- 24 Eylül 2024
- 272
- 316
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.681
Folik asit'e devam ediyorsunuz di mi? multivitaminin icinde de olsa. Benim sacimi kestirince cok azaldi dokulmesi.evet ben fotoğraflarıma baktım da eylül ayında nerdeymiş sarılar bugun dıkkat ettim 3 4 parmak inmiş aşağıya. hızlı uzadı baya saçlarım ama dökülmesi durmuyor
Ben de senin gibiyim.Canım valla ben 8. Haftada 78den 85e çıktım şuna 15teyim hala 85 küsurum ama doktor yüksek kiloda kaldığım için çok fazla demişti benim doğuma kadar Max 10-12 kilo arası almam gerekirmiş ne kadar zayıfsan bu rakam artabilirmiş kendi kilona göre bak yani… Ben kara kara düşünüyorum şimdi nasıl vericem diye
Evet multivitamin içerisinde var, doktor devam etmemi söyledi.Folik asit'e devam ediyorsunuz di mi? multivitaminin icinde de olsa. Benim sacimi kestirince cok azaldi dokulmesi.
evet hamilelik boyunca devam edecegiz, bana da boyle soyledi. O toparlar yakinda saclarinizin dokulmesini, siz sadece kestirin bence.Evet multivitamin içerisinde var, doktor devam etmemi söyledi.
evet evet devam ediyorum. elenatal 2 içiyorum içinde var. ama dökülüyorFolik asit'e devam ediyorsunuz di mi? multivitaminin icinde de olsa. Benim kestirince cok azaldi dokulmesi.
Benim saclqrimin yarisi fil disiydi onlari kestirip kendi sacima dondum boyatamam die sadece burda vir tutam mavilik vqrdi akti igrenc bir renk oldu cinsiyeti kiz duyunca pembis yapalim istedim sac takintim var benim asirikeşke ben de kahve filan düz bir renk yapsaydım hamile kalmadan önce ya. Mayısa kadar diplerim çeneme
Ben yemek yiyemiyordum simdi yeni yeni aliştim o aralar peynir ekmek ve tost yiyip durdum. Ne düşünsem bir tiksinme mevcuttu. Yeni yeni geciyor ama hala et, tavuk, yumurta yiyemiyorum. Yumurtayı zor bela yemeye çalışıyorum. Kilo da almak istemiyorum daha fazlaKızlar karbonhidrat tüketiminiz nasıl? Benim hamileliğin başından beri kendisiyle sorunum varne tatlı ne tuzlu karbonhidrat aşeriyorum hep. Doktoruma hamileliğin başında bu durumu söylediğimde kesin bir dille yememem gerektiğini söyledi. Beyaz ekmeği kestim tahıllı ekmeği ise her gün yemiyorum fakat bazen yemeklerin yanına makarna, pilav vs yapıyorum yiyorum. Dışarı çıktığımızda çok uyamıyorum genelde karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum avm vs. sizde durumlar nedir?
Of tost benim de ince çizgim.. özellikle geceleri çok güzel oluyor. Ne yapacağız bende bilmiyorumBen yemek yiyemiyordum simdi yeni yeni aliştim o aralar peynir ekmek ve tost yiyip durdum. Ne düşünsem bir tiksinme mevcuttu. Yeni yeni geciyor ama hala et, tavuk, yumurta yiyemiyorum. Yumurtayı zor bela yemeye çalışıyorum. Kilo da almak istemiyorum daha fazla1 aydır gitmedim doktorum şok olacak herhalde
Ben genelde sol tarafımda hafif dokundurma gibi hissediyorum canım.Pekii bebek hareketlerini hisseden anneler, hep ayni bolgede mi hissediyorsunuz? Ben hep ayni yerde gunde 1-2 kere cok hafif bi sey hissediyorum ama bebek hareketi mi emin olamiyorum. Cook hafif bi se cimdikliyormus gibi.
Ben oğlumda yapmıştım canım yaklaşık 4 aylıktan beri kendi odasında uyuyo. Arada gel bizim yatakta uyuyalım desem de kabul etmiyoKızlar bebek odası yapacak mısınız ? Ben çocuk odasını giyinme odam yapmıştım gardroobumda çok büyük 2 gözü boş ıvır zıvır koymuştum orayı bebeğe ayırıcam makyaj masamıda yatak odama alıp oraya tahta beşik almak,yanıma da park beşik almak istiyorum ama çoğu kişi çocuk 1 2 yaş olana kadar park beşik yeterli diyor ne diyorsunuz ?
