- 19 Eylül 2024
- 483
- 330
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #9.441
Sagol canim benimHayırlı olsun canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim benimHayırlı olsun canımmm
Önerilmiyor diye biliyorum ben.Kızlar ton balığı yenir mi hamilelikte
Hem konserve hem de civa içeriği sebebiyle doktorum önermiyor canım, ben hamsi ile devamKızlar ton balığı yenir mi hamilelikte
Gözün aydın canım benimKızlar fetal dna sonucum geldi çok şükür temiz çıktı bebeğim sağlıklı ve hiç bir sorunu yok vee kız değil erkekmiş benim kuzum
Bıraktım :)Hem konserve hem de civa içeriği sebebiyle doktorum önermiyor canım, ben hamsi ile devam
Çok tşk ederimHayırlı olsun canım
Sağ olasın kuzum Kabus gibi 14 gündü çok şükür geçtiGözün aydın canım benim
Merhaba bende genoksta yaptırdım 6 gin iiinde çıktı sonuçNerde yaptirdinix.bem bugun genoxda kan veddim
Canım ciğer yeniyor mu ya, bize sakatat yeme dedi doktor çokta severim benArnavut ciğeri patates, pilav turşu
Doktor dedi bana ipe değer elin panik olma diye. 36. Haftada çekecek ya ipi o yüzden uzun bıraktı.Dikiş o kdr aşağıda mı bilmiyodum benım ki değmedi sanırım
5 gun dediler banada.iyidir ins sonucunuzMerhaba bende genoksta yaptırdım 6 gin iiinde çıktı sonuç
Canım 1 haftadır çok kötüyüm ya kendime gelemedim sürekli bir kusma mide bulantım hassasiyetim de yok ilk başım ağrıyordu migren dediler dün de soğuk bir içecek içmiştim boğazım ağrıyordu bugün biraz bal limon yiyip üstüne çay içtim çıkardım yemek bile yiyemiyorum bünyem mi zayıfladı neden böyle oldu anlamadım. 14.haftaya kadar bir kere kusmadım nazar mı değdi ne oldu bilmiyorum. Siz nasılsınız?annelik yolunda canım nasılsın? Seni etiketleyemedim geçen gün. Merak ettim doktora gidebildin mi?
Bana bir sürü menu çıkıyor bu hafta rahat ederim artık Ellerine sağlık canimKöfte , köz kapya biber , birde ince kısırlık bulgurdan minik köfteler yapmıştım dün onu haşlayıp sarımsaklı yoğurtladım.
Çok geçmiş olsun canım, migren atağı mide bulantısı ve kusma da yapabiliyor zaten hassas bir dönem ekstra yorucu olmuştur senin için. Çorba icmeye calis en azindan bir seyler yemis olursun ve sicak oldugu icin bogazini da rahatlatir. Akıntı durumun nasıl oldu?Canım 1 haftadır çok kötüyüm ya kendime gelemedim sürekli bir kusma mide bulantım hassasiyetim de yok ilk başım ağrıyordu migren dediler dün de soğuk bir içecek içmiştim boğazım ağrıyordu bugün biraz bal limon yiyip üstüne çay içtim çıkardım yemek bile yiyemiyorum bünyem mi zayıfladı neden böyle oldu anlamadım. 14.haftaya kadar bir kere kusmadım nazar mı değdi ne oldu bilmiyorum. Siz nasılsınız?
Sıvı şeyler de midemi bulandırıyor canım 2 gün iyi oluyorum 3. gün yine aynı ya baş ağrısı çok kötü ben ilaç lamıyım geçer dedim serumluk oldum. Akıntı durumum şuan geçti doktora gidince tekrar sorucam. Baş ağrın varsa direk parol al artınca etki etmiyor sonraÇok geçmiş olsun canım, migren atağı mide bulantısı ve kusma da yapabiliyor zaten hassas bir dönem ekstra yorucu olmuştur senin için. Çorba icmeye calis en azindan bir seyler yemis olursun ve sicak oldugu icin bogazini da rahatlatir. Akıntı durumun nasıl oldu?
Ben de bas agrisi yasıyorum, dünden beri devam ediyor. Artık düzenli olarak her hafta yasıyorum en az 24 saat sürüyor. Bakalım nereye kadar devam edecek..
Kötü olmuş bu durum, inşallah bir an evvel toparlanırsın akıntının geçmesine sevindim, su gibi olması insanı düşündürüyordu çok sukur ki korktuğumuz sey değil demek ki. Yine de ihmal etme.Sıvı şeyler de midemi bulandırıyor canım 2 gün iyi oluyorum 3. gün yine aynı ya baş ağrısı çok kötü ben ilaç lamıyım geçer dedim serumluk oldum. Akıntı durumum şuan geçti doktora gidince tekrar sorucam. Baş ağrın varsa direk parol al artınca etki etmiyor sonra
Aynen ikinci kez yiyorum hamilelik sürecindeEllerine sağlık,
Ciğer az az tüketebiliyoruz değil mi?
14. Haftada benim 10 gün sürdü geçmeyen baş ağrım secdeye giderken beynim duscek gibi oluyodu o derece kötüydü hiç biseyle de gecmiyodu 15 e geçtikten sonra kendiliğinden gectiSıvı şeyler de midemi bulandırıyor canım 2 gün iyi oluyorum 3. gün yine aynı ya baş ağrısı çok kötü ben ilaç lamıyım geçer dedim serumluk oldum. Akıntı durumum şuan geçti doktora gidince tekrar sorucam. Baş ağrın varsa direk parol al artınca etki etmiyor sonra
A vitamini çok yüksek olduğundan önerilmiyormus gebeyken ben de ikinci kez yedim azar azarCanım ciğer yeniyor mu ya, bize sakatat yeme dedi doktor çokta severim ben