Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kizllarrr merhaba bende geldim araniza daha öncede mayıs grubuna hep baktim baktim yazamadim bir türlü içimdeki korkudan bi cesaret bu gruba yazaykm istedjm baska gruplara yaziyordumda bu gruba yazamiyordum rabbime bin şükür ki bende burada bekleyenlerdenim 16 haftalik olduk bizde rabbime bin şükür. Allahim hayırlısıyla sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayi nasip etsin inşallah güzel anneler

Evet ama buradaki sartlar cok kotu degil, bebek 9 aylik olana kadar bakabiliyorum. Sonrasinda da babasi da 6 ay alabiliyor. Simdilik planimiz bu. Bu sekilde 1 yasini gecince de krese gidecek. Umarim her sey planlandigi gibi sorunsuzca olur.
Çok güzel, umarım planladiginizdan daha güzel ilerler her şey

Ayy maşallah canım
Grupta cinsiyeti öğrenemeyen bir ben kaldım galiba kızlar randevum 25 Aralıkta nasıl geçicek bu zaman hiç bilmiyorum valla doktor tahmin bile yapmadı
Zaman akiyor, merak etmeyin. Insallah her sey yolunda gider hepimiz icin, siz de guzel guzel ogrenirsiniz cinsiyeti. Insan ne olsa seviniyor zaten :)

Ayy maşallah canım
Grupta cinsiyeti öğrenemeyen bir ben kaldım galiba kızlar randevum 25 Aralıkta nasıl geçicek bu zaman hiç bilmiyorum valla doktor tahmin bile yapmadı
ay zaman o kadar hızlı geçiyor ki hemen gelir aralık sonu benim de görememişti herkesin belli olduğu dönemlerde sonra pat diye kız dedi

Kızımda ilk avent almıştım ben tutmadı onu, lansinohu tuttu, ilk 5 ay vermedim biberon evdeydim çünkü sonrasında ise dönüşle biberona alistirdim. 1 yaş 4 aya kadar emzirdim. Meme reddi yapmadi bizdede. Memnun kaldık yani

Kızlar bu arada akşam menünüzde ne var ben sabah işe gelmeden kıyma çıkardım buzluktan ama ne yapsam hiç bilemiyorum şuan öyle dümdüz köfte yapasımda yok

Kızlar bu arada akşam menünüzde ne var ben sabah işe gelmeden kıyma çıkardım buzluktan ama ne yapsam hiç bilemiyorum şuan öyle dümdüz köfte yapasımda yok
Biber dolması yaptım, brokoliler bozulmak üzereydi onları haşladım, dünden kalma kereviz yemeği var bir de. Full sebze ve birbirinden alakasız bir menüm var bu akşam :)

Şey yapardım önceden ara ara, kıymayı kırmızı biber, yesil biber, soğan, birazcık salça ve baharatları pisirirdim. Sonra patates püresi yapardım minik güveçlerin içine önce püre üzerine kıymalı karışım üzerine kaşar ekleyip fırına atardım. Bazen kıyma üzerine beşamel sos da eklerdim. Bayağıdır yapmiyorum ama eşim çok sever. Patlıcan varsa karnıyarık da yapılabilir ama yağlı şeyler rahatsız da edebiliyor. Sulu köfte yemeği de yapılabilir patatesli falan, ya da minik kofteler yapilip garniturlerle birleştirip bir tenceye yemegi de olabilir. Yemek düşünmek yapmaktan daha zor. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum

valla öyle bir anlattın ki canım çekti buzluktan kıyma çakarayım da yarın yapayım hahaha

Karnıyarık daha yeni yaptım geçen hafta üstsüte de aynı yemeği yemek çok sıkıyor beni önceden aperatifle geçiştirirdik sağlıklı mı diye düşünmezdik şimdi her güne bir şey bulmak baya zor oluyor
Ama bu yemek fikrini çok sevdim canım bu akşam deneyeceğim hemen çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…