- 3 Eylül 2015
- 882
- 1.060
- 113
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.101
Evet bende önlem amaçlı verdiğini düşünüyorum. İnşallah kültürde de bir şey çıkmaz yanma vs yok ama bende anlamadım neden çıktı.Bende lökosit hep yüksek çıkıyo. En son 53 çıkmış hatta. Bi kaç önceki idrar tahlilinde de bakteri de çıkmıştı. Ama hiç ilaç kullanmadım, bir sonrakinde yoktu. En son gittiğimde de sürüntü yoluyla bakıldı, onda da bi şe çıkmadı. Sizin için de endişelenicek bi şe yoktur diye düşünüyorum, önlem amaçlı ilaç veriyor olabilir doktorunuz.
Ben de olmuştu canım tek kullanımlım ilacı içtim geçti, cok yüksek degil lökositin biliyosundur ama günde 3 kere iç çamaşırı değiş ütüle bakteriler gidiyoeBu arada bugün idrar tahlili verdim lökosit 15 bakteri de orta çıkmışdoktorum idrar kültürü istedi yarın onu vereceğim kültürü verdikten sonra da tek kullanımlık ilaç yazmış onu içeceğim. Bol su içiyorum şimdi... var mı yaşayan?
Aynen ilerledikçe biraz daha ara veriyorlar muayeneye senin serviksi kaç ölçüyor peritonologla mı devam ediyorsunCok sukur canım iyiyim ben de cok yatmıyorum ağır iş yapmıyorum ama yatmıyorum da insallah sonuna kdr güzel gider detaylının güzel geçmesine cok sevindim benim daha gelmedi herlde bi 3 hafta sonra girerim 2 hafta da bir gidiyorum normal de kontrolde ama doktor bidakine ayda bir cagıracakmış
İki hafta önce 40 lıydı ondan önce 35 ti değişiyor canım yarın da güzel cıkar insallah benim doktorum riskli gebelıklere bakıyor genelde özele gidiyorumAynen ilerledikçe biraz daha ara veriyorlar muayeneye senin serviksi kaç ölçüyor peritonologla mı devam ediyorsun
Geçmiş olsun, ilk aylarda yüksek çıkmıştı benim de. Tekrarlayabiliyor bu dönemde maalesef.Bu arada bugün idrar tahlili verdim lökosit 15 bakteri de orta çıkmışdoktorum idrar kültürü istedi yarın onu vereceğim kültürü verdikten sonra da tek kullanımlık ilaç yazmış onu içeceğim. Bol su içiyorum şimdi... var mı yaşayan?
Teşekkür ederim canım günde kaç kere değiştirdiğimi inan bilmiyorum sürekli değiştiririm her zaman akıntı sorunum var ama ütülemiyordum. İnşallah benim de geçer.Ben de olmuştu canım tek kullanımlım ilacı içtim geçti, cok yüksek degil lökositin biliyosundur ama günde 3 kere iç çamaşırı değiş ütüle bakteriler gidiyoe
Teşekkür ederim canım enfeksiyon olunca insan ister istemez geriliyor Allah korusun bebişlerimiziGeçmiş olsun, ilk aylarda yüksek çıkmıştı benim de. Tekrarlayabiliyor bu dönemde maalesef.
Enfeksiyon belirtim de yoktu aslında o zaman. Tek kullanımlık toz ilacı kullandım, bol su içtim, sürekli çamaşır değiştirdim, dustan sonra iyice kurulamaya özen gösterdim, bazen çamaşırsız uyudum. Böyle böyle yapa yapa düzeldi, gecen ay tekrar idrar tahlili yaptırdım herhangi bir şey çıkmadı. Umarım hemencik geçer senin deendişe etme hiç.
Canım ben trendyol organicera diye bir markadan aldım. Bir de zara bebekten almıştım.Arkadaşlar ben uzun kollu tişört bulamıyorum ya 0-3 ay olarak bulan alan var mı
Canım bende lökosit çıkmamıştı ama bakteri çıkmıştı. Kültür istedi birde dediğin gibi ama o negatif çıktığı için herhangi bir ilaç vermedi. Bol su iç dedi sadece ki günde 2.5 lt içmeye çalışıyorum hep. Ben günlük ped kullanıyordum bi ara şimdi her gün çamaşır değiştiriyorum. Yoğun beyaz akıntı oluyor birde bende hep. İlacı sana kontrol amaçlı vermiştir, için rahat olsunBu arada bugün idrar tahlili verdim lökosit 15 bakteri de orta çıkmışdoktorum idrar kültürü istedi yarın onu vereceğim kültürü verdikten sonra da tek kullanımlık ilaç yazmış onu içeceğim. Bol su içiyorum şimdi... var mı yaşayan?
