Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yıllık izin alıcamm şubat ortasında alırım diye düşünüyorum

Bende yıllık izin alıcamm şubat ortasında alırım diye düşünüyorum
Benim geçen yıldan 1 hafta var bu sene ki izinlerimi de hiç kullanmadım. Hepsini bir mi yapsam dogum iznine ayrilmadan arada dinlensem mi karar veremiyorum bir türlü. Havalar çok soğukken gitmek zor oluyor.

Bebeğin kabul ederse boşuna almış olursun bence 1 tane yeterli.
Kıyafet için 0-3 ay çok almayın derim çabuk büyüyolar hiç giydiremeden kalabilir. Büyük oğlumda çok kaldı öyle kıyafet sıfır şekilde.
Ne güzel öyle konuşup girebilmesi ,o cok iyimis
Dogru sezaryen ise belli oluyor zaten
Benim nasıl olur bilmiyorum
Aynen o konuda biz çok şanslıyız. Valla yavrular sağlıkla gelsin de vajinal de sezaryen de aynı annelik duygusu

Cuma günü black fridayı bekliyorum ben sepete ekledim cuma günü ekstra bir şey olursa alacağım bazı şeyleri

Benim geçen yıldan 1 hafta var bu sene ki izinlerimi de hiç kullanmadım. Hepsini bir mi yapsam dogum iznine ayrilmadan arada dinlensem mi karar veremiyorum bir türlü. Havalar çok soğukken gitmek zor oluyor.
Eger benimki gibi yanmiyorsa hamilelik izni sonrasinda da kullanabilirsiniz aslinda, eger ise gidip gelmek sizi cok zorlamiyorsa. Bu forumda birisi tavsiye etmisti, bana da mantikli geldi aslinda.

Eger benimki gibi yanmiyorsa hamilelik izni sonrasinda da kullanabilirsiniz aslinda, eger ise gidip gelmek sizi cok zorlamiyorsa. Bu forumda birisi tavsiye etmisti, bana da mantikli geldi aslinda.
Öyle bir durum yok sanırım, ilk kez duydum bunu neden öyle bir şey yapmışlar ki? Hakkiniz sonucta dilediginiz zaman kullanabilirsiniz.
Ben çok zorlanıyorum ara ara, halsizlikten ziyade trafik yoğunluğu yol uzunluğu beni inanılmaz yıpratıyor her anlamda. Dün 3,5 - 4 saatte eve vardım ne yazık ki. Halbuki kendi aracınla maksimum 40 dakika sürecek bir yol.. Böyle olunca psikolojik olarak da çok yıpranıyorum. Yoksa ise gelmek bana iyi geliyor. Gidebildigim kadar gideyim istiyorum.

Ben Turkiye'de degilim. Normalde de izinlerimizin cogunu kullanmak zorundayiz, yoksa yaniyor. Acaba hamilelik ve sonrasinda alacagim ebeveynlik (burada boyle geciyor) izni sonrasinda yanmaz mi diye dusunmustum, bugun insan kaynaklarina sordum, yaniyormus. O yuzden 2 hafta oncesinden izinlere baslayacagim :)
Sizin de yolunuz cok uzunmus evet, yani sonradan ucretsiz izin alabilecek imkaniniz olursa eger gerekirse, oncesinde de kullanmak mantikli bence.

Evet sanki alınca insanlar tuhaf bakacakmış gibi geliyor

Evet ya cidden çok soğuk havalar ben de sor dayanıyorum ama şubatı filan da bi görelim belki daha da soğuk olacak Ocak şubat onu bekliyorum ama hepsini bir almak daha mantıklı geliyor son zamanlarda çünkü iyice işe gitmek yük olacak toplu yıllık izin alırım ardından da doğum iznine çıkarım diye düşünüyorum

Farklı yerlerde olduğumuz için farklı durumlar olabiliyor sanırım. Keşke yanmasa, hem bebeğinizle daha fazla vakit geçirmiş olurdunuz. Doğumdan sonra işe dönmek hepimize çok zor gelecek sanırım. Dönebilecek miyiz merak ediyorum
Evet ben de karar veremiyorum o yüzden şimdilik

O da mantıklı geliyor, bu sene erken soğudu havalar..
Umarım zorlamayız, hasta olmadan atlatırız bu zamanları.

Evet ama buradaki sartlar cok kotu degil, bebek 9 aylik olana kadar bakabiliyorum. Sonrasinda da babasi da 6 ay alabiliyor. Simdilik planimiz bu. Bu sekilde 1 yasini gecince de krese gidecek. Umarim her sey planlandigi gibi sorunsuzca olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…