- 31 Temmuz 2024
- 105
- 103
- 29
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.701
Bence bekleyin.Bende Philips avent'in cam biberonunu aldm 1 tane küçük 1 tane büyük olarak. plastik olanları da vardı bpa içermeyen ama cam daha sağlıklı geldi ondan aldımumarım kabul eder çocuğum kullanır bunu 2 biberon yeter mi acaba 2 daha alsam mı farklı marka
Bence almayın belki ihtiyaç olmaz emerse lazım olmuyor. Kız kardeşim çok almıştı hepsi kaldı.Bende Philips avent'in cam biberonunu aldm 1 tane küçük 1 tane büyük olarak. plastik olanları da vardı bpa içermeyen ama cam daha sağlıklı geldi ondan aldımumarım kabul eder çocuğum kullanır bunu 2 biberon yeter mi acaba 2 daha alsam mı farklı marka
Bence doğduktan sonra al canım, severse büyük boyunu alırsın sevmezse başka marka denersinBende Philips avent'in cam biberonunu aldm 1 tane küçük 1 tane büyük olarak. plastik olanları da vardı bpa içermeyen ama cam daha sağlıklı geldi ondan aldımumarım kabul eder çocuğum kullanır bunu 2 biberon yeter mi acaba 2 daha alsam mı farklı marka
İnsanın her şeyden 2şer 3er alası geliyo arkadaşlar napıcasss böyleee
yılbaşından sonra her şeyin fiyatı artacak malum artmadan ne alabilirsem alayım derdindeyim de ama bu kez neyden kaç tane alayım fazla mı az mı onun derdine düştümAllah yardımcımız olsun canlarım
bende 35-36 ya kadar çalışırım diyordm ama şu halde bile zor gidip geliyorum yollar büyüyor giderken gözümdeBen de izinlerimin pesine dustum :) Eger seneye hak kazanacagim izinlerimi hamilelik izni oncesinde kullanmazsam yaniyormus bizim kurumda. Mart basindan itibaren hamilelik izni oncesine alayim dedim. Iyi oldu aslinda, ofise gelmek git gide zor hale geliyor benim icin.
Canım çok fazla şey alma kullanamadan büyüyorlar zaten. Bende çok heves ediyorum ama tutuyorum kendimi. Fazla fazla aldığın şeyin parasını bebeğin için başka bir şeye harcarsın.İnsanın her şeyden 2şer 3er alası geliyo arkadaşlar napıcasss böyleee
yılbaşından sonra her şeyin fiyatı artacak malum artmadan ne alabilirsem alayım derdindeyim de ama bu kez neyden kaç tane alayım fazla mı az mı onun derdine düştümAllah yardımcımız olsun canlarım
evet gerçekten çok zor almayayım diyorum ama aklım kalıyorAlisveris yapmamak zor gercekten ama yapmayin. Zaten kesin cevreden de hediye vs. biseyler gelir. Hep duydugum alinan bir cok seyin sonradan kullanilmadan kuculdugu vs.
Her sey cok tatli gozuluyor ve almak istiyor insan ama yok henuz hic bir sey almadim. Sadece bebek olacak odadaki mobilyalardan bazilarini odayi bosaltmak icin sattim.
Cinsiyeti öğrendikten sonra ufak ufak başladım.Kızlar meraba 12 haftalık oldum bugun, siz alısverıs yapmaya ne zaman başladınız?
evet o da doğru zaten el kadar şeyler ucuz da değiller fazla alınca kalacakCanım çok fazla şey alma kullanamadan büyüyorlar zaten. Bende çok heves ediyorum ama tutuyorum kendimi. Fazla fazla aldığın şeyin parasını bebeğin için başka bir şeye harcarsın.
Cinsiyeti öğrendikten sonra ufak ufak başladım.
Ne gibi seyler aldınız buyuk seyleri son aylarda alırım diye dusundum benCinsiyeti öğrendikten sonra ufak ufak başladım.
Ne güzel öyle konuşup girebilmesi ,o cok iyimisNormal doğumsa evet öyle oluyo diye biliyorum benim sezaryen olacağı için planlı olacak. Eşlerin girmemesi burada daha önce de konuşuldu benim eşim hhep girdi drla detaylı konuştuk o yüzden hiç sıkıntı yaşamadık. Bir de devlet hastanesindeki doktorum bayaa araştırmacı bi doktor yenilikleri falan takip ediyor o daha çok hoşuma gitti
Ben ilk en büyük parçayı aldımNe gibi seyler aldınız buyuk seyleri son aylarda alırım diye dusundum ben
Yani hediye gelmezse alirsiniz tabi ki :) Ben dogum iznine ciktiktan sonra kiyafet vs. almaya baslayacagim. Yoksa her gun bakiyorum :))evet gerçekten çok zor almayayım diyorum ama aklım kalıyor
Ama en son evlenirken hediye gelir diye annem borcam bardak cart curt aldırmadı kimse de getirmedi paşa paşa evlendikten sonra gittim kendim aldımo yüzden bebeğimde de biri getirir diye bekleyemeyeceğim sanırım
odasını henüz hazırlamadım kendim oturuyorum şuan odada keşke imkanım olsa da bende boşaltabilsem
Ben bebek arabası aldım daha yeniKızlar meraba 12 haftalık oldum bugun, siz alısverıs yapmaya ne zaman başladınız?
Ne aldın canım bebek arabasını? Güle güle kullanınBen bebek arabası aldım daha yeniilk aldığım şey o oldu. Fiyatları en cok artacak seyler araba besik olur muhtemelen. Önce onlara bakmak daha mantıklı geliyor.
Cinsiyeti de öğrenmedim henüz, bekliyorum bir seyler almak için. Eşimle sabırsızlanıyoruz ama insanlar hep almamam gerekiyormuş gibi davranıyor, özellikle kayınvalidem. Bir şeyler bakınca bile olumsuz konuşuyor sanki. Diliyle bunu tam ifade etmese de ne düşündüğünü anlayabiliyorum. İster istemez moralim bozuluyor. Hayatta her şey olabilir, bunu yoksaymıyorum ama bunu sürekli düşünmek de istemiyorum.ruhum daralmış sanki
Çok teşekkür ederimNe aldın canım bebek arabasını? Güle güle kullanın