyim, 2 gündür idrarım aşırı koyu turuncu resmen kırmızımsı ve bu sabah sarı yeşil bir sıvı kustum, randevum pazartesi neden olabilir sizce ? Yaşayan var mı
İdrarda bende benzer sıkıntı yaşıyorum, hemen bol suya yükleniyorum normale dönüyor
Sizde ilave kusma da olmuş
Pazartesiye kadar baya bol su tüketin bence

Kızlar bu progesteron ilaçları beni acayip sersemleştirdi baş dönmesi uyku hali ayakta zor durutuyor. Böyle olan varmı acaba
Merhaba. Ben de 24. Haftaya kadar kullandım. Aşırı baş dönmesi, sersemlik ve mide bulantısı yapıyor . Artık fitil olarak kullanıyorum rahat ettim

Günaydın alışverişi neredeyse bitirdim ıvır zıvırlar kaldı losyonuydu, biberon temizlecisiydi vs. Çok kıyafet almadım. Ama ilk bebeğim olmasından mı nedir hala önemli bir şeyler eksik gibi geliyor. Sizde de böyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…