-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #8.741
Ayy maşallah canım
Çok güzel, umarım planladiginizdan daha güzel ilerler her şeyEvet ama buradaki sartlar cok kotu degil, bebek 9 aylik olana kadar bakabiliyorum. Sonrasinda da babasi da 6 ay alabiliyor. Simdilik planimiz bu. Bu sekilde 1 yasini gecince de krese gidecek. Umarim her sey planlandigi gibi sorunsuzca olur.
Zaman akiyor, merak etmeyin. Insallah her sey yolunda gider hepimiz icin, siz de guzel guzel ogrenirsiniz cinsiyeti.Ayy maşallah canım
Grupta cinsiyeti öğrenemeyen bir ben kaldım galiba kızlar randevum 25 Aralıkta nasıl geçicek bu zaman hiç bilmiyorum valla doktor tahmin bile yapmadı
Ben de bekliyorum halaAyy maşallah canım
Grupta cinsiyeti öğrenemeyen bir ben kaldım galiba kızlar randevum 25 Aralıkta nasıl geçicek bu zaman hiç bilmiyorum valla doktor tahmin bile yapmadı
ay zaman o kadar hızlı geçiyor ki hemen gelir aralık sonuAyy maşallah canım
Bir de ben varımAyy maşallah canım
Kızımda ilk avent almıştım ben tutmadı onu, lansinohu tuttu, ilk 5 ay vermedim biberon evdeydim çünkü sonrasında ise dönüşle biberona alistirdim. 1 yaş 4 aya kadar emzirdim. Meme reddi yapmadi bizdede. Memnun kaldık yaniKızlar biberon için lansinoh düşünüyorum şimdilik tek bir tane alacağım o da lazım olur belki diye. Bunu düşünüyorum kullanan veya almayı düşünen var mı? Meme reddi yapmıyor diyorlar.
5 bin nakit demişti canımFiyatlar nasıl canım ? Ben bir kaç yere sordum 5k dan başlıyor 10-15 gidiyor.
En önemlisi sağlıklı olması zaten ama işte heyecanlandırıyor bizi çok miniklerZaman akiyor, merak etmeyin. Insallah her sey yolunda gider hepimiz icin, siz de guzel guzel ogrenirsiniz cinsiyeti.Insan ne olsa seviniyor zaten :)
Bunu da not alayım :) daha ben nerede yaptıracağıma karar veremedim devletle de uğraşmak istemiyorum5 bin nakit demişti canım
İnşallah canımBen de bekliyorum halainşallah bir sonrakine öğrenmiş oluruz artık.
Biber dolması yaptım, brokoliler bozulmak üzereydi onları haşladım, dünden kalma kereviz yemeği var bir de. Full sebze ve birbirinden alakasız bir menüm var bu akşam :)Kızlar bu arada akşam menünüzde ne var ben sabah işe gelmeden kıyma çıkardım buzluktan ama ne yapsam hiç bilemiyorum şuan öyle dümdüz köfte yapasımda yok
Şey yapardım önceden ara ara, kıymayı kırmızı biber, yesil biber, soğan, birazcık salça ve baharatları pisirirdim. Sonra patates püresi yapardım minik güveçlerin içine önce püre üzerine kıymalı karışım üzerine kaşar ekleyip fırına atardım. Bazen kıyma üzerine beşamel sos da eklerdim. Bayağıdır yapmiyorum ama eşim çok sever. Patlıcan varsa karnıyarık da yapılabilir ama yağlı şeyler rahatsız da edebiliyor. Sulu köfte yemeği de yapılabilir patatesli falan, ya da minik kofteler yapilip garniturlerle birleştirip bir tenceye yemegi de olabilir. Yemek düşünmek yapmaktan daha zor. Ben de ne yapacağımı bilmiyorumKızlar bu arada akşam menünüzde ne var ben sabah işe gelmeden kıyma çıkardım buzluktan ama ne yapsam hiç bilemiyorum şuan öyle dümdüz köfte yapasımda yok
valla öyle bir anlattın ki canım çektiŞey yapardım önceden ara ara, kıymayı kırmızı biber, yesil biber, soğan, birazcık salça ve baharatları pisirirdim. Sonra patates püresi yapardım minik güveçlerin içine önce püre üzerine kıymalı karışım üzerine kaşar ekleyip fırına atardım. Bazen kıyma üzerine beşamel sos da eklerdim. Bayağıdır yapmiyorum ama eşim çok sever. Patlıcan varsa karnıyarık da yapılabilir ama yağlı şeyler rahatsız da edebiliyor. Sulu köfte yemeği de yapılabilir patatesli falan, ya da minik kofteler yapilip garniturlerle birleştirip bir tenceye yemegi de olabilir. Yemek düşünmek yapmaktan daha zor. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum
Yaavalla öyle bir anlattın ki canım çektibuzluktan kıyma çakarayım da yarın yapayım hahaha
Karnıyarık daha yeni yaptım geçen hafta üstsüte de aynı yemeği yemek çok sıkıyor beni önceden aperatifle geçiştirirdik sağlıklı mı diye düşünmezdik şimdi her güne bir şey bulmak baya zor oluyorŞey yapardım önceden ara ara, kıymayı kırmızı biber, yesil biber, soğan, birazcık salça ve baharatları pisirirdim. Sonra patates püresi yapardım minik güveçlerin içine önce püre üzerine kıymalı karışım üzerine kaşar ekleyip fırına atardım. Bazen kıyma üzerine beşamel sos da eklerdim. Bayağıdır yapmiyorum ama eşim çok sever. Patlıcan varsa karnıyarık da yapılabilir ama yağlı şeyler rahatsız da edebiliyor. Sulu köfte yemeği de yapılabilir patatesli falan, ya da minik kofteler yapilip garniturlerle birleştirip bir tenceye yemegi de olabilir. Yemek düşünmek yapmaktan daha zor. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum
Neler aldınızUfaktan 12 lerde başlamıştım ben