- 3 Eylül 2015
- 629
- 735
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.721
Prego çok kullanan var ve memnunlar inşallah siz de memnun kalırsınız canım.Çok teşekkür ederim, prego venüs aldık. Umarım memnun kalırız, şimdilik güzel duruyor her şeyi
İnşallah, çok teşekkür ederim. Hepimiz güzel günlerde kullanalımPrego çok kullanan var ve memnunlar inşallah siz de memnun kalırsınız canım.
Bende yıllık izin alıcamm şubat ortasında alırım diye düşünüyorumBen de izinlerimin pesine dustum :) Eger seneye hak kazanacagim izinlerimi hamilelik izni oncesinde kullanmazsam yaniyormus bizim kurumda. Mart basindan itibaren hamilelik izni oncesine alayim dedim. Iyi oldu aslinda, ofise gelmek git gide zor hale geliyor benim icin.
Benim geçen yıldan 1 hafta var bu sene ki izinlerimi de hiç kullanmadım. Hepsini bir mi yapsam dogum iznine ayrilmadan arada dinlensem mi karar veremiyorum bir türlü. Havalar çok soğukken gitmek zor oluyor.Bende yıllık izin alıcamm şubat ortasında alırım diye düşünüyorum
Ufaktan 12 lerde başlamıştım benKızlar meraba 12 haftalık oldum bugun, siz alısverıs yapmaya ne zaman başladınız?
Bebeğin kabul ederse boşuna almış olursun bence 1 tane yeterli.Bende Philips avent'in cam biberonunu aldm 1 tane küçük 1 tane büyük olarak. plastik olanları da vardı bpa içermeyen ama cam daha sağlıklı geldi ondan aldımumarım kabul eder çocuğum kullanır bunu 2 biberon yeter mi acaba 2 daha alsam mı farklı marka
Kıyafet için 0-3 ay çok almayın derim çabuk büyüyolar hiç giydiremeden kalabilir. Büyük oğlumda çok kaldı öyle kıyafet sıfır şekilde.İnsanın her şeyden 2şer 3er alası geliyo arkadaşlar napıcasss böyleee
yılbaşından sonra her şeyin fiyatı artacak malum artmadan ne alabilirsem alayım derdindeyim de ama bu kez neyden kaç tane alayım fazla mı az mı onun derdine düştümAllah yardımcımız olsun canlarım
Aynen o konuda biz çok şanslıyız. Valla yavrular sağlıkla gelsin de vajinal de sezaryen de aynı annelik duygusuNe güzel öyle konuşup girebilmesi ,o cok iyimis
Dogru sezaryen ise belli oluyor zaten
Benim nasıl olur bilmiyorum
Eger benimki gibi yanmiyorsa hamilelik izni sonrasinda da kullanabilirsiniz aslinda, eger ise gidip gelmek sizi cok zorlamiyorsa. Bu forumda birisi tavsiye etmisti, bana da mantikli geldi aslinda.Benim geçen yıldan 1 hafta var bu sene ki izinlerimi de hiç kullanmadım. Hepsini bir mi yapsam dogum iznine ayrilmadan arada dinlensem mi karar veremiyorum bir türlü. Havalar çok soğukken gitmek zor oluyor.
Tamam kuzum düzelteyim kayma olmuş olabilirMervenur277 canım tabloda erkek görünüyor benim bebiş kız, sanırım gözünden kaçmış fark edince yazayım dedim
Öyle bir durum yok sanırım, ilk kez duydum bunu neden öyle bir şey yapmışlar ki? Hakkiniz sonucta dilediginiz zaman kullanabilirsiniz.Eger benimki gibi yanmiyorsa hamilelik izni sonrasinda da kullanabilirsiniz aslinda, eger ise gidip gelmek sizi cok zorlamiyorsa. Bu forumda birisi tavsiye etmisti, bana da mantikli geldi aslinda.
Ben Turkiye'de degilim. Normalde de izinlerimizin cogunu kullanmak zorundayiz, yoksa yaniyor. Acaba hamilelik ve sonrasinda alacagim ebeveynlik (burada boyle geciyor) izni sonrasinda yanmaz mi diye dusunmustum, bugun insan kaynaklarina sordum, yaniyormus. O yuzden 2 hafta oncesinden izinlere baslayacagim :)Öyle bir durum yok sanırım, ilk kez duydum bunu neden öyle bir şey yapmışlar ki? Hakkiniz sonucta dilediginiz zaman kullanabilirsiniz.
