- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.161
pertim ama şuan ya vücut ağırlığı arttı, denge merkezi değişti perişan oldum valla. Yataktan çalışıyorumÇok iyi yapmışsın canım, benim doktorum sürekli bana spor yapıyomuyuz diye soruyor. Bende evde hafif yoga hareketlerine başladım
Benim 2. de hiç ağrı olmadı umarım senin de olmaz, ilkinde çok kötü olmuştu kolumŞimdi 2.doz tetanoz aşımı oldum geldim bakalım minimum acıyla atlatırım umarım.
İnşallah canım teşekkür ederim. İlkinde hafif ağrım oldu 2 gün bunda da en azından öyle atlatırım umarım.Benim 2. de hiç ağrı olmadı umarım senin de olmaz, ilkinde çok kötü olmuştu kolum
Çok geçmiş olsun, ağrın var mı ?Kızlar sabah çok kötü kanamam oldu heryer kan oldu çok yoğundu plsentam rahim ağzındaydı o yaptı hemen hastaneye gittik ama bizim hastaneler riskli olduğum için burda bişey olsa yapamayız dediler Konya ya kendi doktoruma geldik daha görüşemedik nolur dua edin bebeğime ve bana bişey olmasın çok korkuyorum daha çok küçük bebeğim, nolur dua edin
Çok geçmiş olsun canım, Allah bebeğini sana bağışlasın. Dediğin gibi plasentadan kaynaklı muhtemelen. Bizleri de haberdar et mutlakaKızlar sabah çok kötü kanamam oldu heryer kan oldu çok yoğundu plsentam rahim ağzındaydı o yaptı hemen hastaneye gittik ama bizim hastaneler riskli olduğum için burda bişey olsa yapamayız dediler Konya ya kendi doktoruma geldik daha görüşemedik nolur dua edin bebeğime ve bana bişey olmasın çok korkuyorum daha çok küçük bebeğim, nolur dua edin
Çok geçmiş olsun , sağlıkla çıkacaksınız inşallah canım dualarım seninleKızlar sabah çok kötü kanamam oldu heryer kan oldu çok yoğundu plsentam rahim ağzındaydı o yaptı hemen hastaneye gittik ama bizim hastaneler riskli olduğum için burda bişey olsa yapamayız dediler Konya ya kendi doktoruma geldik daha görüşemedik nolur dua edin bebeğime ve bana bişey olmasın çok korkuyorum daha çok küçük bebeğim, nolur dua edin
Çok geçmiş olsun. Dualarım seninleKızlar sabah çok kötü kanamam oldu heryer kan oldu çok yoğundu plsentam rahim ağzındaydı o yaptı hemen hastaneye gittik ama bizim hastaneler riskli olduğum için burda bişey olsa yapamayız dediler Konya ya kendi doktoruma geldik daha görüşemedik nolur dua edin bebeğime ve bana bişey olmasın çok korkuyorum daha çok küçük bebeğim, nolur dua edin
Ağrım yoktu canım şuan hafif hafif kasıklarım da varÇok geçmiş olsun, ağrın var mı ?
Sağol canımÇok geçmiş olsun. Dualarım seninle
Teşekkür ederim canım sağolunÇok geçmiş olsun , sağlıkla çıkacaksınız inşallah canım dualarım seninle
Büyük ihtimal canım çok korkuyorum daha görüşemedik deÇok geçmiş olsun canım, Allah bebeğini sana bağışlasın. Dediğin gibi plasentadan kaynaklı muhtemelen. Bizleri de haberdar et mutlaka
Plasentadan dolayıdır belki inşallah ciddi bir durum yoktur, biraz rahatlatmaya çalış kendini canımAğrım yoktu canım şuan hafif hafif kasıklarım da var
Cok gecmis olsun, umarim sadece plasentadan kaynakli kanamadir.Ağrım yoktu canım şuan hafif hafif kasıklarım da var
Rabbim bebegini ve seni korusun. Plasenta previa da oluyor kanama inş önemli birşey değildirKızlar sabah çok kötü kanamam oldu heryer kan oldu çok yoğundu plsentam rahim ağzındaydı o yaptı hemen hastaneye gittik ama bizim hastaneler riskli olduğum için burda bişey olsa yapamayız dediler Konya ya kendi doktoruma geldik daha görüşemedik nolur dua edin bebeğime ve bana bişey olmasın çok korkuyorum daha çok küçük bebeğim, nolur dua edin
Inanamiyorum kanamaya ragmen hala gorusememenize. Allah sabir versin cidden. Saka gibiler! Devlet hastanesi mi?Büyük ihtimal canım çok korkuyorum daha görüşemedik de
Icini ferah tut dualarim senin ve bebeginle plesnta kaynakli biseydr insallah guzel habrlerini bekliyoruzKızlar sabah çok kötü kanamam oldu heryer kan oldu çok yoğundu plsentam rahim ağzındaydı o yaptı hemen hastaneye gittik ama bizim hastaneler riskli olduğum için burda bişey olsa yapamayız dediler Konya ya kendi doktoruma geldik daha görüşemedik nolur dua edin bebeğime ve bana bişey olmasın çok korkuyorum daha çok küçük bebeğim, nolur dua edin
Rabbim bebeğinizi size bağışlasın zamanında sağlıkla dünyaya gelsin inşallah. İyi düşün çok çok dua et bebeğin sen ne hissediyorsan hissediyor. İyi haberlerle gel bize inşallahKızlar sabah çok kötü kanamam oldu heryer kan oldu çok yoğundu plsentam rahim ağzındaydı o yaptı hemen hastaneye gittik ama bizim hastaneler riskli olduğum için burda bişey olsa yapamayız dediler Konya ya kendi doktoruma geldik daha görüşemedik nolur dua edin bebeğime ve bana bişey olmasın çok korkuyorum daha çok küçük bebeğim, nolur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?