Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    153
Ben 14 lu rakam görmedim hiç ama bende kendimi takip ediyorum.. dr bana kan sulandirici verdi artık genel olarak 12-8.. siz kan sulandirici aliyormusunuz
Ben de ilk defa bu hafta 2 kez gördüm 14, sonrasında 12 ve 13 gördüm, normalde hep düşüktü. Kontrol etmek en mantıklısı, ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Coraspin kullanıyorum, damarda direnç görüldüğü için kullanmaya başlamıştım.

Kızlar aramızda gebelik şekeri olan var mı? Ağzımda sürekli bir kuruluk var tabiri caizse içim yanıyormuş gibi hissediyorum hiçbir şey kesmiyor. Gebelik şekeri varsa nasıl anlaşılır, en erken şeker yükleme kaçıncı haftada yapılıyor?

Herkese merhaba, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Benim de bir kızım olacak. Bir şey sormak istiyorum. Çok fazla yetmediğim halde ve doğuma 2 ay var 19 kilo aldım onu sorun yapmıyorum bir şekilde gider . Sıkıntı kalçamın ve bacaklarımın çok fazla kalınlaşması. Normalde vücudum bütündür kilo verirsem de alırsam da eşit alırım. Kime sorsam kız çocuğundan kalça büyür diyorlar. Sizde de öyle olan var mı? Doğumdan sonra kilo gitse de o kalınlık kalır mı acaba ?

Ay inşallah kalmıyodur yaa

Kızlar bu progesteron ilaçları beni acayip sersemleştirdi baş dönmesi uyku hali ayakta zor durutuyor. Böyle olan varmı acaba

Canım bende çok yemememe rağmen 11 kilo aldım erkek olduğu için çok kalçadan almadım ama heryerim ödem oldu bacaklarım felan şişti

Benim okuduğum kadarıyla gerçek doğum sancısı belden bacağa vuruyormuş yalancı kasılmalar gibi olmuyormuş. Daha önce doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir tabi ama ben o şekilde okudum.
Kizlar sanci gelse anlasilir degil mii???Siddetli olur yani???

Bence kişiden kişiye değişiyor bende o bel ağrısı hiç olmadı siddetide 4 dk da bire düşene kadar azdı

28. Haftada yapıyorlar herkese canım test negatif çıkması yeterli de çok uzun sürdü 2 buçukta odaya yatış verdi 6 da çıktık sabah 8 de evden çıkmıştık bize de çok uzak şehir hastanesi

Aynen canım, o biraz can acıtıyormuş ama. Bebiş benim kanımı alır inşallah da doğduktan sonra gerek kalmaz
Benim oğlan babasının kanını almıştı ben oğlumda 4 kez oldum bu iğneyi kaç saat oldu hala ağrıyor üstüne daha Bi de gereksiz bir şekilde damar yolu açtılar sırf yatış yapıldı diye

Zayifladiktan sonra Sporla toparlamayacak vücut yok. Bölgesel çalışırsın hiçbirşey kalmaz tecrübeyle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…