İnşallahTeşekkür ederim canım günde kaç kere değiştirdiğimi inan bilmiyorum sürekli değiştiririm her zaman akıntı sorunum var ama ütülemiyordum. İnşallah benim de geçer.
Canim ben yasadim idrarda bakteride cikti bndw ama ne yanma.ne koku hicbir belirti yoktu sadece idrar rengi cok koyuydu yeterli su icmeme ragmen banada 1 kullanimlik sase vermisti snra test yapmaya bile gerek duymadilar nedeninjde su sekildw acikladi doktorum rahim mesaneye baski yapiyor tuvalette idrari tamamen bosaltamiyorsun kalan idrar bakteri uretir korkacagimiz birsey degildir yeterli su ic sikayetin olmadigi surece sorun yok dedilerBu arada bugün idrar tahlili verdim lökosit 15 bakteri de orta çıkmışdoktorum idrar kültürü istedi yarın onu vereceğim kültürü verdikten sonra da tek kullanımlık ilaç yazmış onu içeceğim. Bol su içiyorum şimdi... var mı yaşayan?
Canım bende lökosit çıkmamıştı ama bakteri çıkmıştı. Kültür istedi birde dediğin gibi ama o negatif çıktığı için herhangi bir ilaç vermedi. Bol su iç dedi sadece ki günde 2.5 lt içmeye çalışıyorum hep. Ben günlük ped kullanıyordum bi ara şimdi her gün çamaşır değiştiriyorum. Yoğun beyaz akıntı oluyor birde bende hep. İlacı sana kontrol amaçlı vermiştir, için rahat olsun
İnşallah bende de bir şey çıkmaz teşekkürlerCanim ben yasadim idrarda bakteride cikti bndw ama ne yanma.ne koku hicbir belirti yoktu sadece idrar rengi cok koyuydu yeterli su icmeme ragmen banada 1 kullanimlik sase vermisti snra test yapmaya bile gerek duymadilar nedeninjde su sekildw acikladi doktorum rahim mesaneye baski yapiyor tuvalette idrari tamamen bosaltamiyorsun kalan idrar bakteri uretir korkacagimiz birsey degildir yeterli su ic sikayetin olmadigi surece sorun yok dediler
Sende kimseye soylemeden al canim benimde dogumdan sonra en cok korktugum sey o mudahaleler kimseyi kirmak istemiyorum ama tahammulumde hic yokHepsinin deneyimi bana yardımcı olur ama dediğin gibi anneyi yok saymadıkları sürece.
Anneannesi uzakta en fazla 1 ay kalabilir.ayıptır söylemesi benim anam biraz korkaktır bebeğin yıkandığı odada bile duramıyor çok müdahale etmez diye umut ediyorum, yoksa çok sever öyle şeyleri her şeyi bilir bu konu hariç.. Babaannesi de seviyor genel olarak her şeye müdahale etmeyi şimdiden başladı geçen bir müslin örtü aldım niye alıyorsun ben zaten gidip alacağım her şeyi dedi. Ben davetli değilim ama ses etmedim şimdilik. Çocuğa bir şey alamıyoruz
Anladım canım , tamamdır çok teşekkür ederimMerhaba, bana da doktorum 22.haftadan sonra yaptir demisti. Ben de 23.haftanin icerisindeyim, randevum bu carsamba.
Öyle yapacağım artık. Benim de gözüm korkuyor, tepki veren biri de değilim o yüzden endişeliyimSende kimseye soylemeden al canim benimde dogumdan sonra en cok korktugum sey o mudahaleler kimseyi kirmak istemiyorum ama tahammulumde hic yok
Benimde yüksek cikmamisti , düşük çıkmıştı bol su icmemi söylemiştiBu arada bugün idrar tahlili verdim lökosit 15 bakteri de orta çıkmışdoktorum idrar kültürü istedi yarın onu vereceğim kültürü verdikten sonra da tek kullanımlık ilaç yazmış onu içeceğim. Bol su içiyorum şimdi... var mı yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?