Ben çok zorlanıyorum ara ara, halsizlikten ziyade trafik yoğunluğu yol uzunluğu beni inanılmaz yıpratıyor her anlamda. Dün 3,5 - 4 saatte eve vardım ne yazık ki. Halbuki kendi aracınla maksimum 40 dakika sürecek bir yol.. Böyle olunca psikolojik olarak da çok yıpranıyorum. Yoksa ise gelmek bana iyi geliyor. Gidebildigim kadar gideyim istiyorum.
Evet sanki alınca insanlar tuhaf bakacakmış gibi geliyorBen bebek arabası aldım daha yeniilk aldığım şey o oldu. Fiyatları en cok artacak seyler araba besik olur muhtemelen. Önce onlara bakmak daha mantıklı geliyor.
Cinsiyeti de öğrenmedim henüz, bekliyorum bir seyler almak için. Eşimle sabırsızlanıyoruz ama insanlar hep almamam gerekiyormuş gibi davranıyor, özellikle kayınvalidem. Bir şeyler bakınca bile olumsuz konuşuyor sanki. Diliyle bunu tam ifade etmese de ne düşündüğünü anlayabiliyorum. İster istemez moralim bozuluyor. Hayatta her şey olabilir, bunu yoksaymıyorum ama bunu sürekli düşünmek de istemiyorum.ruhum daralmış sanki
Evet ya cidden çok soğuk havalar ben de sor dayanıyorum ama şubatı filan da bi görelim belki daha da soğuk olacak Ocak şubat onu bekliyorum ama hepsini bir almak daha mantıklı geliyor son zamanlarda çünkü iyice işe gitmek yük olacak toplu yıllık izin alırım ardından da doğum iznine çıkarım diye düşünüyorumBenim geçen yıldan 1 hafta var bu sene ki izinlerimi de hiç kullanmadım. Hepsini bir mi yapsam dogum iznine ayrilmadan arada dinlensem mi karar veremiyorum bir türlü. Havalar çok soğukken gitmek zor oluyor.
Ben henüz bişe almadım canımKızlar meraba 12 haftalık oldum bugun, siz alısverıs yapmaya ne zaman başladınız?
Farklı yerlerde olduğumuz için farklı durumlar olabiliyor sanırım. Keşke yanmasa, hem bebeğinizle daha fazla vakit geçirmiş olurdunuz. Doğumdan sonra işe dönmek hepimize çok zor gelecek sanırım. Dönebilecek miyiz merak ediyorumBen Turkiye'de degilim. Normalde de izinlerimizin cogunu kullanmak zorundayiz, yoksa yaniyor. Acaba hamilelik ve sonrasinda alacagim ebeveynlik (burada boyle geciyor) izni sonrasinda yanmaz mi diye dusunmustum, bugun insan kaynaklarina sordum, yaniyormus. O yuzden 2 hafta oncesinden izinlere baslayacagim :)
Sizin de yolunuz cok uzunmus evet, yani sonradan ucretsiz izin alabilecek imkaniniz olursa eger gerekirse, oncesinde de kullanmak mantikli bence.
Keşke düşüncelerini kendilerine saklayabilseler bazenEvet sanki alınca insanlar tuhaf bakacakmış gibi geliyor
O da mantıklı geliyor, bu sene erken soğudu havalar..Evet ya cidden çok soğuk havalar ben de sor dayanıyorum ama şubatı filan da bi görelim belki daha da soğuk olacak Ocak şubat onu bekliyorum ama hepsini bir almak daha mantıklı geliyor son zamanlarda çünkü iyice işe gitmek yük olacak toplu yıllık izin alırım ardından da doğum iznine çıkarım diye düşünüyorum
Yaaa çok güzel
Evet ama buradaki sartlar cok kotu degil, bebek 9 aylik olana kadar bakabiliyorum. Sonrasinda da babasi da 6 ay alabiliyor. Simdilik planimiz bu. Bu sekilde 1 yasini gecince de krese gidecek. Umarim her sey planlandigi gibi sorunsuzca olur.Farklı yerlerde olduğumuz için farklı durumlar olabiliyor sanırım. Keşke yanmasa, hem bebeğinizle daha fazla vakit geçirmiş olurdunuz. Doğumdan sonra işe dönmek hepimize çok zor gelecek sanırım. Dönebilecek miyiz merak ediyorum
Evet ben de karar veremiyorum o yüzden şimdilik