- 10 Mayıs 2024
- 374
- 334
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.121
Ay sinir oluyorum kendi zevklerine göre alıp bize danismamalarina,ihtiyacı var mı yok mu ben aldım mi ,ya da ihtiyacı olan şeyi sor bariHepsinin deneyimi bana yardımcı olur ama dediğin gibi anneyi yok saymadıkları sürece.
Anneannesi uzakta en fazla 1 ay kalabilir.ayıptır söylemesi benim anam biraz korkaktır bebeğin yıkandığı odada bile duramıyor çok müdahale etmez diye umut ediyorum, yoksa çok sever öyle şeyleri her şeyi bilir bu konu hariç.. Babaannesi de seviyor genel olarak her şeye müdahale etmeyi şimdiden başladı geçen bir müslin örtü aldım niye alıyorsun ben zaten gidip alacağım her şeyi dedi. Ben davetli değilim ama ses etmedim şimdilik. Çocuğa bir şey alamıyoruz
Umarım kabul ederler , yoksa eşle kötü olunuyor durduk yere1. Aydan sonra egemenlik tamamen bizdeilk ay ananeler babaanneler müdahil olmayı seviyor bunaltmadıkları sürece sorun olmaz hatta iyi bile oluyor. Anne kurallarını onlar da kabul ettiği sürece
Benım kayınvalımde kendi kafalarına göre bir sürü kıyafet almış yalnız degılkm demek kiAy sinir oluyorum kendi zevklerine göre alıp bize danismamalarina,ihtiyacı var mı yok mu ben aldım mi ,ya da ihtiyacı olan şeyi sor bari
Benimde yengem var,yeğenime aldığımız şeyi sorarız hala daha ,guzel mı kullanışlı mı tamam mı diye
Gercektenn yalnız değilmişim bendeBenım kayınvalımde kendi kafalarına göre bir sürü kıyafet almış yalnız degılkm demek ki
Bende oyle dusunuyorum hepsini bir seferde yapamasamda yavas yavas halledilir heraldeBen kıyafet alışverişi için mart nisanı bekleyeceğim yeni sezon yazlık ince kıyafetler çıkar şuan hepsi kışlık
İnşallah canım, teşekkür ederim.Benimde yüksek cikmamisti , düşük çıkmıştı bol su icmemi söylemişti
Kültür sonucum da temiz çıkmıştı
Bol su için inşallah bisey kalmaz
Öyle yapacağım artık. Benim de gözüm korkuyor, tepki veren biri de değilim o yüzden endişeliyimpsikolojimi bozmak istemiyorum içimde tutarak.
Hassas olan biz olacağız birazcık çevremiz dikkat etsin canim ne olacak sanki. Bu güzel anları paylaşmak güzel, umarim daha da güzel olur her şey
Bende sinir oluyorum ama bişe de demek istemiyorum kendi kendime diyorum sus boşver alsınlarGercektenn yalnız değilmişim bende
Ama çok sinir oluyorum benhormonlara da bağlı olabilir
Heves etmesini anlıyorum, güzel bir şey ona lafım yok tabi ki. Sadece aldığım minicik bir seyde bile niye aldın alma diyince ister istemez sinirlerim bozuluyor. Olmasi gereken şey tam olarak dedigin gibi zaten, eksiğini gidermektir mantıklı olan ya da birlikte çıkıp bakmaktır.Ay sinir oluyorum kendi zevklerine göre alıp bize danismamalarina,ihtiyacı var mı yok mu ben aldım mi ,ya da ihtiyacı olan şeyi sor bari
Benimde yengem var,yeğenime aldığımız şeyi sorarız hala daha ,guzel mı kullanışlı mı tamam mı diye
Kırma ama seni kırmalarina da müsaade etme. Minikleri düşünürken bir de onların derdine düşmeyelim. Önemli olan sen ve bebişin bunu unutma.Bende oyle canim kimseyi kirmak istemiyorum insallah bi sekilde orta yolu bulucaz..insallah gunler gectikce kavusmaya dahada az gun kaliyo
Ya kızlar umarim bunlar biz yavrularımızı doğurmadan biter, yoksa dogumdan sonra güncelleme ile dönebilirler gibi geliyorBende sinir oluyorum ama bişe de demek istemiyorum kendi kendime diyorum sus boşver alsınlar
Bende bisey diyemiyorumBende sinir oluyorum ama bişe de demek istemiyorum kendi kendime diyorum sus boşver alsınlar
Kesinlikle heves etmesini Bende anlıyorumHeves etmesini anlıyorum, güzel bir şey ona lafım yok tabi ki. Sadece aldığım minicik bir seyde bile niye aldın alma diyince ister istemez sinirlerim bozuluyor. Olmasi gereken şey tam olarak dedigin gibi zaten, eksiğini gidermektir mantıklı olan ya da birlikte çıkıp bakmaktır.
