- 13 Temmuz 2023
- 1.258
- 1.190
- 53
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.601
Ben de ilk defa bu hafta 2 kez gördüm 14, sonrasında 12 ve 13 gördüm, normalde hep düşüktü. Kontrol etmek en mantıklısı, ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Coraspin kullanıyorum, damarda direnç görüldüğü için kullanmaya başlamıştım.Ben 14 lu rakam görmedim hiç ama bende kendimi takip ediyorum.. dr bana kan sulandirici verdi artık genel olarak 12-8.. siz kan sulandirici aliyormusunuz
Aynen canım, o biraz can acıtıyormuş ama. Bebiş benim kanımı alır inşallah da doğduktan sonra gerek kalmazKurtulmuşsun
Ay inşallah kalmıyodur yaaHerkese merhaba, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Benim de bir kızım olacak. Bir şey sormak istiyorum. Çok fazla yetmediğim halde ve doğuma 2 ay var 19 kilo aldım onu sorun yapmıyorum bir şekilde gider . Sıkıntı kalçamın ve bacaklarımın çok fazla kalınlaşması. Normalde vücudum bütündür kilo verirsem de alırsam da eşit alırım. Kime sorsam kız çocuğundan kalça büyür diyorlar. Sizde de öyle olan var mı? Doğumdan sonra kilo gitse de o kalınlık kalır mı acaba ?
Canım bende çok yemememe rağmen 11 kilo aldım erkek olduğu için çok kalçadan almadım ama heryerim ödem oldu bacaklarım felan şiştiHerkese merhaba, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Benim de bir kızım olacak. Bir şey sormak istiyorum. Çok fazla yetmediğim halde ve doğuma 2 ay var 19 kilo aldım onu sorun yapmıyorum bir şekilde gider . Sıkıntı kalçamın ve bacaklarımın çok fazla kalınlaşması. Normalde vücudum bütündür kilo verirsem de alırsam da eşit alırım. Kime sorsam kız çocuğundan kalça büyür diyorlar. Sizde de öyle olan var mı? Doğumdan sonra kilo gitse de o kalınlık kalır mı acaba ?
Benim okuduğum kadarıyla gerçek doğum sancısı belden bacağa vuruyormuş yalancı kasılmalar gibi olmuyormuş. Daha önce doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir tabi ama ben o şekilde okudum.
Kizlar sanci gelse anlasilir degil mii???Siddetli olur yani???
Hamilelikte oluyormuş canımKızlar merhaba kalp sıkışması gibi bir his yaşayan varmı aranızda?
Ben karisik attım ya bisey olmadıKızlar yıkayan varsa bu bebek kıyafetlerinin rengi çıkıyor mu ? Çok fazla kıyafet yok şimdi beyaz için ayrı renkli için ayrı makine de çalıştırmak istemedim. Hepsini birlikte atsam ne dersiniz
Hangi programa attın canım, birde kaça sıktırdın?Ben karisik attım ya bisey olmadı30 derecede yıkadım ondan solma olmadı
Canım ablam uzunca bir süre kullandı yakın tarihte malasef yapıyor.Kızlar bu progesteron ilaçları beni acayip sersemleştirdi baş dönmesi uyku hali ayakta zor durutuyor. Böyle olan varmı acaba
28. Haftada yapıyorlar herkese canım test negatif çıkması yeterli de çok uzun sürdü 2 buçukta odaya yatış verdi 6 da çıktık sabah 8 de evden çıkmıştık bize de çok uzak şehir hastanesiBen bugün oldum canım, kan aldılar indirect coombs testi için kan aldılar ortalama 1 saatte çıktı ve hemen iğnesini oldum çıktım. Özel hastane ve bu test için sağlık sigortası geçmiyor 1900 lira ödedim. Eşim şehir hastanesinde sağlık personeli ama hastane uzak olduğu için aradan çıksın istedim, test negatif çıktığında kanama yoksa, doğum sonrası vs de değilse yapmıyorlar bazı devlet hastanelerinde özellikle ilk çocuksa
Teşekkürler cevabın içinHamilelikte oluyormuş canım
Benim oğlan babasının kanını almıştı ben oğlumda 4 kez oldum bu iğneyi kaç saat oldu hala ağrıyor üstüne daha Bi de gereksiz bir şekilde damar yolu açtılar sırf yatış yapıldı diyeAynen canım, o biraz can acıtıyormuş ama. Bebiş benim kanımı alır inşallah da doğduktan sonra gerek kalmaz
Hadi ya, böyle yapınca ayakta duramıyorum hiç, neyse yapacak bişey yok dayanacaz bebişimiz içinCanım ablam uzunca bir süre kullandı yakın tarihte malasef yapıyor.
Zayifladiktan sonra Sporla toparlamayacak vücut yok. Bölgesel çalışırsın hiçbirşey kalmaz tecrübeyle sabitHerkese merhaba, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Benim de bir kızım olacak. Bir şey sormak istiyorum. Çok fazla yetmediğim halde ve doğuma 2 ay var 19 kilo aldım onu sorun yapmıyorum bir şekilde gider . Sıkıntı kalçamın ve bacaklarımın çok fazla kalınlaşması. Normalde vücudum bütündür kilo verirsem de alırsam da eşit alırım. Kime sorsam kız çocuğundan kalça büyür diyorlar. Sizde de öyle olan var mı? Doğumdan sonra kilo gitse de o kalınlık kalır mı acaba ?
Rica ederim canım öyle olduğunda biraz dinlen öyle rahatlarsın belkiTeşekkürler cevabın içinbirkaç gündür böle birşey yaşıyorum tamda ne olduğunu çözemedim başka yaşayanlar varmı merak ettim
Ben karisik attım ya bisey olmadı30 derecede yıkadım ondan solma olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?