Yani bi odayi bosalttik ama bebek odasi gibi yapmayacagiz en basta. Sadece alt degistirme unitesi koyacagim ve esyalari (kiyafet, oyuncak vs.) orada duracak. Gece yatarken bizim odada yatar ilk 1 sene diye dusunuyorum, ondan sonra yatak aliriz.Kızlar bebek odası yapacak mısınız ? Ben çocuk odasını giyinme odam yapmıştım gardroobumda çok büyük 2 gözü boş ıvır zıvır koymuştum orayı bebeğe ayırıcam makyaj masamıda yatak odama alıp oraya tahta beşik almak,yanıma da park beşik almak istiyorum ama çoğu kişi çocuk 1 2 yaş olana kadar park beşik yeterli diyor ne diyorsunuz ?
Ben Elele den park yatak aldım canım yatağımın yanına, bende tavsiyeler üzerine park yatakta karar kıldım bakalım hatta bugün teslim edildi heyecanlandımKızlar bebek odası yapacak mısınız ? Ben çocuk odasını giyinme odam yapmıştım gardroobumda çok büyük 2 gözü boş ıvır zıvır koymuştum orayı bebeğe ayırıcam makyaj masamıda yatak odama alıp oraya tahta beşik almak,yanıma da park beşik almak istiyorum ama çoğu kişi çocuk 1 2 yaş olana kadar park beşik yeterli diyor ne diyorsunuz ?
Madre mi aldın canım?Ben Elele den park yatak aldım canım yatağımın yanına, bende tavsiyeler üzerine park yatakta karar kıldım bakalım hatta bugün teslim edildi heyecanlandım
Canım vallahi ben şimdi hastanedeyim buradaki bütün doktorlar hemşireler ne canın çekiyorsa ne yiyebiliyorsan ye diyorlar çünkü yemediğin zaman daha da kötü olma ihtimalin var o yüzden karbonhidrat istiyorsan karbonhidrat ye hatta bana çikolata istiyorsan çikolata ye dediler hamileliğin başından beri çikolatayı fazla tüketmedim ama belirli ölçüde olmak dahilinde her şey yiyebilirsin. zaten karbonhidrat protein dengeli beslenmen gerekiyor çünkü vücutta karbonhidrat olmazsa bu sefer vücudun yaglari yakmaya başlıyor o zaman da ben de olduğu gibi keton oluşabiliyor. Bebişe daha zararlı.Kızlar karbonhidrat tüketiminiz nasıl? Benim hamileliğin başından beri kendisiyle sorunum varne tatlı ne tuzlu karbonhidrat aşeriyorum hep. Doktoruma hamileliğin başında bu durumu söylediğimde kesin bir dille yememem gerektiğini söyledi. Beyaz ekmeği kestim tahıllı ekmeği ise her gün yemiyorum fakat bazen yemeklerin yanına makarna, pilav vs yapıyorum yiyorum. Dışarı çıktığımızda çok uyamıyorum genelde karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum avm vs. sizde durumlar nedir?
Canım doğru söylüyorsun dediğim gibi arada tam tahıllı ekmek ve makarna vs tüketiyorum ama ben biraz abartıyorum sanırım. Çünkü beni bıraksan gece mutfağa girip poğaça, makarna falan yapacağım o derece.Canım vallahi ben şimdi hastanedeyim buradaki bütün doktorlar hemşireler ne canın çekiyorsa ne yiyebiliyorsan ye diyorlar çünkü yemediğin zaman daha da kötü olma ihtimalin var o yüzden karbonhidrat istiyorsan karbonhidrat ye hatta bana çikolata istiyorsan çikolata ye dediler hamileliğin başından beri çikolatayı fazla tüketmedim ama belirli ölçüde olmak dahilinde her şey yiyebilirsin. zaten karbonhidrat protein dengeli beslenmen gerekiyor çünkü vücutta karbonhidrat olmazsa bu sefer vücudun yaglari yakmaya başlıyor o zaman da ben de olduğu gibi keton oluşabiliyor. Bebişe daha zararlı.
Kilo alımını kontrol altında tutarak bence yiyebilirsin Doktorlar da abartıyor bazen yani karbonhidratlar öcü gibi söyleyebiliyorlar zaten tam tahıllı yiyormuşsun tabii gebelik diyabetin falan yoksa Her gün de yesen bir şey olmazCanım doğru söylüyorsun dediğim gibi arada tam tahıllı ekmek ve makarna vs tüketiyorum ama ben biraz abartıyorum sanırım. Çünkü beni bıraksan gece mutfağa girip poğaça, makarna falan yapacağım o derece.ama tutacağım kendimi arada kaçamak yaparım artık
Şuan için yok bakalım şeker yüklemesinden sonra da çıkmaz umarımKilo alımını kontrol altında tutarak bence yiyebilirsin Doktorlar da abartıyor bazen yani karbonhidratlar öcü gibi söyleyebiliyorlar zaten tam tahıllı yiyormuşsun tabii gebelik diyabetin falan yoksa Her gün de yesen bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?