Artık alıp göstermeyeceğim, eşim de heves etmişti babaannesine gösterelim diye ama yapacak bir şeyim kalmadı, bizim hevesimizi kırıyor sürekli en mantıklısı göstermemekmiş
Hevesli olmalarına verelimYa kızlar umarim bunlar biz yavrularımızı doğurmadan biter, yoksa dogumdan sonra güncelleme ile dönebilirler gibi geliyor
Canım benim 3. ay sonunda bakteri çıkmıştı monurol saşe tek kullanımlık vermişti ama geçmemiş demek ki 1 ay sonra idrar tahlilimde 4-5 lökosit çıkmıştı. İdrar kültüründe ise üreme olmadı yazıyordu ama benim çok kasık ağrılarım oldu enfeksiyon az olmasına rağmen rahim kasılmıstı doktorum riske atmak iistemedi bu yüzden. Hatta 1 gece hastanede yattım ve antibiyotik tedavisine devam ettim ama hastaneye yatısım yapıldıgında ne kanda ne de idrarda enfeksiyon vardı. Dr sistitten olmustur demisti ben de anlamamıstımBu arada bugün idrar tahlili verdim lökosit 15 bakteri de orta çıkmışdoktorum idrar kültürü istedi yarın onu vereceğim kültürü verdikten sonra da tek kullanımlık ilaç yazmış onu içeceğim. Bol su içiyorum şimdi... var mı yaşayan?
Yaaa gerilcek hicbir sey yok canım dünyanın en heyecanlı günü. Sakin olKızlar yarın detaylı ultrasonumuz var bi tık gerginim ve heyecanlıyım yarım saatten uzun sürüyor mu? Yaptıranlar beni yatıştırabilir minasıl geçiyor
Yuvarlak bağların acimıştırKızlar fırına doğru egildim yani çömeldim alt karnım nasıl ağrıdı anlatamam, uzandım da şimdi iyiyim.. bisey olmaz değil mi? Ay dikkat edin sizde
İnşallah canım teşekkür ederim tavsiyelerin için.Canım benim 3. ay sonunda bakteri çıkmıştı monurol saşe tek kullanımlık vermişti ama geçmemiş demek ki 1 ay sonra idrar tahlilimde 4-5 lökosit çıkmıştı. İdrar kültüründe ise üreme olmadı yazıyordu ama benim çok kasık ağrılarım oldu enfeksiyon az olmasına rağmen rahim kasılmıstı doktorum riske atmak iistemedi bu yüzden. Hatta 1 gece hastanede yattım ve antibiyotik tedavisine devam ettim ama hastaneye yatısım yapıldıgında ne kanda ne de idrarda enfeksiyon vardı. Dr sistitten olmustur demisti ben de anlamamıstımDetaylı ultrosona gittiğimde de peritanolog doktoruna güven antibiyotikler b sınıfı gebelere verilen ilaçlardan o ne derse onu yap demişti simdi antibiyotik tedavim bitti. Benim de dün idrara cıkmam arttı yine korkuyorum acaba tekrarlar mi diye gözlemliycem bakalım süreci maalesef 24. Haftaya kadar cok sık yasanırmıs bu enfeksiyon laneti. Ben hijyenden oldugunu düsünmüyorum büyüyen rahmin mesaneye yaptığı baskı ve oturmaktan kaynaklanıyor cogunlukla sıkısıklık yarattığı için. Uzun oturmaya calıs genellikle. Bol su iç ve enfeksiyon temizlenmesi için yaban mersini ye canım doğal idrar söktürücüdür kendileri ben yığınla pamuklu iş camasırı ve nioli yağı almıstım ütüleyip damlatıyordum o 2 hafta cidden kafayı yemiştim neden oldu diye tüm tuşlara bastım resmen bünyeyla alakalı işte herkesin hamilelik süreci farklı. Doktorun ne derse onu uygula İnsallah sende de kısa sürede geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?