- 17 Mayıs 2022
- 957
- 409
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.421
Hayırlı olsun canımmmSagol birtanem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canımmmSagol birtanem
Sagol kuzuHayırlı olsun canımmm
inşallah en güzel şekilde görürüz o günleri hep birlikteAaaa korkma dünyada seni başka hiç bir şey minik bi çift göz bakışı kadar mutlu edemeyecek
Yaa çoook sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğluş.Kızlar fetal dna sonucum geldi çok şükür temiz çıktı bebeğim sağlıklı ve hiç bir sorunu yok vee kız değil erkekmiş benim kuzum
Maşallah sağlıkla gelsin minik paşaKızlar fetal dna sonucum geldi çok şükür temiz çıktı bebeğim sağlıklı ve hiç bir sorunu yok vee kız değil erkekmiş benim kuzum
Çok tşk ederim canımYaa çoook sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğluş.
Amin çok tşk ederim hepimizin bebeği sağlıkla neşe katsın hayatımızaMaşallah sağlıkla gelsin minik paşa
Maşallah canım hayırla gelsin oğluşKızlar fetal dna sonucum geldi çok şükür temiz çıktı bebeğim sağlıklı ve hiç bir sorunu yok vee kız değil erkekmiş benim kuzum
Arnavut ciğeri patates, pilav turşuKızlar aksam yemeği olarak neler yaptınız eve gidene kadar yemek bulayım kendime
Yayla çorbası, kuru fasulye, pilav yaptım bende.Kızlar aksam yemeği olarak neler yaptınız eve gidene kadar yemek bulayım kendime
Aynen canım Allah ım kimseye acısını göstermesin sende yaşamışsın bunu bende şuan ki sürelerimiz de zor zatenZamanında gelsinde, yatarım yapacak birşey yok. Annelik şimdiden çok fedakarlık getirdi. Ama herşeye razıyım yeter ki sağlıklı olsun.
Çok tşk ederim kuzumMaşallah canım hayırla gelsin oğluş
Ellerine sağlık,Arnavut ciğeri patates, pilav turşu
Hazırda fasulyem olsa daha kolay olabilirdi her sey.. Ellerine sağlık.. Yarın için fasulye yapabilirim artikYayla çorbası, kuru fasulye, pilav yaptım bende.
Dikiş o kdr aşağıda mı bilmiyodum benım ki değmedi sanırımBenimde günde 4. Fitil atarken ipe değiyor parmağım. İlk başta panik oldum ama şimdi alıştım
Hayırlı olsun canımmmSagol kuzu
Köfte , köz kapya biber , birde ince kısırlık bulgurdan minik köfteler yapmıştım dün onu haşlayıp sarımsaklı yoğurtladım.Kızlar aksam yemeği olarak neler yaptınız eve gidene kadar yemek bulayım kendime
Hayırlı olsun canımKızlar fetal dna sonucum geldi çok şükür temiz çıktı bebeğim sağlıklı ve hiç bir sorunu yok vee kız değil erkekmiş benim kuzum