- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.081
Bekliyorum bakalımmm ama sabırsızlanıyorum ben de tüm kıpırtılarını hissetmek için ay darısı başıma1-2 haftaya artar canım. Belli belirsizdi benim de 18-19 da . Yarın 23+0 olcam az önce uzanayım uyuyayım dedim çok uykum var zıplıyor herhalde uyutmadı
Görünüyor bilgilerin canım. Biz oğluşumuza Yağız ismini koyacağızhanımlar şu gebelık görunuyor ya profılınızde nerden yapılıyor? seneler once yapmıştım şuan unuttumbide isim olarak hala karar veremedık daha hıcbır ısım ıcıme sınmedı ? erkek annelerı ne koycaksınız oğluşlara
Bilemedim kuzum boşluk mu yok dedim , yok var ama o haftalarda daha net oluyor o yüzden 22 den önce yapmıyoruz genelde dedi. Bende Geç mi kalıyor acaba detaylı o zamana diye sorayım dedim sizlere. Teşekkür ederim balımBen de 22-23 arası gideceğim boşluk olmadığı için o güne bulabildim, daha erken olamaz mı dediğimde yer olmadığını zaten o haftaların daha uygun olacağını söylediler.Randevu olmadığı için de öyle demiş olabilir tabi ama 23 - 24. haftaya kadar yapılıyor sanırım, bir sorun olmayacaktır.
Merhaba, bana da doktorum 22.haftadan sonra yaptir demisti. Ben de 23.haftanin icerisindeyim, randevum bu carsamba.Bilemedim kuzum boşluk mu yok dedim , yok var ama o haftalarda daha net oluyor o yüzden 22 den önce yapmıyoruz genelde dedi. Bende Geç mi kalıyor acaba detaylı o zamana diye sorayım dedim sizlere. Teşekkür ederim balım
Sagol kuzum ama sen zayif hamile kalanlardandin diye hatrliyorum bnce normal ben biraz kiloluydmYaaa çok tatlısın canım benim maşallah kilon süper ben baya uçtum 8 kilo almışım şimdide
Uyuyamıyorum daha alışamadım , bir süre sonra alışırım herhaldeÇok normal kuzum artık güçlendiler büyüdüler maşallah ohhh tadını çıkarbazen kıpırtı hissetmedigimde elimle pıt pıt yapıyorum karnıma tepki verecek mi diye
Normalde kipirdasa bile ben elimi karnima koyunca duruyor. Esim sadece bir kere disaridan farkedebildi hareketini, elini koydugu anda sessizlik :)Uyuyamıyorum daha alışamadım , bir süre sonra alışırım herhaldeben de yapıyorum ama daha dialogumuz o kadar gelişmedi her zaman yanıt vermiyor
Evet evetNormalde kipirdasa bile ben elimi karnima koyunca duruyor. Esim sadece bir kere disaridan farkedebildi hareketini, elini koydugu anda sessizlik :)
Çınar düşünüyoruz bizhanımlar şu gebelık görunuyor ya profılınızde nerden yapılıyor? seneler once yapmıştım şuan unuttumbide isim olarak hala karar veremedık daha hıcbır ısım ıcıme sınmedı ? erkek annelerı ne koycaksınız oğluşlara
Selam canım , biz 20+5 de gittik gayet kontrol her şeyimiz yapıldı. Ben 20 22 si gidiliyor diye biliyorum.Kızlar bisey soracağım
Doktor detayli icin 22 ve 23 haftayı önermişti
Burdaki yeni güncelleme ile anladığım kadarıyla ben mesela 21+4 haftaligim mesela
O zaman 22.haftanin içinde mi sayilıyorum ?
O zaman ben detaylı ultrason için en geç 22+6yi mi tercih edebilirim ?
Hepsi farklı konuşuyor herhaldeSelam canım , biz 20+5 de gittik gayet kontrol her şeyimiz yapıldı. Ben 20 22 si gidiliyor diye biliyorum.
Canım sen şuan 22.haftanın içerisindesin, 21+ lar 22.hafta oluyor öyle hesaplaKızlar bisey soracağım
Burdaki yeni güncelleme ile anladığım kadarıyla ben mesela 21+4 haftaligim mesela
Ben de henüz hissedemedm ama 18 im ben daha insallah hissederizSorun bende galiba ya ben hala hissetmiyorum ya da hissediyorum da farkında değilimsadece böyle karnımda ara ara minicik dalgalanmalar o kadar 19+3’deyiz ama herhalde artık haftaya tüm hareketlerini hissederim
O kdr keskin bi çizgi olduğunu düşünmüyorum. Ama bir sonraki hafta da gidebilirsiniz diye düşünüyorum. 23 haftayı bitirdiğinizde yani doktorunuzun müsaitliğine göre.Kızlar bisey soracağım
Bende lökosit hep yüksek çıkıyo. En son 53 çıkmış hatta. Bi kaç önceki idrar tahlilinde de bakteri de çıkmıştı. Ama hiç ilaç kullanmadım, bir sonrakinde yoktu. En son gittiğimde de sürüntü yoluyla bakıldı, onda da bi şe çıkmadı. Sizin için de endişelenicek bi şe yoktur diye düşünüyorum, önlem amaçlı ilaç veriyor olabilir doktorunuz.Bu arada bugün idrar tahlili verdim lökosit 15 bakteri de orta çıkmışdoktorum idrar kültürü istedi yarın onu vereceğim kültürü verdikten sonra da tek kullanımlık ilaç yazmış onu içeceğim. Bol su içiyorum şimdi... var mı yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?